evet canım bugün ikimiz gidicez galiba şuan için. bana 15 gün önce 2110 gr demişti. acaba kaç oldu , çok heyecanlıyım. son 2 haftadır bile hareketleri değişti sanki, daha güçlü
evet canım bugün ikimiz gidicez galiba şuan için. bana 15 gün önce 2110 gr demişti. acaba kaç oldu , çok heyecanlıyım. son 2 haftadır bile hareketleri değişti sanki, daha güçlü
Kartal egitim arastirma galiba di mi?
Ben de bi yandan gitsem diyorum bi yandan aman kim gidicek diyorum :) Bir de muhtemelen tabi ki cok gerekli bilgilerin yaninda biz surekli internette incik cincik bakan tipler olarak bize cok gereksiz daha dogrusu zaten bildigimiz seyleri de sifirdan anlatirlar.
Kartal egitim arastirma galiba di mi?
Ben de bi yandan gitsem diyorum bi yandan aman kim gidicek diyorum :) Bir de muhtemelen tabi ki cok gerekli bilgilerin yaninda biz surekli internette incik cincik bakan tipler olarak bize cok gereksiz daha dogrusu zaten bildigimiz seyleri de sifirdan anlatirlar.
Valla niyetlenmiyo degilim arada ama vazcayiyorum sonra. Bi ara da memorial atasehir inkine yazilip gitmemisligim var :)
Bakalim sen memnun kalicak misin kurstan sonra merak icindeyim
Valla niyetlenmiyo degilim arada ama vazcayiyorum sonra. Bi ara da memorial atasehir inkine yazilip gitmemisligim var :)
Bakalim sen memnun kalicak misin kurstan sonra merak icindeyim
Aman boşver sosyallesmek adına bile gidilir. Izine ayrildigimdan beri evde ben ben olmaktan çıktım. iki muhabbet etsem yanındaki hamileyle oh ihtiyacım var valla buna
Benim hamilelikten once de cok reflum vardi ve hamileligin basindan beri cekiyorum.
Rennie duo iyi geliyor. Iyi gelmedigi durumlarda nexium ya da lansor iciyorum.
Onuda iciyorum anlik bi rahatlama yapiyo dun gece artik aglicaktim nerdeyse bi yandan belim tutuluyo kitlenip kaliyorum bide bu reflu hayatimda boyle berbat bisey yasamadim.biri midemi ve boğazımı sıkıyo gibi ins kalici bisey degildir yaa (
Benim hamilelikten once de cok reflum vardi ve hamileligin basindan beri cekiyorum.
Rennie duo iyi geliyor. Iyi gelmedigi durumlarda nexium ya da lansor iciyorum.
Lansor mide koruyucu bende kullaniyodum eskiden 15 yasindan beri midemle sorunlarim vardir gastrit gibi ama bu bana cok zor geldi tam olarak reflumudur bilmiyorum doktora soyledim refluden dir dedi ama cok zormus gercekten lansor kulkanabiliyomuyuz hamilelikte sabahlari icsem korusa en azindan