2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hanımlar saat kaç oldu halen uyuyamadım.bu miğde asidi mahvetti beni resmen miğdem bogazım deliniyor uyuyamıyorum.ne yaptıysam nafile.zaten geceleri uykusuzluk sorunum vardı birde ğstüne bu asit eklendi hiç uuuyuyamıyorum.bir tavsiyesi olan varmı

Kelin ilaci olsa basina sürer diyorum ve susuyorum

Ben de sezeryan olacağım büyük ihtimalle başından beri biraz sıkıntılı geçti ama şükür bu günlere gelebildik gece uyuyamama ve gece aşırı terleme çok rahtsız ediyor bu kadar çok terleyen var mı acaba ayrıca idrar yolu enfeksiyonu yüzünden ilaç kullanıyorum gün sayıyorum artık sağlıkla atlatır bü süreci inşallah herkes

Evet aslinda ocak basi olanlar daha erken hazirlamali esyalarini sanirim ama Sat'a gore tahmini dogum tarihimiz de ayni olmasina ragmen ben hala hazirlamadim cantami. Daha yikamadim bile hicbir seyi.

Ben de hazırlamadım daha alacağım bi kaç şey daha var hep beraber yıkarım dedim haftaya hallederim inşallah

Ben de uyuyamıyorum yastıkları yatay ve yüksek yaptım yarı oturur gibi işe yarıyor ama alışkın olmadığımdan uyuyamıyorum ne yapsak ki ?

Güzelim öyle de Hasta olursun

Ama ama sıcak basmasina en iyi çözüm bu..
Hastanede yattigim süreç içinde öyle yaptım.

Geçmiş olsun canım çıktın mı hastaneden

Teşekkür ederimmm.
Evet, çok şükür dün akşam ciktim.

Merhaba, hoş geldiniz.
Bende Ankaradayim.
Hayırlı gebelikler :)

32. Haftada veriliyor.
Rapor tarzi bi kağıt.
Analik raporu diye geçer.
Beklenen doğum tarihine göre ayarlanir.
Eğer raporda verilen en son tarih te dogum gerceklesmezse tekrardan raporu uzatmak lazım.

Doğum parası ise doğum yaptıktan sonra aylık olarak veriliyor.
Doğum parasını yine sizin gidip bildirmeniz ve almanız gerekiyor.

Cevap 1 : 32 arti 0 olduğumda gittim 2 secenek vardı. Ya çalışabilir raporu alacaktım 37 e kadar çalışacaktım bu durumda toplam 16 hafta olan doğum izninin 13 haftasi doğum sonuna kalacaktı

Ya da calisamaz raporu alacaktım. İşten ayrilacaktim ve toplam 16 hafta olan doğum izninin 8 haftası doğum sonuna kalacaktı

Ben birincisi seçtim tercih sizin

CEVAP 2. ilk çocukta annenin çalışıyor ya da calismiyor olmasına bakılmaksızın HERKESE 300 TL dogum parası 132 tl Süt parası adı altında toplam 432 tl para yatarms. Başvuru yapılması gerekiyormus. 300 tl E PTT ye yatıyormus 132 tl de ziraat bankasına. Başvurunun nereye yatacagi ve gerekli belgeler unuttum şimdi ama nette var :)

Canım çok geçmiş olsun. Saglikla gelsin bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…