- 10 Mayıs 2017
- 1.434
- 2.641
- 63
- 46
Canim ben de belirli donemler oyleydim. Hatta bazi zamanlar kontrolumden cikiyordu bu ne diyordum. Ben de gecti sende de gecer gecici bisey merak etme. Ha gecen de zaten sadece sinirlilik hali inan kafam kimseyi kaldirmiyor mesela su aralar.Kızlar ben bir süredir değişik ruh hali yasıyorum kendimi tanımakta güçlük cekiyorum evimde asla kimseyi istemiyorum kalabalıktan nefret ediyorum kimseye tahammülüm Yok ve çok asabi davranıyorum bende mi bir problem var yoksa bunlar normal mi
İyi yapmıssın canım bi yerden baslamıssın hemen halledersiniz annenle. Sağlıkla giysin inşallah sağlıkla gelsin bebeklerimiz. Bende yaş almasın istiyorum ama ne yapalım bakalım ne zaman gelecekler yılbası gecesi olur mu diye korkuyorumBu aksam yikayabildim sonunda hem bebek kiyafetlerini, hem benim pijamalarimi. Simdi kurutmaliga astim, kurusunlar bakalim. Yarin ya da obursu gun annem gelecek insaallah biz de utuleriz, sonra hastane cantamizi hazirlariz. Doktor bana da Ocak'i gormezsin gibi geliyor dedi. Bakalim hayirlisi ama ben 2018 olsun isterim, haha. Saglikla sihhatle gelsinler hayirlisiyla, en onemlisi o.
Eger cok bariz bir sislik ve odem varsa dr una gorunmen ya da ona soylemen iyi olur canim. Cogu zaman gebeligin normal seyrinde ki bir belirti olmasina ragmen bazi durumlarda protein kacagi ile ilgili bir belirti olabilir. Yani telaslanacak bir durum yok ama yine de esegi saglam pabuca baglamak lazimAmin csnım insallah tek derdimiz bu olsun uykusuzluk stres de bizi etkiliyor olmalı hayırlısı ile bitirelim insallah su süreci birde ben herşeyin takıuoeum kafama iki gündür sanki yüzüm biraz şiş gibi onu Bile sorun yapıyorum acaba bir sıkıntı mı var dire
Çok normal neye göre normal dersen bana göre normal. Eşim hariç kimseyle gorusmek istemiyorum ne evime gelinsin ne evlerine gideyim ne de dışarıda görüşeyim. Kendime ait minik bir dünya kurdum sanki. Çünkü hic ama hic halim yok, tahammulum hele hic yok. Daha bugün kayinvalidemden kimseyi eve davet etmediğim hususunda trip yedim kendince laf soktu. Umrumda bile değil ben iyi hissetmiyorsam saygı çerçevesinde de kimseyle zoraki gorusmek zorunda değilim. Yani nasıl hissediyorsan doğru odur bana kalırsa...Kızlar ben bir süredir değişik ruh hali yasıyorum kendimi tanımakta güçlük cekiyorum evimde asla kimseyi istemiyorum kalabalıktan nefret ediyorum kimseye tahammülüm Yok ve çok asabi davranıyorum bende mi bir problem var yoksa bunlar normal mi
Tabiki canim20 yillik bir ebe yakalamisken soru sorabilir miyiz
Olmazsın canım bizimde oda gecikti. Ama sen öncesinde yıkayıp ütüle bence odayı bekleme. Ben hazırladım öncesinde gelince dolap silinecek havalandırılacak onlar da oyalar hemen de yerleştirmeyeceğim ben iyice havalandırmadan. Sende bu arada çantanı da hazırla en azından onlar çıkar aradan :)Hala hiç bir hazırlığım yok esyaları yıkanmadı odası hala yok 35-36 da yaparım diyorum yani şu iki hafta içinde geçmi kalmıs olurumki
Camım arkadasım iki hafta önce protein kacagı yüzümden 32 haftalık Doğum yaptı omumla da konuştuk yok öyle çöl değil ellerim ayaklarım da sis değil sadece biraz yüzüm sis ama ben pimpirik herseyi abartmayı seviyorum sanıeım Perşembe günü Zaten kontrolüm var görüşürüm mutlaka doktorum la daEger cok bariz bir sislik ve odem varsa dr una gorunmen ya da ona soylemen iyi olur canim. Cogu zaman gebeligin normal seyrinde ki bir belirti olmasina ragmen bazi durumlarda protein kacagi ile ilgili bir belirti olabilir. Yani telaslanacak bir durum yok ama yine de esegi saglam pabuca baglamak lazim
Nasıl dezenfekte edelim canım bu biberonu falan sterilizasyon aleti aldım ama sen nsl yaptın?
