Oh masallah kızlar benımde cevremdekiler seferber oldular az et yiyeyim dıye yemeye basladım az az ama bakalım hayırlısı
Maşallah canım bende 2 gundur iyi hissediyorum inşallah değişmez ama hala az az yiyorum
Ay kuzum maşallahh
Sana ne soracam gecen aklıma geldı tulum boydan ya kısın sıcacık tutar dedımde bunlar sık sık kaka yaparmı
şimdi bezi değişmek içinde sürekli tulumumu cıkarmak gerekiyor ıkılemde kaldım acaba 2 parca alt ust mu cok alsam dedım ah su acemılık
Yüzüstü şöleki canım bebişi sıkıstırmaz ama yan akısını yavaslatırmıs sırt üstü yüzüstü ve sağa yatmak . Ben mesela tv ızlerken sırt üstü uzansam bır gergınlık hıssedıyorum kalp atısımda falan sağ tarafa yatıncada öle sanki göğsüm sıkışıyo sola yatınca ama rahat edıyorum
Sola yatmak canım kan akısını rahatlatırmıs
Ben canım ultroson guzel cıktı kanımızı verdık korkma dedı. Yuksek ıhtımal kız diyo
Ben özel labaratuarda 132 ye verdım kanı oda doktorda anlaşmalı yarı yarıya oluyo.
Maşallah canım canının cektıgını ye
Valla canım bızımkıyle beraberız bız aklıma geldı bu sefer getıreyım ama kan verme ıslerı falan sıcakta hastalanmasın dedım dıgerıne getırecem esımde dedı mutlu oldu . Ama ben kendı anne gıbı goruyorum zıra onun bana yaptıgını kendı anneme yapmıyorum ve bende cok zorlu seyler yasadım ve aılemle gorusmuyorum suan dusun helekı mınnakım bendeyken benı strese sokacak kımseyle gorusmuyorum hıc gerek yok faydaları yok barı gölge etmesınler
O bende de oldu canım gecer dıyorlar ama ben cumartesı kontrolden sonra lierac jelini aldım her sabah uyguluyorum
Gunaydınn canımm sende bızım topik annemız oldun öyle goruyorum senı. Hayırlı haberlerle don mınnakını gor mutlu ol annesi teyzelerının selamı var de
Karnınımı ağda ile aldın vışş kız ben aşaya korktum ağdaya gıdemedım bısı olarsa dıye ama nasıl pişmanım kontrol var dıye jıletı sür bu sıcakta sonra gıdecegım sabah malum hemen kökü cıkıyo yıne sür suan yanıyorum uzasın dırek gıdıcem yani
Hayırlı olsun canım ınsallah yanılmaz banada kız dedı ama bıdahakı gıttıgımde ne dıcek bılmem ben daha hıc esya almadım ama zaten unisex alırım gibi öle mavi pempe takıntım yoktur