2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Demir ilacını kullanmıyorum canım belki ondandır

Kesinlikle katılıyorum düşüncem normal doğum zaten sadece acısını merak ediyorum. Başıma gelince anlayacağım farkındayım.

Nasıl dezenfekte edelim canım bu biberonu falan sterilizasyon aleti aldım ama sen nsl yaptın?

Demir ilacını kullanmıyorum canım belki ondandır

Daha önceden bahsetmiştim, ben de kullanamıyorum canım ama demir eksikliği konusunu doktorunla mutlaka konuş, benim gibi damardan verilir belki sana da, ben 1 ayda 2 kez oldum ferinject diye bir serum, doğumlarımız da yaklaştığı için demir eksikliği sorununu çözmek gerekiyor.

Yarın gidince bi sorayım canım uyardığın için teşekkür ederim evet doğum yaklaştı daha cok dikkat etmemiz lazım

Çok şaşırdım bu terleme bana aşırı geliyor aynen saçlarım sürekli ıslak üşütmekten korkuyorum doktor normal dedi ama yuh yani ömrümde böyle terlemedim hormonalmiş
Hadi ya hormonalmiymis valla ben yorganımla mı alakalı diye düşünüyorum artık yada yatakla mı alakalı. çünkü nasıl diyim ıpıslak uyanıyorum ilk defa. evde o kdr sıcak değil. benim boynum tutuldu canım üstümü değiştirene kadar saçlarda uzun terleme üşüme beni çarptı sende dikkat et. uyanınca saçını kurut boynuna bir şal al

Bende cok terliyordum evim sicak yun yorganimi degistirdim ince bir yorganla yatiyorum yuzde yuz pamuklu urunler kullaniyorum azaldi. bu terleme ne ki kizlar asil dogumdan sonra hazir olun terlemeye...ayrica her gun yuruyorum yurudukce daha iyi uyuyorum yurumezsem geceler zindan uydukca da kabus goruyorum.Ama bu sabah inanilmaz bir ic huzurla kalktim.Sükür zor bir hamilelik oncesi gecirdim ve hamileligin ilk 4 ayi korkunc endiselerle gecti .....Sahip oldugum herseye sagligima evlatlarima huzura binlerce şükür......

ya bende bugece uyudum rahat rahat meyer yürüyüp yorulduğum içinmiş gece yine üstümü acmisim karnimi flan yorgunluktan hiç birşey anlamadim uyanmadım halbuki sürekli uyanirdim ...
çok yorgun oluyorum ama yürüyüş işe yarıyormuş gerçektende..

bu terlemeler daha başlangıç doğumdan sonra daha çok terleyeceğiz hele ki emzirirken :)

sanırım son doğum yapacaklardan biri benim sat 19 nisan dogumda 19 ocak gibi. bu arada kızlar ben daha cantamı hazırlmadım 32+4 deyim ıkı hafta sonra hazırlayacagım inş. Birde size tavsıyede bulunmak ist,yorum evinizde bebek bezi atacak çöp kovanız yoksa e bebkte indirime girmiş 39 tl ve cok güzel 50 taneye yakın alıyormus ve koku yapmıyrmus ıster odaya ister balkona koyabilirsiniz ben aldım eminim cok memnun kalcagım cok kullanışlı çift kapaklı korma sistemli hem de ucuz

eve gelenlere ikram olarak ne düşünüyorsunuz baklava ve cikolata yeter mi acaba birde benim bebegim hala yan yatıyor kafası ne asagıda ne yukarıda inş hayırlısı ile döner kafası asagı

Ateş için bol sıvı parol diyorlar genelde çok geçmiş olsun endişelenme en kısa zamnda geçer inşallah

geçmiş olsun canım. Dün aynı şekild e ateş ve mide bulantısı yaşadım ateşim 38.2ye çıktı ıhlamur ve limon suyu sıkıp içip, istirahat edip toparladım.

Çok teşekkür ederimm kızlar Allah razı olsun. Toparlarım inşAllah

Bende kullanıyorum iki senedir memnunum koku yapmıyor kapk kapalıyken
Ama torbaları cok pahalı 2 günde bir torba degiştiriyorum
Başka torbada olmuyor korbell kendi torbası olöası gerekiyor

Yürüyüş konusunda çok haklisin ben izne ayrildigimdan beri hareket kabiliyetim azaldı ve hareketsizlik hareketsizliği getirdi. Yorganıma da en kısa sürede el atacağım bir incesini alacağım en iyisi bu gibi.

İç huzuru ile uyanmana çok sevindim hep daim olur inşallah. Allah bugunlerimizi aratmasin çok şükür

Kızlar ben bir süredir değişik ruh hali yasıyorum kendimi tanımakta güçlük cekiyorum evimde asla kimseyi istemiyorum kalabalıktan nefret ediyorum kimseye tahammülüm Yok ve çok asabi davranıyorum bende mi bir problem var yoksa bunlar normal mi

Ben de hamileliğin başında öyleydim acaip derecede moralsizdim ruh halim çok değişmişti sonra normale döndüm sen de endişelenme bunlar hep hamilelik hormonu yüzünden oluyor geçici bir dönem olduğunu düşün ve kafana takmamaya çalış yakınlarına durumu açıklayadabilirsin bir süre sana karşı alıngan olmasınlar

Canım iyi olmana çok sevindim dikkat et kendine boş ver canım ya ikiniz iyi olunda Sezaryen önemli değil millet keyiften oluyor
Çok şükür canım bir gün iyi bir gün sancılı ama geçiyor ya az kaldı hayirlisiyla

Bu aksam yikayabildim sonunda hem bebek kiyafetlerini, hem benim pijamalarimi. Simdi kurutmaliga astim, kurusunlar bakalim. Yarin ya da obursu gun annem gelecek insaallah biz de utuleriz, sonra hastane cantamizi hazirlariz. Doktor bana da Ocak'i gormezsin gibi geliyor dedi. Bakalim hayirlisi ama ben 2018 olsun isterim, haha. Saglikla sihhatle gelsinler hayirlisiyla, en onemlisi o.

Cok sağol csnım umarım Doğumdan sonra normale dönerim söylüyorum umarım anlıyorlardır cnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…