Ben bugun 35+2yim, esyalari bugun yikadim, yarin sanirim utuleme isine girisiriz, sonra canta hazirligi vs. derken, odasi da bu hafta gelecek, onun temizligi ve esyalarin yerlestirilmesi vs bayagi is var, bu telase biter bitmez bence o yorgunlukla dogum yaparim artik diye korkmaya basladim sahsen, hahaha...Hala hiç bir hazırlığım yok esyaları yıkanmadı odası hala yok 35-36 da yaparım diyorum yani şu iki hafta içinde geçmi kalmıs olurumki
Hala hiç bir hazırlığım yok esyaları yıkanmadı odası hala yok 35-36 da yaparım diyorum yani şu iki hafta içinde geçmi kalmıs olurumki
BEnde anlamadıklarını düşünüyorum açıkçası hatta gecdn bir akrabam bana biz de hamile olduk senin gibi yapmadık hep televizyondan öğreniyor sunuz böyle seyleri gibi garip bir şey söyledi
22+2 de zorunlu olarak hemoroid ve anal fissur ameliyati oldum. Lokal anesteziyle ankarada mevlut topbasa. Ameliyat sonrasi yaklasik 15 gun duzenli 1 bucuk.ay da 2 3 gune bir mushil kullandim. Agrimin sancimin tarifi yok. Bi kac haftadir normal cikiorum.tuvalete. ilk baslarda agri olmasina ragmen smdi elle tutulur bi agri yok. Kanama kesileli de bi hafta oluyo. Sizce ben normal.dogum yapamaz miyim?Tabiki canim
Benim de eşyalari yıkanmadi utulenmedi valiz de hazır değil. Bizim oda yok zaten bi park yatak var onu açtık kokusu ciksin djye. Yatagini da annem.Doğuma gelirken yaptirip getircek insallah
22+2 de zorunlu olarak hemoroid ve anal fissur ameliyati oldum. Lokal anesteziyle ankarada mevlut topbasa. Ameliyat sonrasi yaklasik 15 gun duzenli 1 bucuk.ay da 2 3 gune bir mushil kullandim. Agrimin sancimin tarifi yok. Bi kac haftadir normal cikiorum.tuvalete. ilk baslarda agri olmasina ragmen smdi elle tutulur bi agri yok. Kanama kesileli de bi hafta oluyo. Sizce ben normal.dogum yapamaz miyim?
Ay iyi bari yalnız değilim yanıma yoldaşş bulunca rahatladım hehehhBenim de eşyalari yıkanmadi utulenmedi valiz de hazır değil. Bizim oda yok zaten bi park yatak var onu açtık kokusu ciksin djye. Yatagini da annem.Doğuma gelirken yaptirip getircek insallah
Ben park yatagi 3 5 gun kala acarim diyodum kokuyomuki ya
Ay iyi bari yalnız değilim yanıma yoldaşş bulunca rahatladım hehehh
canım benim allahim kolaylık versin inşallah sanaHayırlı akşamlar güzel anniş adayları.gece sabah 8 kadar uyuyamadım ben.sonra bir kaç saat uyumuşum geri uykumu almadan kalkmak zorunda kaldım çünkü 7 yaşında bir kızım 5 yaşında da bir oglum var.onlar için mecburen geri kalktım.
Kızlar benim ikinci çocugum 35 haftalıkken doğmuştu o yüzden Korktugundan daha 7 aylıkken valizimi hazırladım.agırlaşmadan zor oluyor diye herşeylerimi yıkadım ütüledim bebeğimin.çok geciktirmeyin sizde son zamanlara burakmayın ne olur ne olmaz hemde agırlaşacaksınız daha zahmetli olur size.valizimi hazırlerkende bebeğimin herşeyini takım şeklinde organze keselere koyup valizime öyle yerleştirdim.hastanede sıkıntılı oluyor valizde hepsi bir birine girmesin diye.
