2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
yarın kimlerin randevusu var. cinsiyetler kesinlesir mi bu haftaaki randevularda kizlar.
Benimde randevum var canım ama bana tahminde bulunur mu bilmiyorum erken daha diye birsey demeyebilir minigimi goreyimde beklerim saglik olsun iyi olsun ama cok heyecanliym

Bana da simdiden diyor cocuk doğar doğmaz onlarda durcakmisiz burasi sicak burda bakariz falan bilmem ne bir sürü seyler söylüyor hic cevap vermedim. Ben zaten ondan kactim bide lohusa halimle bir evde durcam. Allah islah etsin.
Dusuncesizlik işte kendi kizi var daha bekar gorumcem insaAllah onun başına gelmez kaynanasi öyle yapmaz anasnin soylediklerini seyni cekmez Allah görüyor biliyor bosver canını sıkma ben hic aldirmiyorum bebeğimi ve kendimi strese sokamam onun yüzünden sende öyle yap canım bahane uydur söyleme randevularini esin arkandaysa hic mesele yapma

Benim karnim tuylenmeye basladi. Benim dikkatimi cekti ama bana oyle geliyor sandım esimde bu aksam kendi soyleyince sasirdim kaldim. Yağ da kullanmıyorum neden boyle olur acaba. Sizde böyle birşey oldu mu
Bende zaten vardı hormonlar sagolsun değişim yok hala var Karnım buyuynce doklme olcak mi merak ediyorum arkadasin dedigi gibi erkek bebek tuylenme yapar derler bakalım cinsiyet ogrendiginde dogrulugunu veya yanlsligini gormus oluruz

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftalar hayırlı mutlu huzurlu canlı mu canlı heyecanlı enerji dolu bol güzel haberli bir hafta geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size
Yaşasın bugün bebişimi görecem özledim 1 aydır ikili test yapılacak hayırlı güzel haberlerle inşallah

Hunaydinnn
Heyecandan erkenciyiz de galiba :)
Benim de dr randevum oldugu gun uyku tutmuyor valla.
Hadi guzel haberlerle gel insallah

Hunaydinnn
Heyecandan erkenciyiz de galiba :)
Benim de dr randevum oldugu gun uyku tutmuyor valla.
Hadi guzel haberlerle gel insallah
Canım hem o var heyecan ama asıl 13 aylık oğlum var oğlum uyutmuyor amin inşallah canım

Günaydınnnnnn koskocaman günaydın,

Bugun heyecanlı bekleyiş son bulacak bebişlerimizi görücez:)
Hepimiz güzel haberlerle dönelim inşallah

günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı haftalar olsun inşallah, kontrole gidenler saglikli haberlerle gelin inşallah, bende işe gideceğim kahvaltisan sonra allahim işlerimizi rast getirsin,bebegimizi sağlığıyla kucagimiza almayı nasip etsin âmin inşallah.....

Amiiinnn..
iyiki iş var :) yoksa akşama kadar zaman geçmezdi :))

Günaydınnnnnn koskocaman günaydın,

Bugun heyecanlı bekleyiş son bulacak bebişlerimizi görücez:)
Hepimiz güzel haberlerle dönelim inşallah
Amin inşallah canım merakla bekliyoruz 2.30 da randevum saatler geçmiyor sanki

gunaydın kızlar hayırlı haftalar olsun ınsallah .. cuma gunu gıttık bız tarama ıcın ense kalınlıgımız guzel cıktı doktor sorun gormuyorum suan ınsallah dıgerlerı de guzel cıkacak dedı cınsıyet tahmını ıcın de kız gıbı sankı dedı bakalım saglıkla gelsın de hangısı olursa artık kabulumuz :)

kızlar ben halen yumurta yiyemiyor süt içemiyorum
vicdan azabı çekiyorum
yumurta yerine alternatif var mı yaa bildiğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…