2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın herkese. 32 de çalışabilir raporumu aldım ama iki haftadır çok yoruluyorum ayağa çok kalkmadığım halde. Daha 3 haftam var nasıl geçecek zaman hiç bilmiyorum

Sen de bendensin
Sürünerek gidiyorum yeminle :/
Son 2 kaldı, nasıl geçer bilmiyorum

Evet aslinda ocak basi olanlar daha erken hazirlamali esyalarini sanirim ama Sat'a gore tahmini dogum tarihimiz de ayni olmasina ragmen ben hala hazirlamadim cantami. Daha yikamadim bile hicbir seyi.
Canım evet dogum tarihlerimiz ay ı gözüküyor dr bana ayın 20 sinden sonra bekliyoruz dedi. Ben bebek eşyalarını yıkamıstım şimdi kendi gecelik vs onları yıkadım ütüledim. En azından valize yerleştirdim. Sende başla canım yardım edecek biri varsa yardım iste bebek kıyafetleri kolay olmuyor bana annem yardımcı oldu saolsun

Bende öyle düşündüm en azından bir seyler hazır olsun. Emzik biberon gibi şeyler de ekleyecek misiniz?
Evet canim koydum sahsen bebegim emzik alsin insallah diyenlerdenim cunku gercekten kurtarici oluyo biberonuda kullanma taraftari diilim hastanede siringayla mama veriolar sarilik olmasin diye anne sutune ek ne olur ne olmaz yanimda bulunsun diye onuda koydum

Canlar günaydın rahim filmi ile normal doğumu kıyaslamayın bile ikisi çok farklı olgular hsgde duyduğumuz sadece ağrı normal doğum ise sanci ve garip bir şekilde insanı aynı anda mutlu eden bir sancı şiddetli bir sancı mi evet hoş bir sancimi kesinlikle iki dk ya bir gelen geldiğinde biran evvel bitmesini istediğin o sancı yokken beklerken yasadigin duygu tarif edilemez her seferinde bitmesini isterken sabırsızlıkla diğer sancıyı bekleten muhteşem bir duygu asla pişman olmazsınız ben acikligim doğuma çok yakınken sezeryana alındım iki 48 saat gibi bir süre bekletildim keşke sonunuda gorseydim 20 yıllık ebeyim a annelerin doğum bittikten sonra ki mutluluğu varya dünyada eşi benzeri olmayan bir duygu görülmeye ve yaşamaya değer şartlarınız uygunsa lütfen normal doğum yapın lütfen ben kızkardeşim çok nazlı olmasına rağmen ikna ettim normal doğuma ve normal doğum yaptı abla iyiki seni dinlemişim çok muhteşem bir olay diye anlatıyor lütfen şartlarınız uygunsa normal doğum yapın.

S Serpilzorlu canım, benim kız da kordonu dolamış boynuna ama kaç tur olduğunu söylemedi gittiğim dr. Siz nasıl bir yol izliyorsunuz şu an? Kendi doktorumla yarın randevum sormadım o yüzden. Sen 36.haftadasın ne güzel kavuşmanıza az kaldı. Her şey hepimiz için çok güzel olsun.

20 yillik bir ebe yakalamisken soru sorabilir miyiz

Günaydın kızlar size bişey sorcam ben bikaç gündür hiç nefes alamıyorum ve cok zorlanıyorum ne yapmam gerek merak sanki nefes alırken nefesim yarıda kesiliyor gibi hava alınca bşraz daha rahatlıyor ama hava cok soğuk sürekli cam acık oturuyorum benim gibi olan varmı yarın kontrolum var doktora sorcam ama belki bugun rahatlatan bişeyler bulurum

Kan değerlerin nasıl? Demir eksikliği nefes darlığını artırıyor ama onun dışında sanırım son dönemler böyle geçecek. Ben de nefes açlığı yaşıyorum, sık sık evi havalandırıyorum. Özellikle gece daha zor oluyor, bir de burnum tıkanırsa pencerede buluyorum kendimi.

Çok şaşırdım bu terleme bana aşırı geliyor aynen saçlarım sürekli ıslak üşütmekten korkuyorum doktor normal dedi ama yuh yani ömrümde böyle terlemedim hormonalmiş

Ateş için bol sıvı parol diyorlar genelde çok geçmiş olsun endişelenme en kısa zamnda geçer inşallah

İnşallah sonu iyi olsun tabi Nasıl bişeyse sürekli tekrarlıyor aslında hamilelikte baya sıkıntı yaşıyorum ama normaldir diyip takmıyorum az kaldı şu son zamnlarıda atlatsam unutucam çektiğim sıkıntıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…