Ayrıca malesefki çevremizde okadar anlayışsız insanlar varki,şu halde bizden hizmet bekleyen insanlara çıldırıyorum.ben 35 hafta oldum ama şuana kadar eşimde dahil kimseden en küçük yardım beklemedim.yaz boyu bütün kış hazırlıklarımı yaptım kışın dogumdan sonra sıkıntı çekmeyim diye salçamdan tutunda reçellerim kurularım dolaplarımı tıka basa doldurdum.hemde eşimin işinde yardımcı oldum iki çocuguma baktım.sabah öglen işyerine yemek yapıp götürdüm.evimi temizledim camlar pencereler heryerim pırıl pırıl oldu.kimselerden yardım almadan çok şükür şu güne geldim.eşim iş yerinde yanlız sabah 7 akşam 1 çalışıyor.bugüne kadar gidip çalışıyordum ,oda eve gelip dinleniyordu.ama artık çok agırlaştım çalışamıyorum çocuklarımla bile yetemez oldum.kayınvalim de gelmiş bana diyorki biraz dükkanda çalışsanda oglum dinlense diyor.sonra arada onu bunu davet etmediğim için laf sokuyor.
Şunu anladımki kendimi boşuna paralamışım insanlar yaptıkca fazlasını istiyor bu kızda agırlaştı yazık diyen yok.çok zoruma gidiyor o yüzden kimsenin lafına bakıp kendinizi yormayın yaptıkca bu herşeyi yapar diye insanın üstüne geliyorlar.gercekten zor durumda oldugunuzu düşünmüyorlar.
Ben de varım hazırlıksız ve rahatım :)Ay iyi bari yalnız değilim yanıma yoldaşş bulunca rahatladım hehehh
iyi akşamlar kızlar sizler kaç kilo aldiniz
ben
32 haftalık hamileyim ve 13 buçuk kilo aldim
tahmini 3 ile 3 buçuk kilo daha alirim yani 17 kilo ile doguma girerim 5 kilosu doğumda gitse geriye 12 kilo kalir ..
50 kilo ile hamile kaldim
67 ile doguma girerim
62 ile eve donsem
hedefim 52 olsa
9 ayda versem
bolsu sivisiz kalmayacak vücut
sık sık emzirerek
protein ve sebze ağırlıklı beslenerek
kesinlikle serbetli tatli yenmiyerek
meyve yiyerek
cok canımız istediğinde sütlü tatli yiyebiliriz
diye şimdiden kendime beynime sinyalleri gonderiyorum kendimi teselli ediyorum
35 haftayi bitirdim, 7 kg aldim simdiye kadar. 1 ay kaldi yani heralde 2-3 kg daha alirim diye dusunuyorum. 53 ile hamile kalmistim, 63le doguma girsem, 5i gitse, 58. Kalan 5 kiloyu da yazin veririm anca. Cok kilo verebilen bir yapim yok diye biliyorum. Emzirirken de cok tatli yememek lazim ki kilomuzu koruyalim, yoksa aman sutum olsun pekmez yiyeyim diye diye hamilelikte kilo almayanlar lohusalikta aliyor misil misil.iyi akşamlar kızlar sizler kaç kilo aldiniz
ben
32 haftalık hamileyim ve 13 buçuk kilo aldim
tahmini 3 ile 3 buçuk kilo daha alirim yani 17 kilo ile doguma girerim 5 kilosu doğumda gitse geriye 12 kilo kalir ..
50 kilo ile hamile kaldim
67 ile doguma girerim
62 ile eve donsem
hedefim 52 olsa
9 ayda versem
bolsu sivisiz kalmayacak vücut
sık sık emzirerek
protein ve sebze ağırlıklı beslenerek
kesinlikle serbetli tatli yenmiyerek
meyve yiyerek
cok canımız istediğinde sütlü tatli yiyebiliriz
diye şimdiden kendime beynime sinyalleri gonderiyorum kendimi teselli ediyorum
Hayırlı akşamlar güzel anniş adayları.gece sabah 8 kadar uyuyamadım ben.sonra bir kaç saat uyumuşum geri uykumu almadan kalkmak zorunda kaldım çünkü 7 yaşında bir kızım 5 yaşında da bir oglum var.onlar için mecburen geri kalktım.
