bende bu hamileligimde çok kilo aldim diyer ikisinde 12 kiloda doğuma girdim bunda kaçla girerim bilmiyorum tahminî 17 kiloyu doldururum dite hesapliyorum ..En son 10 kilo almıştım yarın drda tartılırım ama 63olmuşumdur diye tahmin ediyorum :)
Bol bol bebe yagi sur, johnsons baby filan oluyor ya hani. Bende de olusuyor gibi kirmizi kirmizi gorur gormez suruyorum bolca, geciyorlar, ertesi gun bakiyorum kalmamis. Dar seyler giymek catlak yapiyor bende. Ona da dikkat et.Arkadaşlar acil durummm hamileliğimin başından beri dikkat etmeme rağmen çaylaklarım oluştu Bi iki taneydi bugün baktım artmışlar yardım edin ne yapabilirimçok üzgünüm
İki kere sezaryen oldum canım. Hiç korkma yarım falan olmuyorsun. Ben 1 haftada tamamen ayağa kalkmıştım. Kimsenin lafına bakmayın. Yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsun. Ameliyat ağrısı geçiyor mutlaka.Hahahahah sesle güldüm csnım sen cok yaşa emi bende artık tepki vermeyi düşünüyorum böyle saçma saçma konuşanlara benim dogumum zorunlu sezeryan olacak Herkez ay yapma Normal şogur sonra çok ağrın olacak yarım olacaksın gibi garip garip seyler söylüyor Zaten korkuyorum
Evet dediklerin cok guzel. Bir de ilk 3 ay gecsin, kis sogugunu atlatalim, ben kanguruya baglayip uzun tempolu yuruyusler de yapmak istiyorum bebisle insaallah.inşallah sağlıkla gelsin minnaklar bebislerimiz
bol bol su ve emzirerek ilk hedefim zayıflamak
bencede şerbetli tatlilar ve hamur islerinden uzak durarak zayıflasak birde leslie yaparak yürüyüş yapacağım evde ...
hep hareketsiz kaldim bukadar kilo aldim isterinde akşama kadar oturuyorum eve geliyorum dinleniyorum diye uzaniyorum
inşallah doğumdan sonra dikkkat
İki kere sezaryen oldum canım. Hiç korkma yarım falan olmuyorsun. Ben 1 haftada tamamen ayağa kalkmıştım. Kimsenin lafına bakmayın. Yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsun. Ameliyat ağrısı geçiyor mutlaka.
hanımlar sizlere soru sorsam cevaplarmısınız.hiç ankarada olan yokmu, bana özel bir hastane tavsiyesi verebilirmisiniz. ankaraya yabancıyım, başka şehirdeyim ama doğum ankarada olcak.lütfen yardımcı olurmusunuz, hastane ve kadın doktor konusunda acil tavsiyeye ihtiyacım var..Sezeryanda doktor cok onemli en cok sezeryan olmak zorunda kalirsam diye gidiyorum suanki doktoruma herkese teslim edemiyo insan kendini
Cok sağol csnım vallahi içimin ferahlattınİki kere sezaryen oldum canım. Hiç korkma yarım falan olmuyorsun. Ben 1 haftada tamamen ayağa kalkmıştım. Kimsenin lafına bakmayın. Yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsun. Ameliyat ağrısı geçiyor mutlaka.
Ameliyattan once de sonrada cok konustuk doktorumla. Normal dogurabilecegime ama son karari zamani geldiginde vermemiz gerektigine inanio. Bende kendimi dinliyorum sanki dogurabilirim.gibi gelio. Ilk zamanlar cok zordu ikinmak falan. Birak ikinmayi tuvalette 1 dakikadan fazla dursam ic organlarim akicak zannediodum. Ama suan cok sukur iyiyim. Ikinabilirim benceBenden her seferinde kan geliyo yillardir cekerim bu zikkiminormal dogumda ikinmayi yanlis yaparsan skinti olabilir canim benim sevgili teyzem ikinciye ikinirsam daha rahat gecer dogum diye doktor ikin demeden baslamis ikinmaya hen sezeryana alinmis hemde sonrasinda inanilmaz bi hemoroid sorunu yasadi doktorun ne dio bu duruma
Ben 57 ile hamile kaldım 80 kiloyum 23 kg aldım 36.haftadayım ilk 5 ay 3 kg almıştım çok bulantılı geçirdim son ayda aldım en çok kiloyu şimdi dikkat etmeye çalışıyorum Doğuma kadar daha fazla almamak için ama sürekli acıkıyorumiyi akşamlar kızlar sizler kaç kilo aldiniz
ben
32 haftalık hamileyim ve 13 buçuk kilo aldim
tahmini 3 ile 3 buçuk kilo daha alirim yani 17 kilo ile doguma girerim 5 kilosu doğumda gitse geriye 12 kilo kalir ..
