2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
günaydın arkadaşlar ikili test sonucum çıktı, doktora daha gidemedim ekranda gördüm herangi bir aralıkda yazmıyor, tecrübeli arkadaşlar yada bilgisi olan yorum yaparsa sevinirim,
down sendromu(papp-a) 5,48 mıu/ml
down senderomu(fbhhcg) 29,7 ng/ml
ense kalınlığı: 1,2

Kızlar bisey danışmak istiyorum sizlere hem bu konudan muzdarip varsa biraz da sohbet etmis dertleşmiş oluruzz.
Şimdi şöyle; malum hamilelik ve kaynanam kız olursa kendi ismi erkek olursa kayınbabamın ismi konsun istiyor. Ben aslında bunlara oldukca karsı biriydim. Kaynanam da kayınbabam da çok iyi davranmıslardır her zaman. Kaynanam hep el ustunde tutar kurban bayramında gidemedigimizde tek tek benm etleri Minnacık dogradı gönderdi keteler börekler hep elleri dolu gelir her gelişinde hediye alır kendi kızından daha yakın davranır ve eşim tek oglu.
Gelgelelim isim konusunda katı oldugunu düşünmemiştim cunku hic dile getirmek işti ben dusundugum bi isim söylediğimde ters bi tepki verdi bana ben de kenara cekip konustum ben kendi çocuğuma istedigim ismi koymak isterim vs diyorum o da ben sizin düşünmüş olmanızı isteyerek koymanızı isterdim vs diyor istemeyerek koyacaksanız zaten koymayın diyor. Siz isin konusunda ne düşünüyorsunuz, siz olsanız ne yapardınız? İstesem kendi istedigim ismi koydurum onun adını da eklemem ama oyle inatlasmak da pek hos olmaz. Fikirlerinizi merak ediyorummm

Merhaba kızlar. Benim de yarın ikili test için randevum var. Çok heyecalıyım. 2'li test ücretleri hastanelere göre çok farklılık gösteriyor mu yanıma nakit alayım ona göre. Sormadım da hastaneye

canım benim yedinmi yumurtayi merak ettim balik yemek aklımdaydı benimde sen yazinca canım çekti yedigim zaman yazarim bende ama yaninda salgamda olursa harika olur
Oh masallah kızlar benımde cevremdekiler seferber oldular az et yiyeyim dıye yemeye basladım az az ama bakalım hayırlısı

Maşallah canım bende 2 gundur iyi hissediyorum inşallah değişmez ama hala az az yiyorum

benim oglan 4 kilo dogdu. gayette rahat giyindi canim.
Ay kuzum maşallahh
sikinti olmaz canim zatrn kis bebeleri olacaklar. ama bana kalirsa alsamda cok almam ayakli corap giydirdiydim ben surekli.
Sana ne soracam gecen aklıma geldı tulum boydan ya kısın sıcacık tutar dedımde bunlar sık sık kaka yaparmı şimdi bezi değişmek içinde sürekli tulumumu cıkarmak gerekiyor ıkılemde kaldım acaba 2 parca alt ust mu cok alsam dedım ah su acemılık

Ben hala yuzustu yatiorum valla
Yüzüstü şöleki canım bebişi sıkıstırmaz ama yan akısını yavaslatırmıs sırt üstü yüzüstü ve sağa yatmak . Ben mesela tv ızlerken sırt üstü uzansam bır gergınlık hıssedıyorum kalp atısımda falan sağ tarafa yatıncada öle sanki göğsüm sıkışıyo sola yatınca ama rahat edıyorum

Canım bende nasıl rahat edersem öyle yatıyorum henüz karın engel olmuyor son aylarda zor oluyor
Ama en iyis sola yatmakmıi hamilelikte

Sola yatmak canım kan akısını rahatlatırmıs
Cinsiyet tahmini alan anneler var mı ikili taramada
Ben canım ultroson guzel cıktı kanımızı verdık korkma dedı. Yuksek ıhtımal kız diyo
Ben özel labaratuarda 132 ye verdım kanı oda doktorda anlaşmalı yarı yarıya oluyo.

kızlar canım kırmızı erik cekti allahtan yaz zamanina denk geldi hersey bol bol var
Maşallah canım canının cektıgını ye
Valla canım bızımkıyle beraberız bız aklıma geldı bu sefer getıreyım ama kan verme ıslerı falan sıcakta hastalanmasın dedım dıgerıne getırecem esımde dedı mutlu oldu . Ama ben kendı anne gıbı goruyorum zıra onun bana yaptıgını kendı anneme yapmıyorum ve bende cok zorlu seyler yasadım ve aılemle gorusmuyorum suan dusun helekı mınnakım bendeyken benı strese sokacak kımseyle gorusmuyorum hıc gerek yok faydaları yok barı gölge etmesınler