Kızlar benim ikinci çocugum 35 haftalıkken doğmuştu o yüzden Korktugundan daha 7 aylıkken valizimi hazırladım.agırlaşmadan zor oluyor diye herşeylerimi yıkadım ütüledim bebeğimin.çok geciktirmeyin sizde son zamanlara burakmayın ne olur ne olmaz hemde agırlaşacaksınız daha zahmetli olur size.valizimi hazırlerkende bebeğimin herşeyini takım şeklinde organze keselere koyup valizime öyle yerleştirdim.hastanede sıkıntılı oluyor valizde hepsi bir birine girmesin diye.
Ayrıca malesefki çevremizde okadar anlayışsız insanlar varki,şu halde bizden hizmet bekleyen insanlara çıldırıyorum.ben 35 hafta oldum ama şuana kadar eşimde dahil kimseden en küçük yardım beklemedim.yaz boyu bütün kış hazırlıklarımı yaptım kışın dogumdan sonra sıkıntı çekmeyim diye salçamdan tutunda reçellerim kurularım dolaplarımı tıka basa doldurdum.hemde eşimin işinde yardımcı oldum iki çocuguma baktım.sabah öglen işyerine yemek yapıp götürdüm.evimi temizledim camlar pencereler heryerim pırıl pırıl oldu.kimselerden yardım almadan çok şükür şu güne geldim.eşim iş yerinde yanlız sabah 7 akşam 1 çalışıyor.bugüne kadar gidip çalışıyordum ,oda eve gelip dinleniyordu.ama artık çok agırlaştım çalışamıyorum çocuklarımla bile yetemez oldum.kayınvalim de gelmiş bana diyorki biraz dükkanda çalışsanda oglum dinlense diyor.sonra arada onu bunu davet etmediğim için laf sokuyor.
Şunu anladımki kendimi boşuna paralamışım insanlar yaptıkca fazlasını istiyor bu kızda agırlaştı yazık diyen yok.çok zoruma gidiyor o yüzden kimsenin lafına bakıp kendinizi yormayın yaptıkca bu herşeyi yapar diye insanın üstüne geliyorlar.gercekten zor durumda oldugunuzu düşünmüyorlar.
Yok xanim sakin
Ben camini bile açık bırakıyorum park yatagin şu an için durduğu yerin
Ki normal mobilya bile kızlar yazmıştı bayaa sürmüştu kokusu çıkması
inşallah sağlıkla gelsin minnaklar bebislerimiz35 haftayi bitirdim, 7 kg aldim simdiye kadar. 1 ay kaldi yani heralde 2-3 kg daha alirim diye dusunuyorum. 53 ile hamile kalmistim, 63le doguma girsem, 5i gitse, 58. Kalan 5 kiloyu da yazin veririm anca. Cok kilo verebilen bir yapim yok diye biliyorum. Emzirirken de cok tatli yememek lazim ki kilomuzu koruyalim, yoksa aman sutum olsun pekmez yiyeyim diye diye hamilelikte kilo almayanlar lohusalikta aliyor misil misil.
ben çatlaklar için ersag çatlak keremi aldim henüz baslamadim... ama ikigunde bir dalin bebek yağı suruyorum karnima ve kasiklarima baldirlarima catlak olusmadi ...Arkadaşlar acil durummm hamileliğimin başından beri dikkat etmeme rağmen çaylaklarım oluştu Bi iki taneydi bugün baktım artmışlar yardım edin ne yapabilirimçok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?