2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
kızlar ben halen yumurta yiyemiyor süt içemiyorum
vicdan azabı çekiyorum
yumurta yerine alternatif var mı yaa bildiğiniz
bende yiyemiyorum hic de cesaret edemedim yemek icin daha yeni yeni duzelmeye basladi midem. kek yap canim. onda da yumurta var. sut yerine ayran yogurt yiyebilir içebilirsin sikinti olmaz.

Seninki iyiymis ben hamile oldugumu ogrendigimden beri yatiyorum bi wcye gidiyorum kendi de biliyor bunu daha bi kere yemek yapmadi. Annem sagolsun her gun o kadar yoldan gelip hem evimi temizler hem yemek yapar.
aynı durum bızde de oyle zaten ıkısını de esıtız ama haftada bır goruyorum yıne de annem yemek koyar getırır yerız ama o ınat gıbı ne koydu ne getırdı oncesınde bak kalan yemeklerden koyardı ugrasmayın yapın yeyın dıye sımdı tam tersı oldu :) neden bılmıyorum hormonlardan mı ne bazen sınır oluyorum cumartesı bıze ugradılar gozu hep uzerımdeydı sınır oldum ne zaman kafamı cevırsem bakıslarını yakaladım. ha bıre esımı sıkıstırdı cenesı ıle neden arayıp sormuyorsun bılmem ne benle sureklı zaten konsuuyor cocuk calısıyor ve hıc bır sekılde telefon ıle konusmayı sevmıyor ya dengesızlıkten hıc hoslanmıyorum ben gercekten

Benim karnim tuylenmeye basladi. Benim dikkatimi cekti ama bana oyle geliyor sandım esimde bu aksam kendi soyleyince sasirdim kaldim. Yağ da kullanmıyorum neden boyle olur acaba. Sizde böyle birşey oldu mu
bende de var bende de utanıyorum :))) bıraz agda ıle aldım hatta (

Canım hem o var heyecan ama asıl 13 aylık oğlum var oğlum uyutmuyor amin inşallah canım
Aralari da ne kadar az olucakmis canim.
Eh Allah bize de boyle tatli uykusuzluklar nasip etsin kolaylik versin. Ikinci ucuncu cocuklulara daha buyuk kolaylik versin :))

bende yiyemiyorum hic de cesaret edemedim yemek icin daha yeni yeni duzelmeye basladi midem. kek yap canim. onda da yumurta var. sut yerine ayran yogurt yiyebilir içebilirsin sikinti olmaz.
Canım ben bıldırcın yumurtası aldım ama yok yiyemiyorum
Bide ben kendi evimde yiyemiyorum
Annem felan yapınca yiyorum
Hamilelikten galiba

Günaydın kızlar ben de hastaneden şimdi geldim, 2li test için gitmistim sonuçlar 3.5 ta çıkacakmış ,hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallah hepimiz. Buarada doktor tekrar ölçüm yaptı elimdeki ölçümlerin Cuma günü yapıldığını söyleyince ,bu durumda daha sağlıklı bir sonuç çıkar benim de aklımda soru işareti olmaz en azından.

Kızlar günaydın,

Oğlum olacakmışşşşş.Bu kadar erken beklemiyordum doktorumun tahmin etmesini ama yanılma payı yoktur herhalde demi?
Tebrik ederim canım hayırlısı olsun , arkadaşım 12. Haftada öğrenmişti erkek bebekler daha erken belli ediyor kendini demek ki :)

Aralari da ne kadar az olucakmis canim.
Eh Allah bize de boyle tatli uykusuzluklar nasip etsin kolaylik versin. Ikinci ucuncu cocuklulara daha buyuk kolaylik versin :))
Evet canım birlikte büyüsünler inşallah Öyle istedik Yaradan gönlümüze göre verir inşallah Amin inşallah canım

Canım ben bıldırcın yumurtası aldım ama yok yiyemiyorum
Bide ben kendi evimde yiyemiyorum
Annem felan yapınca yiyorum
Hamilelikten galiba
benndisarda da yiyemiyorum gerci benim kokuya hassasiyet devam ediyor.

hemde ne çabuk
rabbim sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eylesin
güzel günler çabuk geçiyor
amin insallah. sag salim kucaklarimiza aliriz.

canım gece ılık bir duş alıp yatsan
belki daha rahat uyursun
aldim canim. ama cok sicakti bu gece.

hadi aklinda soru isareti kalmamis olacak canim. guzel sonuclarla donersin insallah.

Bu arada toxo testini kim yaptiracakti kizlar. gecmiste baktim. kim olduguna bulamadim. ya da gozden kacti.

Evet canım birlikte büyüsünler inşallah Öyle istedik Yaradan gönlümüze göre verir inşallah Amin inşallah canım
seninkinin yas araligi yakin canim. Kolayliklar diliyorum sana simdiden. benim.ki 3 bucuk yasinda onda bile zorlanirim.diyr düşünüyorum.

Kızlar günaydın,

Oğlum olacakmışşşşş.Bu kadar erken beklemiyordum doktorumun tahmin etmesini ama yanılma payı yoktur herhalde demi?
sağlıkla gelsinler inşalah ..banada 13.haftada erkek dedi bayada emin söledi ..hep rüyamda kız bebekler pempe pempe yataklar battaniyeler görüyodum çin takvimi yok rus takvimi bide cevremdeki herkes kız diyodu şaşırdım bende hala acaba doktormu yanılıyor diyorum nasıl kendimi kıza alıştırdıysam artık ehehehe :)
oğlum darılcak bana valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…