2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
ERSAĞ MAVİ VÜCUT LOSYONU

ERSAĞ MAVİ VÜCUT LOSYONU (BAKIM ONARIM LOSYONU)
➡ VÜCUDUMUZDA ÇATLAK YERLERE MASAJ YAPARAK SÜRERSEK DÜZENLİ KULLANIMLA ONARIM YAPIYOR

En son 10 kilo almıştım yarın drda tartılırım ama 63olmuşumdur diye tahmin ediyorum :)
bende bu hamileligimde çok kilo aldim diyer ikisinde 12 kiloda doğuma girdim bunda kaçla girerim bilmiyorum tahminî 17 kiloyu doldururum dite hesapliyorum ..
enbasta sağlıkla gelsin inşallah bebislerimiz yarın kontrolüm var bakalim minnak kiz nakadar olmuş kilosu ..
yalniz bugunlerde daha şiddetli vuruyor büyüdüğü için uyy kuzular inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olur inşallah

Arkadaşlar acil durummm hamileliğimin başından beri dikkat etmeme rağmen çaylaklarım oluştu Bi iki taneydi bugün baktım artmışlar yardım edin ne yapabilirim çok üzgünüm
Bol bol bebe yagi sur, johnsons baby filan oluyor ya hani. Bende de olusuyor gibi kirmizi kirmizi gorur gormez suruyorum bolca, geciyorlar, ertesi gun bakiyorum kalmamis. Dar seyler giymek catlak yapiyor bende. Ona da dikkat et.

İki kere sezaryen oldum canım. Hiç korkma yarım falan olmuyorsun. Ben 1 haftada tamamen ayağa kalkmıştım. Kimsenin lafına bakmayın. Yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsun. Ameliyat ağrısı geçiyor mutlaka.

Evet dediklerin cok guzel. Bir de ilk 3 ay gecsin, kis sogugunu atlatalim, ben kanguruya baglayip uzun tempolu yuruyusler de yapmak istiyorum bebisle insaallah.

Sezeryanda doktor cok onemli en cok sezeryan olmak zorunda kalirsam diye gidiyorum suanki doktoruma herkese teslim edemiyo insan kendini

Sezeryanda doktor cok onemli en cok sezeryan olmak zorunda kalirsam diye gidiyorum suanki doktoruma herkese teslim edemiyo insan kendini
hanımlar sizlere soru sorsam cevaplarmısınız.hiç ankarada olan yokmu, bana özel bir hastane tavsiyesi verebilirmisiniz. ankaraya yabancıyım, başka şehirdeyim ama doğum ankarada olcak.lütfen yardımcı olurmusunuz, hastane ve kadın doktor konusunda acil tavsiyeye ihtiyacım var..

Ameliyattan once de sonrada cok konustuk doktorumla. Normal dogurabilecegime ama son karari zamani geldiginde vermemiz gerektigine inanio. Bende kendimi dinliyorum sanki dogurabilirim.gibi gelio. Ilk zamanlar cok zordu ikinmak falan. Birak ikinmayi tuvalette 1 dakikadan fazla dursam ic organlarim akicak zannediodum. Ama suan cok sukur iyiyim. Ikinabilirim bence

Ben 57 ile hamile kaldım 80 kiloyum 23 kg aldım 36.haftadayım ilk 5 ay 3 kg almıştım çok bulantılı geçirdim son ayda aldım en çok kiloyu şimdi dikkat etmeye çalışıyorum Doğuma kadar daha fazla almamak için ama sürekli acıkıyorum Doğumdan sonra sıkı diyet yapıcam eşimde kiloyu hiç sevmez bende sevmem geçtiğimiz kışa kadar 52 kiloyu hiç geçmemiştim kendimde böyle bi tombişliği rüyamda görsem inanmazdım ama oldu günde 5 çeşit ilaç kullanıyorum ilaca başladıktan sonra almaya başladım iştahım çok açıldı ilacı bıraktığımda Doğumdan sonra veririm inşallah

Ankarada medicana hastanesinde Ahmet Bostanciyla yapicam ins cani dogumu neden dogum Ankara senin

Zor bi durum gercekten ya ameliyatlik olmadim henuz ama oyle coook aglamisligim var wc de ins sorunsuz skintisiz bi sekilde normal dogum yapabilirsin canim ins yeterli acilma olurda zorlanmazsin

Görümcem sincan etlikte bahar hanımda doğum yaptı çok memnun kaldı tavsiye edebilirm.bende çok istedim ama evim uzak oldugu için gidemedim.

Benden bitane daha olmasina cok sevindim Bende hamilelikle beraber bazi sebeplerden dolayi cok kilo aldim esim balina etlim dio bana Spor salonu arastirmaya basladim bile ins verebiliriz kilolari

Bende ilk hamileliğimde 35 kilo almıştım ikincisinde 12 şimdi ise 7 kilo almışımama dogumdan bir iki ay içinde bütün hepsi gidiyor

Kizlar dun aksam yasadigim kanama sonrasi kasilmalar basladi ve acil ameliyata alindim oglum dogdu sukur suan nefes almasinda sikinti var onu atmaya calisiyor kuvezde beni ne siz sorun ne ben soylim en iyisi normal dogurun.

Oyyy kuzumm geçmiş olsun ayrica gozun aydin Allah anali babali buyutsun insallah yarina hersey cok daha guzel olur annesi ayyy pek.bi heyecanlandim yaaa

Kizlar dun aksam yasadigim kanama sonrasi kasilmalar basladi ve acil ameliyata alindim oglum dogdu sukur suan nefes almasinda sikinti var onu atmaya calisiyor kuvezde beni ne siz sorun ne ben soylim en iyisi normal dogurun.

Hayırlı olsun rabbim evladınıza saglıklı uzun ömürler versin

Demir ilacını kullanmıyorum canım belki ondandır
Büyük ihtimalle Demir eksikliğindendir benimde nefessizlikten çarpıntıdan kalbim duracak gibi oluyordu günde 1 tane Demir hapını ikiye çıkardı doktorum birde pekmez vb kan yapan gıdaları tüketiyorum ve geçti ilacını ihmal etme bazen günde 1 tane içiyorum hemen nefesim daralıyor düzenli kullanmak önemli

Benden bitane daha olmasina cok sevindim Bende hamilelikle beraber bazi sebeplerden dolayi cok kilo aldim esim balina etlim dio bana Spor salonu arastirmaya basladim bile ins verebiliriz kilolari
Benimde eşim şimdiden dalga geçiyor sırf ona pabuç bırakmamak için hırsımdan zayıflarım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…