Baş aşağı olması iyi bir şey, yani bebek normal doğum pozisyonunda demek. Bir çok hamile bebeği tersken bunu bekliyor. Dikkat edeceğin bir durum yok yani, rahatına bak
Baş aşağı olması iyi bir şey, yani bebek normal doğum pozisyonunda demek. Bir çok hamile bebeği tersken bunu bekliyor. Dikkat edeceğin bir durum yok yani, rahatına bak
Ilk önce suni sanci deneyelim dedi ama vajinal muayenede bebeğin başının tam yerlesmedigini görünce suni sanci ise yaramaz dedi. Ben normal doğum yapmayı çok istediğimi söyleyince en fazla pazartesiye kadar bekleyelim dedi. Bebeği riske atmak istemiyormuş.. Bilemiyorum Allah'tan hayırlısı kızlar umarım ansızın gelir bebişim diye dua ediyorum artik...
Canım elbette ki normal doğum en güzeli bir annenin yaşayabileceği en güzel lütuflardan. Ama doktorun 41-42 hafta riskini almak istemiyorsa haklıdır çünkü bunun farklı komplikasyonları olabiliyor. Çok detaylandırmayacağım ama doktoruna güven inşallah sancın kendiliğinden gelir de istediğin gibi doğumunu yaparsın.