- 16 Aralık 2010
- 1.783
- 3.131
- 133
Şöyle sabah kahvaltıda kuzucuğu izliyor.Onun dışında yemek yerken reklam açıyoruz. veya Mabel matiz klipleri. Genelde yemek yemesi için yoksa yiyor ama sabit tutmak çok zor. Mama sandalyesinde kemerini bağlatmaz. Bağlasak bile ne yapıyor ediyor kurtarıp ters dönüyor. Çok heraketli olduğu için Maalesef TV ile başedebiliyoruz. TV konusunu Dr. söyledik. Çok yadırgamadı Çağın gereçleri bunlar. Bütün gün tv başında bırakmayın o başka sorunlara sebep olabiliyor cok bilimsel kanıtlar yok ama zararı olabilir demişti. Onun dışında tv izletin çizgi film çocuk şarkıları izlesin dinlesin. Bu yüzden algıları çok iyi belki dedi. Tüm gün kesintisiz olmasına karşı çıkarım dedi.Canım senin bebiş bizim doktorun tabir ettiği “aceleci bebekler”den. Yakında yürür. Geçen kontrolde bir kız bebek gördüm annesinin elinde yürüyordu, sordum 9aylıkmış. İnsan önce bir inanamıyor ama bazı bebekler hayatı hızlı yaşıyor demek ki :) tv çok mu izliyor merak ettim. Bu durumu doktoruna sordun mu? Tv konusuna karşılar çünkü.