İste aynen bende öleyim kim ne düşünmek isterse düşünmekte özgür kendimi iyi hissetmiyorum Ne yapayımÇok normal neye göre normal dersen bana göre normal. Eşim hariç kimseyle gorusmek istemiyorum ne evime gelinsin ne evlerine gideyim ne de dışarıda görüşeyim. Kendime ait minik bir dünya kurdum sanki. Çünkü hic ama hic halim yok, tahammulum hele hic yok. Daha bugün kayinvalidemden kimseyi eve davet etmediğim hususunda trip yedim kendince laf soktu. Umrumda bile değil ben iyi hissetmiyorsam saygı çerçevesinde de kimseyle zoraki gorusmek zorunda değilim. Yani nasıl hissediyorsan doğru odur bana kalırsa...
Aynen canım bende öyle yaptım kaynar suda kaynattıö onu alana kadar ise daha fazla yarar birşey Almayı düşündümO aletler bana kulfet gibi gelio kaynar suya koy dedi buyuklerim oyle yaptim valla ne bilim
Kızlar ben bir süredir değişik ruh hali yasıyorum kendimi tanımakta güçlük cekiyorum evimde asla kimseyi istemiyorum kalabalıktan nefret ediyorum kimseye tahammülüm Yok ve çok asabi davranıyorum bende mi bir problem var yoksa bunlar normal mi
Aynen bu hafta o işe koyulayım bari nolur nolmaz saol canım benimOlmazsın canım bizimde oda gecikti. Ama sen öncesinde yıkayıp ütüle bence odayı bekleme. Ben hazırladım öncesinde gelince dolap silinecek havalandırılacak onlar da oyalar hemen de yerleştirmeyeceğim ben iyice havalandırmadan. Sende bu arada çantanı da hazırla en azından onlar çıkar aradan :)
BEnde anlamadıklarını düşünüyorum açıkçası hatta gecdn bir akrabam bana biz de hamile olduk senin gibi yapmadık hep televizyondan öğreniyor sunuz böyle seyleri gibi garip bir şey söylediSon zamanlarda artik vucudum o kadar rahatsizki ne uykum duzgun ne sagligim ister istemez geriliyorum ve bunu cevremede yansitiyorum halimizden anliyolardir diye dusunuyorum :)
Benim 33. Haftam 9 kilo aldım csnım son İki ay daha çok kilo alınıyor dikkat et kendineiyi akşamlar kızlar sizler kaç kilo aldiniz
ben
32 haftalık hamileyim ve 13 buçuk kilo aldim
tahmini 3 ile 3 buçuk kilo daha alirim yani 17 kilo ile doguma girerim 5 kilosu doğumda gitse geriye 12 kilo kalir ..
50 kilo ile hamile kaldim
67 ile doguma girerim
62 ile eve donsem
hedefim 52 olsa
9 ayda versem
bolsu sivisiz kalmayacak vücut
sık sık emzirerek
protein ve sebze ağırlıklı beslenerek
kesinlikle serbetli tatli yenmiyerek
meyve yiyerek
cok canımız istediğinde sütlü tatli yiyebiliriz
diye şimdiden kendime beynime sinyalleri gonderiyorum kendimi teselli ediyorum
Ayyy ağzına kürekle vurulasi. benimde cevremde var böyle tipler. Birde kendi hamileliklerinde benden beterlerdi haberleri yok. Hayır süper olsalar nolur sanki herkes bir olmak zorunda.BEnde anlamadıklarını düşünüyorum açıkçası hatta gecdn bir akrabam bana biz de hamile olduk senin gibi yapmadık hep televizyondan öğreniyor sunuz böyle seyleri gibi garip bir şey söyledi
36. haftaya girdim canım 10 kilo aldım ancak ben senin gibi 50 kiloyla hamile kalmadım. zayıf hamileler daha çok kilo alıyor çok normal bunu da göz önüne al :)iyi akşamlar kızlar sizler kaç kilo aldiniz
ben
32 haftalık hamileyim ve 13 buçuk kilo aldim
tahmini 3 ile 3 buçuk kilo daha alirim yani 17 kilo ile doguma girerim 5 kilosu doğumda gitse geriye 12 kilo kalir ..
50 kilo ile hamile kaldim
67 ile doguma girerim
62 ile eve donsem
hedefim 52 olsa
9 ayda versem
bolsu sivisiz kalmayacak vücut
sık sık emzirerek
protein ve sebze ağırlıklı beslenerek
kesinlikle serbetli tatli yenmiyerek
meyve yiyerek
cok canımız istediğinde sütlü tatli yiyebiliriz
diye şimdiden kendime beynime sinyalleri gonderiyorum kendimi teselli ediyorum
Hahahahah sesle güldüm csnım sen cok yaşa emi bende artık tepki vermeyi düşünüyorum böyle saçma saçma konuşanlara benim dogumum zorunlu sezeryan olacak Herkez ay yapma Normal şogur sonra çok ağrın olacak yarım olacaksın gibi garip garip seyler söylüyor Zaten korkuyorumAyyy ağzına kürekle vurulasi. benimde cevremde var böyle tipler. Birde kendi hamileliklerinde benden beterlerdi haberleri yok. Hayır süper olsalar nolur sanki herkes bir olmak zorunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?