Canım haftaya Pazartesi devletteki kendi takipli doktoruma gideceğim süre geçmemiş oluyor . Doktorum izinde diye özeldeki doktora gittik bugün . Aslında doktorlar tüp bebek olanların taramalara ihtiyacı Yok diyor ama ben yine de yaptıracağım . Sağolasın bilgilendirdiğin için tatlım .
Canım bnmde tüp bebek ama bence baktırmak lazım hatta tüp bebek deki prof da baktır demişti bana. Bende baktırdım, güzel sonuclar alırsın inşallah canım
Kagitlarima baktım simdi ense kalinligini yazmış kagida 1.7mm diye iyi mi kızlar ikili test yapilacak yinede ama burun kemigi var yazmis olculemedi diye isaretlemis
Kagitlarima baktım simdi ense kalinligini yazmış kagida 1.7mm diye iyi mi kızlar ikili test yapilacak yinede ama burun kemigi var yazmis olculemedi diye isaretlemis
Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı bol bol enerji dolu musmutlu bol güzel haberli bir gün olması dileğiyle Günaydın Günaydın size
Gunaydin hanimlar. Bana dua edin. Bu iki gun insaat temizligi yapilip ertesi gun ev tasiycam. Dun tum evi topladim. Ama suan inanin zor yuruyorum. Muthis duaya ihtiyacim var
Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı bol bol enerji dolu musmutlu bol güzel haberli bir gün olması dileğiyle Günaydın Günaydın size
Gunaydin hanimlar. Bana dua edin. Bu iki gun insaat temizligi yapilip ertesi gun ev tasiycam. Dun tum evi topladim. Ama suan inanin zor yuruyorum. Muthis duaya ihtiyacim var
allahim yardimcin olsun senide bebeginide korusun inşallah.. sen yinede zorlama hersey olur yerlesir önce allaha sonrada sana emanet bebisin çok çok dikkkat et benim duamda kalbimde seninle evine yerlesmeye acele etme hersey biranda olmasada olur