- 7 Ocak 2017
- 2.345
- 2.737
- 53
- 41
3. kızımız da oldu. hadi hayirli olsun canim. hepimiz saglikli bir sekilde kucaklarimiza aliriz insallah. nettin kv meselesini bu arada.Canlar PRENSES imiz oluyor hayırlısıyla
kucaginizq aldiginizda asil harikayi o zaman goreceksiniz canim.Çok teşekkür ediyorum:)
Heyecanı beklemesi herşeyi bi Harika :))
Bingoo:)
Prensesler çoğaldı
Çok tşkler canlar heyecan dorukta sanki ilk hamileliğim gibi heyecanlı3. kızımız da oldu. hadi hayirli olsun canim. hepimiz saglikli bir sekilde kucaklarimiza aliriz insallah. nettin kv meselesini bu arada.
Ay Allah o gunleri gostersin hepimize insallah. Su an idrak edemiyorum o duyguyukucaginizq aldiginizda asil harikayi o zaman goreceksiniz canim.
Arkadasimin 64 te 1 canim. Yapilan harmony testte hicbiseycik cikmadi icin rahat olsun bisey cikmayacak insallah.Kızlar bugün ikili tarama.testimin sonucunu aldım 1/ 209 çıkmış Dow sendromu yüksek dedi doktorum.bi test DHA verdik bugün kandan bakılıyordu İngiltere'ye gidiyormuş kan hm çok üzüldüm hem endiseliyim hem Allah'a dua etmekten başka çarem yok
Kızlar bugün ikili tarama.testimin sonucunu aldım 1/ 209 çıkmış Dow sendromu yüksek dedi doktorum.bi test DHA verdik bugün kandan bakılıyordu İngiltere'ye gidiyormuş kan hm çok üzüldüm hem endiseliyim hem Allah'a dua etmekten başka çarem yok
Kızlar günaydın,
Oğlum olacakmışşşşş.Bu kadar erken beklemiyordum doktorumun tahmin etmesini ama yanılma payı yoktur herhalde demi?
Gunlerimiz aynı kızlar sizin belli olmuş masaAllah saglikla gelsinler ikinizinde erkek benim ne cikicak bakalım tahminde falan bulunmadıerkekte pek olmuyor diyorlar canım
hayırlı olsun
inşallah yeni testin temiz cikar allahimizin izniyle duaların gücüyle inşallah heryey yolunda temiz çıkacak allahim korusun inşallah duamda kalbimde seninle...Kızlar bugün ikili tarama.testimin sonucunu aldım 1/ 209 çıkmış Dow sendromu yüksek dedi doktorum.bi test DHA verdik bugün kandan bakılıyordu İngiltere'ye gidiyormuş kan hm çok üzüldüm hem endiseliyim hem Allah'a dua etmekten başka çarem yok
Tatlim ikili testin guvenilirligi yuzde 70 sinira cok yakin bir deger endiselenme ikinci yaptirdigin prena testte bir tarama testi ama kesinlik orani daha yuksek ayrica bu testin sonucu şu senin sonuclarina sahip 209 kadindan sadece 1i downlu cocuk dogurmus demek.hic endiselenme prena testin sonucunu bekle ikili testi cok iyi sonuc verse de down sendromu olma olasiligi var .bunlar tarama testi kesin sonuc degil yasin kac bu arada? Hep olumlu dusun bir cok insanin ikili testinde yuksek risk cikiyor tum test sonucunu paylasabilir misinKızlar bugün ikili tarama.testimin sonucunu aldım 1/ 209 çıkmış Dow sendromu yüksek dedi doktorum.bi test DHA verdik bugün kandan bakılıyordu İngiltere'ye gidiyormuş kan hm çok üzüldüm hem endiseliyim hem Allah'a dua etmekten başka çarem yok
inşallah yeni testin temiz cikar allahimizin izniyle duaların gücüyle inşallah heryey yolunda temiz çıkacak allahim korusun inşallah duamda kalbimde seninle...
Ka
Kan tahlili kesin sonuç galiba ilk defa duydum kimyasal gebelik
hayirli ugurlu olsun.
Allahim saglicakl kucağına almayi nasip etsin
arada bende de oluyor ozellikle ayakta cok duruncq. is geregi oturamiyorum ki hep ayakta hep ayakta. o degil son zamanlari düşünüyorum netcem.diye.
32. haftada ayrılabilirsin. ama izni sonraya aktaramazsin. simdi ben 37.ye kadar calismam gerekecek insallah bir sıkıntı cikamzsa tabi. sonra calistigim 5 haftayi dogum somrasina aktaracagim.
