2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Geçmiş olsun canım inşallah bir daha olmaz
Aa neden ki yanlış mı yattın ne yaptin
Sonradan dusununce o bir onceki gece istifra ederken cok ogurdum, oksurdum ya, cok zorlandim, sirtim o yuzden oyle tutulmus gibi oldu galiba. Aksama kadar hafiften hafiften de olsa hep agridi. Simdi bu sabah iyiyim.

Sıcak bastığı için üstümü örtmeden kapı açık yatıyorum. Tamamen pamuk ürünler kullan bir nebze azaltıyor. Polyester battaniye ya da elyaf yorgan çok terletiyor.

Bu arada aranızda rahîm filmi çektirip sonrasında normal doğum yapan var mı?

Ben rahım filmi çektirdim

Doğumu da Allah bilir gönlüm normalden yana ama hayırlısı

Aradaki bağlantıyı anlamadım nası bi ilişki varmis ki

Günaydın kızlar
37.5 ateş çok mu
Midemi üşüttüm sanırım. Çok fena ishalim var dünden beri. Dün acile gittim doktor parol iç dedi. Bol su iç dedi. Başka bi şey demedi.
Başka bir şey yapabilir miyim? Geçer mi? Yoksa başka hastanenin aciline mi gideyim (

Ben rahım filmi çektirdim

Doğumu da Allah bilir gönlüm normalden yana ama hayırlısı

Aradaki bağlantıyı anlamadım nası bi ilişki varmis ki
Bende rahîm filmi çektirdim problem çıkmamasına rağmen iki doz verdiler ama canım çok yandı 10 saniye. Masada doktoruma normal doğum böyle bir şeyse ben sezeryan istiyorum demistim :) bağlantı tamamen bu:)

Bende rahîm filmi çektirdim problem çıkmamasına rağmen iki doz verdiler ama canım çok yandı 10 saniye. Masada doktoruma normal doğum böyle bir şeyse ben sezeryan istiyorum demistim :) bağlantı tamamen bu:)

Haaaaaa siz o zordu, normal de böyle mi olur diye sormussunuz. ben de hani derler ya şunu yaşayanlara normal zor şunu yaşayanlara normal kolay diye yorumlar var ya onlardan biri sandim

İnşallah sağlıkla kucagimiza aliriz normal sezeryan fark etmez:)

Doğum yaklaştıkça ister istemez nasıl bir acı duyacağımı hem merak hem endişe ile bekliyorum. En kötü şuana kadar rahîm filmi acısıydı. Kıyaslama yapmak amacıyla yoksa bir bağlantısı yok gerci cektirdikten 5 ay sonra hamile kaldım ama :)

idrar yolu enfeksiyonu benim büyük kizimdada var surekli oluyor tekrarliyor geçmiş olsun canim benim ... bendede ayaklarda yanma oluyor üstüm açık yatiyorum onun için sürekli uyaniyorum geceleri ... hayret bugece uyumusum üstümü açmadan... ilk uyandim sabah minik kizim basladi kıpır kıpır içimde vuruyor uyutmadi bende esimi rahatsiz etmeden kalktim yataktan suan hala vuruyor büyüdüğü için karnim gozle görülür sallantilar oluyor...
allahim hepimizinde kucagina almayi nasip etsin inşallah sağlıkla bebislerimizi inşallah..sezeryanda olsa normalde olsa rabbim kucagimizda gostersin inşallah....

Anladım inşalah normal olursa hiç anlamadan pirt diye doğar

Ben de çektirdim 1 ay sonra hamile kaldım :)

ay canım benim takvimin son 30 gösteriyor inşallah sağlıkla kucağına alirsin bebisini inşallah
günlerimiz yaklaştıkça heyecan , stres artiyor..
hayirlisi ile sağlığıyla inşallah hepimizde kucagimiza aliriz minik bebislerimizi inşallah

ben varım. bu gece 5 kez atlet ve pijama üstü degistirdim.gorsrn üzerime bardakla su attın sanırsın. saçlarımı sürekli kurutma makinesinde kurutuyorum gece kalkip. tabi o kadar tetledigim için de üşüyorum ne yapicam bilemiyorum

geçmiş olsun canım. Dün aynı şekild e ateş ve mide bulantısı yaşadım ateşim 38.2ye çıktı ıhlamur ve limon suyu sıkıp içip, istirahat edip toparladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…