Benim karnim tuylenmeye basladi. Benim dikkatimi cekti ama bana oyle geliyor sandım esimde bu aksam kendi soyleyince sasirdim kaldim. Yağ da kullanmıyorum neden boyle olur acaba. Sizde böyle birşey oldu mu
O bende de oldu canım gecer dıyorlar ama ben cumartesı kontrolden sonra lierac jelini aldım her sabah uyguluyorum
Gunaydınn canımm sende bızım topik annemız oldun öyle goruyorum senı. Hayırlı haberlerle don mınnakını gor mutlu ol annesi teyzelerının selamı var de
bende de var bende de utanıyorum :))) bıraz agda ıle aldım hatta (
Karnınımı ağda ile aldın vışş kız ben aşaya korktum ağdaya gıdemedım bısı olarsa dıye ama nasıl pişmanım kontrol var dıye jıletı sür bu sıcakta sonra gıdecegım sabah malum hemen kökü cıkıyo yıne sür suan yanıyorum uzasın dırek gıdıcem yani

Kızlar günaydın,

Oğlum olacakmışşşşş.Bu kadar erken beklemiyordum doktorumun tahmin etmesini ama yanılma payı yoktur herhalde demi?
Hayırlı olsun canım ınsallah yanılmaz banada kız dedı ama bıdahakı gıttıgımde ne dıcek bılmem ben daha hıc esya almadım ama zaten unisex alırım gibi öle mavi pempe takıntım yoktur

Bence tekrar konuş anlayışlı davranması gereken o, eğer uyumlu olacaksa iki isim de koyabilirsin belki hem o da gücenmemiş olur, kendi ısrarlarının seni ne kadar uzdugunu görüp hala ısrar ediyorsa kendi bildiğini oku derim .

Bence tekrar konuş anlayışlı davranması gereken o, eğer uyumlu olacaksa iki isim de koyabilirsin belki hem o da gücenmemiş olur, kendi ısrarlarının seni ne kadar uzdugunu görüp hala ısrar ediyorsa kendi bildiğini oku derim .

Şöylekı canım bende karsıyım tamam kendılerıne dusunuyorlar ama bu bebeğin bır nenesı bır dedesı daha var onlar bozulmayacakmı sonra ben onun ıcın katıyenn yanıı dun benımkıde agzından kacırdı ters ters baktım yanı mumkunatı yok ayrıca anneyle bebek arasına gırılmesınden nefret ederıjm

meraba ..bende bu konuya şiddetle karşı olan biri olarakdan büyük sözümün kurbanı oldum desem yeridir..9 yıllık eviliyim ilk evlendiğimden beri eşim hep oğlum olursa adına babamın ismini koycam der kız olursa sana bırakırım der..bende asla koyamassın falan derdim olmaz hatta bu fikrinden vazgeçsin diye babasının isminin eski sevgilimin ismi olduğunu bile söledim ama yinede vazgeçmedi inanmadı bana çünkü neyseee yıllar geçti bizim bebeğimiz bi türlü gelmedi sayısız tedaviler ilaçlar ikimizde ameliyatlar geçirdik ..6 kez tüp bebek yaptık olmadı hiç hamile kalamadım..tabi çoğu zaman umutsuzluğa düştük olmuyacak artık biz böle bi başımıza kalırız dediğimiz günler çok oldu bundan 5 6 ay kadar önce eşimle yine napcaz ne edecez falan diye konuşurken eşime bölee üstüne basa basa hemde "OLSUN SÖZZZZZ ADINI BABANIN İSMİ KOYARIZ " dedim :) :) :) çünkü eşim bu bebği benden çok istiyordu ve sorun kendisinde olduğu için kat kat daha fazla üzülüyordu ve ben onun üzülmesine kıyamıyordum ölee durup durupken böle bi söz verdim sonra bi baktık ki ben mucize bi şekilde kendiliğimden hamile kalmışım inşalahh tamamına erer kucağımızada alırız..ve oğlum olucakmış adı da malum söz verdiğim gibi babasının ismi olucak..kötü bi isim değil alahtan ama bu konuya en karşı olan biri olaraktan en önce ben koyuyom kayınbabamın ismini :) :)
haa üzgünmüyüm hayır sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun kucağıma alıyım allahın izniyle sadece buna yoğunlaştım galiba ondan artık rahatsız olmuyorum

sen yazınca ölee durumumu anlatmak istedim..eşini kırmak istemiyorsan iki isim koyabilirsin ama biraz konuş bakalım eşinle belki o seni kırmak istemeyip faklı isim düşünebilir...