50 kilo ile hamile kaldim
67 ile doguma girerim
62 ile eve donsem
hedefim 52 olsa
9 ayda versem
bolsu sivisiz kalmayacak vücut
sık sık emzirerek
protein ve sebze ağırlıklı beslenerek
kesinlikle serbetli tatli yenmiyerek
meyve yiyerek
cok canımız istediğinde sütlü tatli yiyebiliriz
diye şimdiden kendime beynime sinyalleri gonderiyorum kendimi teselli ediyorum
hanımlar sizlere soru sorsam cevaplarmısınız.hiç ankarada olan yokmu, bana özel bir hastane tavsiyesi verebilirmisiniz. ankaraya yabancıyım, başka şehirdeyim ama doğum ankarada olcak.lütfen yardımcı olurmusunuz, hastane ve kadın doktor konusunda acil tavsiyeye ihtiyacım var..
Ameliyattan once de sonrada cok konustuk doktorumla. Normal dogurabilecegime ama son karari zamani geldiginde vermemiz gerektigine inanio. Bende kendimi dinliyorum sanki dogurabilirim.gibi gelio. Ilk zamanlar cok zordu ikinmak falan. Birak ikinmayi tuvalette 1 dakikadan fazla dursam ic organlarim akicak zannediodum. Ama suan cok sukur iyiyim. Ikinabilirim bence
Görümcem sincan etlikte bahar hanımda doğum yaptı çok memnun kaldı tavsiye edebilirm.bende çok istedim ama evim uzak oldugu için gidemedim.hanımlar sizlere soru sorsam cevaplarmısınız.hiç ankarada olan yokmu, bana özel bir hastane tavsiyesi verebilirmisiniz. ankaraya yabancıyım, başka şehirdeyim ama doğum ankarada olcak.lütfen yardımcı olurmusunuz, hastane ve kadın doktor konusunda acil tavsiyeye ihtiyacım var..
Ben 57 ile hamile kaldım 80 kiloyum 23 kg aldım 36.haftadayım ilk 5 ay 3 kg almıştım çok bulantılı geçirdim son ayda aldım en çok kiloyu şimdi dikkat etmeye çalışıyorum Doğuma kadar daha fazla almamak için ama sürekli acıkıyorumDoğumdan sonra sıkı diyet yapıcam eşimde kiloyu hiç sevmez bende sevmem geçtiğimiz kışa kadar 52 kiloyu hiç geçmemiştim kendimde böyle bi tombişliği rüyamda görsem inanmazdım ama oldu günde 5 çeşit ilaç kullanıyorum ilaca başladıktan sonra almaya başladım iştahım çok açıldı ilacı bıraktığımda Doğumdan sonra veririm inşallah
Kizlar dun aksam yasadigim kanama sonrasi kasilmalar basladi ve acil ameliyata alindim oglum dogdu sukur suan nefes almasinda sikinti var onu atmaya calisiyor kuvezde beni ne siz sorun ne ben soylim en iyisi normal dogurun.
Kizlar dun aksam yasadigim kanama sonrasi kasilmalar basladi ve acil ameliyata alindim oglum dogdu sukur suan nefes almasinda sikinti var onu atmaya calisiyor kuvezde beni ne siz sorun ne ben soylim en iyisi normal dogurun.
Büyük ihtimalle Demir eksikliğindendir benimde nefessizlikten çarpıntıdan kalbim duracak gibi oluyordu günde 1 tane Demir hapını ikiye çıkardı doktorum birde pekmez vb kan yapan gıdaları tüketiyorum ve geçti ilacını ihmal etme bazen günde 1 tane içiyorum hemen nefesim daralıyor düzenli kullanmak önemliDemir ilacını kullanmıyorum canım belki ondandır
Benimde eşim şimdiden dalga geçiyor sırf ona pabuç bırakmamak için hırsımdan zayıflarım diye düşünüyorumBenden bitane daha olmasina cok sevindimBende hamilelikle beraber bazi sebeplerden dolayi cok kilo aldim esim balina etlim dio bana Spor salonu arastirmaya basladim bile ins verebiliriz kilolari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?