2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
@Diloyraa isim konusundaki düşüncelerine tamamen katılıyorum canım. benim geçen sene eltim doğum yaptı. ilk torundu. kv eltim hamileyken başladı ismi şu olsun diye. sevdiği 2 isim varmış ikisi olsun diyordu. kız da koymak istemiyor o isimleri. ben de eltimin sesi oldum bi nevi. hem kendi düşüncemi de söylemiş oldum. gülerek dedim ki ay anne şaka mı yapıyosun 2 oğlun varmış tekini birine tekini de birine koysaydın çok istiyosan deyip gülmeye devam ettim. bunu derken yanımda kendi annem ve eşimde vardı. o da öylece kaldı hepimiz gülmeye devam ettik. zaten eltimler de başka isim koydular. bence büyüklerin bu tavırlarının mantıklı hiçbi tarafı yok. heleki kendileri anne babalarının kayınvalide kayınpederlerinin isimlerini evlatlarına vermemişken bizden beklemeleri bencillik sadece. bence anne koymalı ismi babayla anlaşarak.

doktora gitcez işte bu hafta cumartesi en geç o zaman herşeyi öğrenmiş olcaz

Benim hamile kalmadan önce göbeğim pürüzsüzdü hamile kalınca hep kıl oldu oğlum var bunda da tüyler çok çabuk uzuyor ve arttı baya bakalım ne olacak

Sağlıcakla gelsin inşallah:)

Benim bugun kesinleşecek cinsiyet, 2 hafta önce kız demişti doktorum :)

Kizlar ben bugun agda yaptirdim bayagadir yaptirmiyordum suan felaket yaniyor cokta hassastim keske hamile kalmadan baslasaymisim hamilelikte dayanmak cok zormus

Gunaydinnn larrr bebegi hisseden varmiiiii bnm hala gobek cizgim.olusmadii yaaa 14+ 2 bugun

Ben bugun agda yaptirirken cok mu kastim ne bilmiyorum hissettim bayaga bayaga.

Onu boyle anlayamayiz ama fbhhcg degeri 50 altiysa erkekmis. Bnm 48 mi neydi erkek dedi dr onuda burda biri yazmisti yanlis hatirlamiyorsam.

Kizlar ben bugun agda yaptirdim bayagadir yaptirmiyordum suan felaket yaniyor cokta hassastim keske hamile kalmadan baslasaymisim hamilelikte dayanmak cok zormus
Ay cok guzel yapmıssın canım ben jılet hatasını yaptımda kanadı yanıyo kasınıyor kendıme zulum bır sıkıntı olmuyor demı ağdada rahat gecti

Ben bugun agda yaptirirken cok mu kastim ne bilmiyorum hissettim bayaga bayaga.

Onu boyle anlayamayiz ama fbhhcg degeri 50 altiysa erkekmis. Bnm 48 mi neydi erkek dedi dr onuda burda biri yazmisti yanlis hatirlamiyorsam.

bizim bi arkadaşın 24 dü kız dediler yalnız iki hafta önce

Kızlar çıktık doktordan Kıza benziyor dedi hatta biraz daha ultrason ile baktı kıza çok benziyor annesi dedi. Ama yüzü hep bize dönüktü bir türlü dönmedi ki ense kalınlığına baksın doktor . Epey uğraştı bekledi baktı baktı Yok dönmedi ufaklık . Çok fazla ultrasona maruz bırakmak istemiyorum dedi . Ya 2 li ya 4 lüyü yaptır diyecektim , artık 1 ay sonra 4 lüyü yaptır dedi. Günü ultrason ile aynı çıktı , gelişimi iyi dedi , 6 cm mercimeğim. İdrar kesesini gördü , bu çok iyi bir gelişme dedi. Sıvı alımını artır dedi ama ben zaten günde 5-6 litre su içiyorum . Biraz daha kalorili beslen dedi. Ben hamileliğin başından beri sadece 100 gr aldım bu arada . Glikoz al ki bebek bolca idrar yapsın suyu iyi olsun dedi.

gozun aydin canim. carsambaya bende randevu alsam. artik dayanamiyorum onun farkina vardım.

Ay cok guzel yapmıssın canım ben jılet hatasını yaptımda kanadı yanıyo kasınıyor kendıme zulum bır sıkıntı olmuyor demı ağdada rahat gecti

Valla hic rahat gecmedi cok uzun bi aradan sonra yaptirdim bnde jiletle yaptim hep o yuzden canim ust bolgede cok yandi cok kasildim oglumda tepikledi durdu suan acayip bir yanma ve kizariklik var ins gecer.

Dun bende balığı yedim dün esim eminönü ne götürdü balik ve acili şalgam ı ictim tavsiye ederim kizlar hu huu haftada bir balik yemeliyiz evde agir olursa tavada disarda yenilebiliyor (ızgara olarak hafif oluyor)

Vay be erkekler onde gidiyor derken kizlaar arkadan yetisti de gecti valla
Kiz gucu diye buna derim :))
Butuun herkesin bebisleri hayirli olsun Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin innsallaaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…