nuk da kullandim vee de ogurup atiyor ben birde tombul olandan deneyecegim inşallah kabul ederKızlar bebekleriniz hangi emziği kabul etti? Emzik bulmaya çalışıyorum, aventi mümkün değil almıyor, öğürüp çıkarıyor. Nuk kauçuklu emzik önermişler youtube'da kullanan var mı?
Benimki hiç bir emziği kabul etmedi çeşit çeşit aldım :)
nuk da kullandim vee de ogurup atiyor ben birde tombul olandan deneyecegim inşallah kabul eder
canim bende avent kullaniyorum ilk basta kabul etmedi sonrasinda bir suru baska marka ve cesit denedim ama almadi artik umudumu kaybetmeye baslamistim ama israrla avente devam ettim ve birazda buyumesiyle kabul etti.artik memeden sonra bile kabul etmeye basladi.emzik icin sakin pes etmeyin israr edin sonunda kabul ediyor.Al benden de o kadar canım emzik kurtarıcı olacak ama inat etti sıpa :) ki ben hastanede ilk gün bile verdim sırf alışsın diye. Dediğin gibi ağır geldiğini düşünüyorum ben de yoksa emziği alıyor ama damaklayamıyor yavrum. Güzel haberini bekliyorum o halde :)
banads her gittigim doktor 3 ay ne yapsan fayda etmez deneyerek sen uygununu bulacaksin dedi.umut fakirin ekmegi bebege zarar gelmeyecek sekilde herseyi denemeye calisiyorum.abartmadan soyluyorum ki gunde en az en az 50 kere alttan gaz cikartiyo her emmeden sonra ustten gazini cikartiyorum ve hala gaz sancisi ve aglama devam ediyor.bu kadar gaz cikartip bu kadar gaz sancisi ceken bi bebek sasiriyorum.evolvianin antikolik mamasini vermisti doktor simdi onuda biraktim bakalim nasil olacak.50 gunluk olduk bakalim 3 ayi gozden cikardimDoktor bana biogaia verirken dedi ki bebek kolik bu damlalar.cok ise yaramicak ama seni rahatlatir en azindan. 4.aya kadar o aglayacak sen cabalicaksin herseyi deniceksin bi bakmissin gecmis dedi
Cnm ben gıdalara pek takılmıyorum gaz yapar şu bu diye ama çay kahve konusunda haklisin. Ben 2 fincan kahve iciyorum günde ama bildiğin türk kahvesi seninki farklı sanırım :)Yapma canım ya, uykusu nasıl? Bizim normaldi 2 gün önceye kadar, o da benim hatam. Eşim ben dışarı çıkamıyorum diye sevdiğim bir kahveden eve alıp getirmiş. Onu içtiğim geceden beri bebeğim pek uyumuyor, kafein oranı yüksekmiş ve bebekler 80 saate kadar ancak atabiliyormuş kafeini, aklınızda bulunsun.. Hem gece uykusu için, hem de genel olarak istiyorum emziğe alıştırmayı, bir de aşı vs hastaneye gittiğimiz zamanlar için, umarım olur...
kaucuk denedim damakli ya bunlar diyeri tombul olanNuk kauçuk mu denedin, silikon mu? Tombul olan hangisi? Ya umarım kabul ederler, yoksa işimiz zor
ya ben dunaksam ilk defa nescafe ikisi bir arada ictim ve cocuk sabah 6 .40 a kadar uyumadi meyer kahvedenmiymis bön bön bakti ..Yapma canım ya, uykusu nasıl? Bizim normaldi 2 gün önceye kadar, o da benim hatam. Eşim ben dışarı çıkamıyorum diye sevdiğim bir kahveden eve alıp getirmiş. Onu içtiğim geceden beri bebeğim pek uyumuyor, kafein oranı yüksekmiş ve bebekler 80 saate kadar ancak atabiliyormuş kafeini, aklınızda bulunsun.. Hem gece uykusu için, hem de genel olarak istiyorum emziğe alıştırmayı, bir de aşı vs hastaneye gittiğimiz zamanlar için, umarım olur...
canım bu benim bebeğimde de var ne yaptın bir gelişme var mı?Kızlar bebegım bugun 25 gunluk oldu 3 gundur yanaklarında kırmızı bazılarının ucu beyaz kucuk dokuntulerı var. Yenıdoganlarda genelde oluyormuş. Doktora gidip gitmemekte kararsız kaldım. Sizce ne yapmalıyım?
Cnm ben gıdalara pek takılmıyorum gaz yapar şu bu diye ama çay kahve konusunda haklisin. Ben 2 fincan kahve iciyorum günde ama bildiğin türk kahvesi seninki farklı sanırım :)
ay benim bebegimde bugün 25 günlük ve ayni dedigin gibi oldu acaba genel butun bebeklerde olan birsey mi ..canım bu benim bebeğimde de var ne yaptın bir gelişme var mı?
ya ben dunaksam ilk defa nescafe ikisi bir arada ictim ve cocuk sabah 6 .40 a kadar uyumadi meyer kahvedenmiymis bön bön bakti
tabi ben mahvoldum uykusuzluktan simdi bile uykum var ..
memeye tutunsaydi iyiolacak emzik gibi oldum emzir yatir emzir yatir sabaha kadar
aynen benimkide uykuya dalmakta gucluk cekiyor gaz sorunu hamdolsun cozuldu birde emzik tuttursak rahat ederiz ..Nescafenin kafein oranı nedir bilmiyorum ama büyük olasılıkla ondandır, biraz da fazla hareketli oldu benim kızım kahveden sonra hiperaktif gibi . Ben de sürekli memede olmak istediği için çok zorlanıyorum, uykuya dalmakta da çok güçlük çekiyor, emzik şart..
Arkadaşlar aşı hakkında ne düşünüyorsunuz çok tartışmalı Bi konu birileri yaptırın diyor birileri yaptırmayın. Ben karar veremedim siz ne dersiniz
Kızlar yardım dünden beri ateşim 38 altına düşmüyor titreme üşüme sol göğsümün koltuk altı tarafı sert. Sağ dediler sıcak su torbası koy dediler hepsiniyaptım başına böyle bir şey gelen var mo nolır yardım edin
Kızlar yardım dünden beri ateşim 38 altına düşmüyor titreme üşüme sol göğsümün koltuk altı tarafı sert. Sağ dediler sıcak su torbası koy dediler hepsiniyaptım başına böyle bir şey gelen var mo nolır yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?