2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Ben chicco lite way plus 2 duo aldım :)

Aynı durum bende de var canım rahimim de cok agrıyor bence normal kemikler kendini acıyor diye düşünüyorum

Aynen benimki her sabah 5te kalkar

Benim oğlumda 31. haftaya kadar çok hareketliydi. Şimdiler de zar zor hissediyorum hareket ettiğini. Kilosu bir kaç hafta önden gittiği için olabilir mi? Yoksa doktoruma haber vermeli miyim bilmiyorum :/ Hareketleri azalırsa gel demişti en son gittiğimde.

Canım ilerleyen haftalarda daha çok uyurlarmış. Ondan daha az hareket etmeleri normalmiş.
Ama ben senin yerinde olsam yine de bir doktoruma sorardım.
İçin rahatlar en azından.

Ben peg perego aria shopper aldim

Kızlar bugün doktor tam anlayamadım ama bebeğin plesantası 2 parça dedi genelde ikiz gebeliklerde olurmuş çok hastası vardı yeterli bilgi alamadım doğumla beraber onunda alınması gerekmiş. Böyle bir şey duydunuz mu?

Plasenta zaten dogumda bebekle birlikte rahimden atilan bir parca benim bildigim kadariyla bence arama sansin varsa arayip sor

Plasenta zaten dogumda bebekle birlikte rahimden atilan bir parca benim bildigim kadariyla bence arama sansin varsa arayip sor
evet normalde öyle atılan bir parça ama çok nadirde olsa 2 parça olabiliyormuş ve diğer parçayı almak gerekiyormuş o kendiliğinden ayrılmıyor dedi. kontrole gidince öğreneceğim

evet normalde öyle atılan bir parça ama çok nadirde olsa 2 parça olabiliyormuş ve diğer parçayı almak gerekiyormuş o kendiliğinden ayrılmıyor dedi. kontrole gidince öğreneceğim

İki parça olmasının bebek açısından bi sıkıntısı varmıymıs acaba canım.

Yok normal bi şeyse direk doğuMDA alacaklar bu kadar ise sıkıntı yok bence

İki parça olmasının bebek açısından bi sıkıntısı varmıymıs acaba canım.

Yok normal bi şeyse direk doğuMDA alacaklar bu kadar ise sıkıntı yok bence
Bebeğin beslenmesi açısından bir sıkıntı yokmuş sadece doğum zamanında alınması gerekmiş başka doktorda doğum yapman gerekirse hatırlat dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…