Niye vermek istemedin ki emzik canım? Ah keske bnmki tutsaKızlar ben bebeğime emzik vermeyecektim güya
Neyi istemediysem hepsini yaptım
40 günden sonra emzik verdim malesef
Çünkü bebegim hastaydı ve çok ağlıyordu
Hem refluye hemde gaza iyi geldiği için verdim
Çünkü gazi olduğunda beni emmek istiyordu
Doktorumuz kızdı sık emzirdigim için bizde böyle bir çözüm bulduk
Bulamadım csnım ne yapsam boş bu kadar ağlayan bebeklerin doktor kolik olduğunu söyledi 4 ayından Sonra azalarak kesilirmiş çok çaresizim nasıl yapıcam bilmyOrum
Biogia ve Nurse Harvey’s i beraber kullan canım bnce. Onun dısında mama aptamil comformil kullan bu gazlı bebekler için, biberonu yine gazlı bebek için olan dr browns var bunları da bi dene gazı için kiraz çekirdekli kemer var ebebekte babyjem in uygun fiyatlı bunları da dene istersen sen cok ugrasıyorsun canım inş düzelirNurse Harvey’s aldım canım hamak kullanıyorum ama gene ise yaramıyor sslında gaz cıkarıyor ama yeterli mi değil acaba
3260 dogmustu 2900 lerdeydi kontolde 150/200 vermesi normal demisti sma sana da mama demis biraz basindan saviyir sanirimCanim doktorun adini hatirlamyrm ama ayni doktora gittik sanırım bnde o hastanede dogum yaptm. Bnm bebegimde 3.gun kontrolnde 200 gram verdi diye mama dedi bozi cok korkuttu ve basladm bnde cok pismanim tabi cunku bni emmek istemiyo genel de. Ayni şekilde bizede 2 3 dakika bakti hatta hastam cok deyip cocugu dha giydirmeden kalkti masasindan oglumu kundaga sardi çikartti bizi odadan biraktm bnde ona gitmeyi
Canım sütün fazla ise bebek zaten alacağını alıyor. Ben de ilk başlarda memede uzun tutuyordum daha doğrusu kendisi uzun kalıyordu ama şimdi 5-7 dk emip bırakıyor süt iyi geliyor çok şükür aç olsa zaten ağlardı. Doktora sordum artık dakikalı emzirmene gerek yok, bebek kendi dakikasını kendi belirler dedi.Canım ben önce den çok sık emziriyordum bebeğim rahatsizlandı
Sütüm maşaallah diyeyim çok fazla
Bebeğim 2.5 saatte bir 5-10 dakika arası emiyor az mı acaba?
Kendisi birakiyor memeyi
Ve bebeğim istediği olmazsa ortalığı yıkan birisi aç olsa çok ağlar
Doyuyor mu ki acaba
Ben tek bir meme veriyorum canım hemşire öyle demişti sıra ile ver diye
Yalniz degilsiniz bircogumuzun bebegi oyle. Ilk bebegimde de aynilarini yasamis olmama ragmen suanki yasadiklarim sanki hic gecmeyecek aglamalari hic bitmeyecek gibi bir korkuya kapiliyorum. Halbuki bitecek kendi kendine yiyip icmeye baslayacak dakikalarca aglamadan etrafi seyredecek oyunlar oynayacak. Bunlari bilmeme ragmen yine de korkuyorum bi tek ben mi bunlari yasiyorum diye. Hatta ozellikle kendimi rahatlatmak icin okuyorum buraya yazanlari. Ohh diyorum bi ben degilim herkes uykusuz herkes yorgun gececekkk eninde sonunda gececekkKızlar benim gibi bebegi her dakika ağlayan varmı tükendim artık dayanamıyorum gerçekten uyanık olduğu her dakika ağlıyor hiç bircşekilde susmuyor
Çok sağol canım insallah düzelir denicem bio gaiya var elimde Kemer’e de bakarımBiogia ve Nurse Harvey’s i beraber kullan canım bnce. Onun dısında mama aptamil comformil kullan bu gazlı bebekler için, biberonu yine gazlı bebek için olan dr browns var bunları da bi dene gazı için kiraz çekirdekli kemer var ebebekte babyjem in uygun fiyatlı bunları da dene istersen sen cok ugrasıyorsun canım inş düzelir
İnsallah biran önde geçer çok yoruldum gerçekten yetemediğimi düşünmeye başladım arttıkYalniz degilsiniz bircogumuzun bebegi oyle. Ilk bebegimde de aynilarini yasamis olmama ragmen suanki yasadiklarim sanki hic gecmeyecek aglamalari hic bitmeyecek gibi bir korkuya kapiliyorum. Halbuki bitecek kendi kendine yiyip icmeye baslayacak dakikalarca aglamadan etrafi seyredecek oyunlar oynayacak. Bunlari bilmeme ragmen yine de korkuyorum bi tek ben mi bunlari yasiyorum diye. Hatta ozellikle kendimi rahatlatmak icin okuyorum buraya yazanlari. Ohh diyorum bi ben degilim herkes uykusuz herkes yorgun gececekkk eninde sonunda gececekk
Cnm dr.götursek ne? Ama kucakta susuyor. Kucaga alisti galiba. Offff hele geceleri beşigine koyunca huc durmuyor. Seninki kac gunluktu? Biz 42Benimki de aynitukendim resmen uyanik oldugu her an ağlıyor ne yaparsam yapim susmuyo
Cnm dr.götursek ne? Ama kucakta susuyor. Kucaga alisti galiba. Offff hele geceleri beşigine koyunca huc durmuyor. Seninki kac gunluktu? Biz 42
Yok cnm arada annem geliyor. Bide onun yaninda öyle uslu duruyorki. Annem bana inanmiyor. Aynen nasil bagiriyor bi görsen. Cok huzursuz ama niye bilemedim. Senin fikrin carmiBugun tam bir aylik oldu canim. Benimki bazen kucağımda bile susmuyor bide oyle bi ağlıyor ki duyan dövdü zanneder öyle cok bağırıyor morariyorsenin yaninda kimse var mi yardım eden
Anladım canımCanım sütün fazla ise bebek zaten alacağını alıyor. Ben de ilk başlarda memede uzun tutuyordum daha doğrusu kendisi uzun kalıyordu ama şimdi 5-7 dk emip bırakıyor süt iyi geliyor çok şükür aç olsa zaten ağlardı. Doktora sordum artık dakikalı emzirmene gerek yok, bebek kendi dakikasını kendi belirler dedi.
Canım ben çok emzik emmişim diş yapım bozuk o yüzden korkuyordum sonra araştırdım hem reflü için hemde gaz sancısı na iyi geliyormuş 40 günün sonunda aldık ve verdik çok ilginç hemen tuttu oğlum emme ihtiyacı vardı galiba meme de artık istediği zaman alamıyor o yüzdenNiye vermek istemedin ki emzik canım? Ah keske bnmki tutsacanım emziğin 2 sakıncası var 2 yasından snra devam ederse diş yapısını bozar diğeri de cok iyi steril etmezsen mikrop kapabilir.onun dısındakiler hep faydası zaten keske bnm kızım da tutsa emziği neler yapmadım ama tutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?