Cok guzel anlatmışsın gerçekten ilginc olmus :) Benim eşim aksine koymayı düşünmüyordu ben belki koyarız diyodum eşim de yok ya baska isimler düşünürüz diyodu ama tabi o zaman isimlerinin konmasını istediklerinden haberimiz yoktu :)) simdi eşim icin farketmez yani ben yok koydurmam dersem tmm der ama bu sefer de ben inatlaşan gelin olurum icime batar huzurum kaçsın istemem. Kayınbabamın ismini koymak isterim hic sesi çıkmaz cok da severim :)) ama kaynanamınki eski bi isim ve ben de inat bir kızım

Evet ben de hoşlanmıyorum araya girilmesinden hemen ellerimi belime koyup "senn kimmsin acabaa" diyesim geliyo
Benim annemle babam hiiç takılmaz isim konusunda rahattırlar yok kaynanamın adı yok kayınbabamın adı filan umurlarında olmaz yani hatta dalga geciyolar erkek olursa durali ,zebercet ya da sermet olsunmuş

canım ben isim konusuna pek takılmıyorum
emri vaki olsa sinirlerim hoplardı kesin ama
sağlıklı olsunda yeter diyorum
benim oğluşum olursa kayınbabamın ismini koyacağım
hemde kendi isteğimle, gururla
Çünkü Şehit olmuş yıllar önce
Ha dersen ki ismi modern mi hayır
Hayatın boyunca sevdiğin bir isim miydi yine hayır
2 isim koyacağım biride benim istediğim olacak
o olmasada olur öyle bir dedenin ismini taşımak evladım için gurur verici olacaktır eminim

seninkinin yas araligi yakin canim. Kolayliklar diliyorum sana simdiden. benim.ki 3 bucuk yasinda onda bile zorlanirim.diyr düşünüyorum.
Sağolasın canım yardımcım çok olacak Allah ın izniyle bir arada büyürken Allah hepinize kolaylıklar verir hayırlısıyla

Canım doktor cinsiyet tahmininde bulundu mu o sonuçları biz yorumlayamayız canım rapor düzenlenecek
Sağolasın canım enerjim oldukça yazıyorum zevkle canım ne demek Amin canım görim güzel haberlerle inşallah söylerim teyzesi

çok geçmiş olsun. bir an önce her şey yoluna girer inşallah

hemde nasil yapiyolar anlatamam sıvı sivi kakalar. ben kullanisli bulmadim. ama bulan arkadaslarda var.

oglumun ismi iki dedemizin ismi oldu. ama kiz olursa koydurmam. esim cok.kucukken babasi vefat etmis yok demedim saygo gosterdim ama senin babansa benim babamda var dedim iki dedenin ismi oldu. gayette uyumlu oldu.

Evet o mertebedeki bir ismi koymak cok anlamlı ve yerinde kesinlikle şanslısınız:) peki kız olsa da kaynana da koydurmak istese?

Canım cok guzel anlatmıssın bu bızım sınavımızmıs kuzum ve bızler ınsallah sevınen tarflarız bızde 6 sene sonra kucagımıza alacagız ama bak bız gibi sizde yoklugunu bıldıgınz ıcın bir söz vermıssiniz belkı Rabbım sesini duydu sözune hürmeten nasip etti sen niyetini bozma . Bende rüyamda bir kız çocuguyla müjdesini aldım hatta adını bile koyduk onun için inan bende o ısımden baskasına ısınamıyorum ıkı ısımde vermek istemiyorum ne kendı annem ne onun annesi . rüyamın dısınada cıkmak ıstemıyorum ,içim rahat etmedi belkım adıyla gelmıslerdır ha

Aynenn ölee nefesimi tutarım cıkarmam de

hemde nasil yapiyolar anlatamam sıvı sivi kakalar. ben kullanisli bulmadim. ama bulan arkadaslarda var.

Zorbuisler 9 ay tasiyan olarak isim hakki annenindir die dusunuyorum. Senin tasiyacagin senin doguracagin senin buyutecegin cocuga isim koymak kimin haddine. Ben boyle islere kmseyi karistirmiorum. Sevdigim isimleri derledigim bi liste var. Kocamla icinden sectik begendik. Kmseye de fikrini sormadk acikcasi. Cok istiyosa kendi dogurduklarina koysalardi adlarini

Evet o mertebedeki bir ismi koymak cok anlamlı ve yerinde kesinlikle şanslısınız:) peki kız olsa da kaynana da koydurmak istese?
canım benim kayınvalidenin ismide güzel
ama dediğim gibi emri vaki yapılırsa istersem dünyada ki en sevdiğim isim olsun koymak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…