2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Senin kızında da mı olmuştu? Şimdiden başlıyorlar demek nazlara :) bir sıkıntı yaşamış mıydın canım? Doğum hikayeni okumuştum normal doğum yaptığını hatırlıyorum. Artık son koşularımız bunlar, şu maratonu sağ salim tamamlasak Allah'ın izniyle.

Günaydın canım
Bende de 2500 civarında çıktı
Gayet normal kiloda bebeğin maşallah
Sıkıntı yapacak bişey yok Allah’ın izniyle

32. Haftada hemde boynunda dolanmış dedi dr Hatta sonrasın “hadi çantamı al gel sezeryana “ diyecek diye bekledim aklımda başka senaryo yoktu. doktorun herşey çok normal kordon kısa değildir 2-3 defa dolanırsa eğer sorun olur bebekler böyle doğar deyince içim rahatlamıştı.
Hareketlerine dikkat et dedi sabahtan akşama kadar hiç oynamazsa sıkıntı malum artık sürekli uyuyorlar.
Doğduğunda da gerçekten boynunda doğdu. Eliyle de sıkı sıkı tutmuştu

günaydın kızlarrr, bugün oğluşumuzu görücez, dua edin güzel haberlerle dönelimm
Hayırlı sabahlar herkese bugun bende görecem herkes kiloyu konustu banada hep iti olur diyorlar bakalım kaç kilo paşam güzel haberlerle geliriz inşallaj. Anestezi de de randevum var benim bugun daha hiç giden olmadı galiba aramızda

evet canım bugün ikimiz gidicez galiba şuan için. bana 15 gün önce 2110 gr demişti. acaba kaç oldu , çok heyecanlıyım. son 2 haftadır bile hareketleri değişti sanki, daha güçlü

Neden anestezi ile randevu var. Sezeryan mı olacaksınız kesin?

Benimde iki gündür gögüslerime iğneler batıyor sanki

Geçmiş olsun canım riskli zamanı atlatmışsın ciğer geliştirici iğneyi vurdu mu doktor kilosu için beslenmene dikkat edecen canım maalesef başka yolu yok ilaçlarını ve vitaminlerini kullan inşallah toparlarsin hiç üzülme etkilenmesin bebiş bu sene herkes sorunlu gebelik geçiriyor ya hepimiz ilaç ve yatağa bağlı kaldik inan Allah yardımcımız olsun bir avazda kurtarsın bizleri

Canım nasılsın nasıl geçiyor halen ilaçları kullanıyor musun

günaydın kızlarrr, bugün oğluşumuzu görücez, dua edin güzel haberlerle dönelimm

Güzel haberlerle gelirsiniz inşallah kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…