21.yasinda 2. masallah sana. 33 yasinda 2.
Bende kurdukça kuranlardanım. 23 yaşında 9 aylık evliyim. İlk bebeğim 6 haftalık düşükle sonuçlandı. Şimdi yeniden hamileyim. Bebeğim şu an 6+5 haftalık. Pazartesi kalp atışlarını duymaya gideceğim. Dua edin ne olur. Duyayım Bebeğimin kalp atışlarını.
Arkadasimin 64 te 1 canim. Yapilan harmony testte hicbiseycik cikmadi icin rahat olsun bisey cikmayacak insallah.
Ben de harmony test sonucumu bu haftaici bekliyorum heyecanla insallah bisey yoktur
merhaba canım öncelikle içini ferah tutmaya çalış. ikilide her zaman doğru sonuç vermiyor zaten. inşallah kan sonucun temiz çıkacak. yaşın kaç canım?
inşallah yeni testin temiz cikar allahimizin izniyle duaların gücüyle inşallah heryey yolunda temiz çıkacak allahim korusun inşallah duamda kalbimde seninle...
. Teşekkürler kızlar içini ferah tutmaya çalışıyorum okudukça ferahladim bu tamamen risk oranı yaşım 32 kilom 97 sanırım bunların yüksek olmasında etkili prens testi sonucu inşallah güzel geleceTatlim ikili testin guvenilirligi yuzde 70 sinira cok yakin bir deger endiselenme ikinci yaptirdigin prena testte bir tarama testi ama kesinlik orani daha yuksek ayrica bu testin sonucu şu senin sonuclarina sahip 209 kadindan sadece 1i downlu cocuk dogurmus demek.hic endiselenme prena testin sonucunu bekle ikili testi cok iyi sonuc verse de down sendromu olma olasiligi var .bunlar tarama testi kesin sonuc degil yasin kac bu arada? Hep olumlu dusun bir cok insanin ikili testinde yuksek risk cikiyor tum test sonucunu paylasabilir misin
Canım sen yine de ikili testi yaptırsan mı acaba? Ben bi yerde ikili testteki sonuç güvenirliği 3lü ve 4lüden daha fazla diye okumustjm bi arastır istersenKızlar çıktık doktordan Kıza benziyor dedi hatta biraz daha ultrason ile baktı kıza çok benziyor annesi dedi. Ama yüzü hep bize dönüktü bir türlü dönmedi ki ense kalınlığına baksın doktor . Epey uğraştı bekledi baktı baktı Yok dönmedi ufaklık . Çok fazla ultrasona maruz bırakmak istemiyorum dedi . Ya 2 li ya 4 lüyü yaptır diyecektim , artık 1 ay sonra 4 lüyü yaptır dedi. Günü ultrason ile aynı çıktı , gelişimi iyi dedi , 6 cm mercimeğim. İdrar kesesini gördü , bu çok iyi bir gelişme dedi. Sıvı alımını artır dedi ama ben zaten günde 5-6 litre su içiyorum . Biraz daha kalorili beslen dedi. Ben hamileliğin başından beri sadece 100 gr aldım bu arada . Glikoz al ki bebek bolca idrar yapsın suyu iyi olsun dedi.
Canım haftaya Pazartesi devletteki kendi takipli doktoruma gideceğim süre geçmemiş oluyor . Doktorum izinde diye özeldeki doktora gittik bugün . Aslında doktorlar tüp bebek olanların taramalara ihtiyacı Yok diyor ama ben yine de yaptıracağım . Sağolasın bilgilendirdiğin için tatlım .Canım sen yine de ikili testi yaptırsan mı acaba? Ben bi yerde ikili testteki sonuç güvenirliği 3lü ve 4lüden daha fazla diye okumustjm bi arastır istersen
canım.nwrden ekleniyor resim ekeyemedimTatlim ikili testin guvenilirligi yuzde 70 sinira cok yakin bir deger endiselenme ikinci yaptirdigin prena testte bir tarama testi ama kesinlik orani daha yuksek ayrica bu testin sonucu şu senin sonuclarina sahip 209 kadindan sadece 1i downlu cocuk dogurmus demek.hic endiselenme prena testin sonucunu bekle ikili testi cok iyi sonuc verse de down sendromu olma olasiligi var .bunlar tarama testi kesin sonuc degil yasin kac bu arada? Hep olumlu dusun bir cok insanin ikili testinde yuksek risk cikiyor tum test sonucunu paylasabilir misin
Bende bilmiyorum tatlim resim yukleme konusunda yardimci olabilecek var mi ?Op canım.nwrden ekleniyor resim ekeyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?