2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Oh ne güzel abisi de var kızının maşallah:)
Benim ilk olduğundan hiçbirşeyi yok henüz :)
Çok fazla bişi almayın derim canım çok çabuk büyüyorlar çünkü oğlum 13 aylık çoğu kıyafetini giymedi bile kızkardeşine nasip olacak hayırlsıyla

Gunaydin hanimlar. Bana dua edin. Bu iki gun insaat temizligi yapilip ertesi gun ev tasiycam. Dun tum evi topladim. Ama suan inanin zor yuruyorum. Muthis duaya ihtiyacim var
Günaydın canım Allah kolaylık versin ama çok yorma kendini yavaş yavaş yardımcı olacak kimse yok mu yanında dikkatli ol dinlene dinlene yavaş yavaş yap canım dualarımız seninle ve bebişinle

günaydın hayırlı sabahlar kızlar
dün istifar etmekten yorgun ve bitkin düştüm sabah uyandim kusmaya devam ediyorum inşallah bugunleri atlatacağız

Kagitlarima baktım simdi ense kalinligini yazmış kagida 1.7mm diye iyi mi kızlar ikili test yapilacak yinede ama burun kemigi var yazmis olculemedi diye isaretlemis
canım bende de ense kalınlığı 1,1 di
o küçücük burun kemiğide oluşmaya başlamıştı
çok şükür bir sıkıntı yok Allahın izni ile

Benim karnim tuylenmeye basladi. Benim dikkatimi cekti ama bana oyle geliyor sandım esimde bu aksam kendi soyleyince sasirdim kaldim. Yağ da kullanmıyorum neden boyle olur acaba. Sizde böyle birşey oldu mu
Canım ben dün yogaya başladım, kızlar konuşuyorlardı tüylenme olmuş birinin karnında, dökülüyormuş daha sonra,

Tesekkurler kızlar yorumlar icin, bakalım cinsiyeti bi öğrenelim duruma gore ilerlicez artık :)

Bu arada batıkentte oturan arkadaş vardı spor salonu icin görüştü mu acabaa yaz kız bulamıyorum seni :)

Allah kolaylık versin canım

Günaydın canım Allah kolaylık versin ama çok yorma kendini yavaş yavaş yardımcı olacak kimse yok mu yanında dikkatli ol dinlene dinlene yavaş yavaş yap canım dualarımız seninle ve bebişinle
Tesekkur ederim kizlar allah razi olsun. Bir garip annem var yardim edecek. Oda hasta kendine yetmiyoki bana yetsin. Elinden geleni yapti tabi ama allah basimdan eksik etmesin

Canım bol hareket mesela apartmanda cikabildiğin kdr merdiveni çıkıp sonra asansöre binebilirsin :) işe yarıyor, zeytinyağı, erik, kayısı, sulu yemekler, corba vs..
Canım senin öğrettiğin takvim bendede tuttu

Kızlar o takvimde hamile kaldığımız yıla mı yoksa doğumun olacağı yıla mı bakıcaz eşimde de bende de 2019 aynı çıkıyor o zaman nasıl oluyor

@sepilzorlu banada hesaplama yaparmisin ben bilmiyorum bi baksan neye bakiliyordu ?

günaydın kızlar. ben de cinsiyet merakı içindeyim :)

cinsiyet tahmininde kadının doğum yılına +3 erkeğinkine +4 ekliyoruz ya, bebek 2018 de doğacak şimdi 2018 e mi yakın olana bakıyoruz yoksa hamile kalınan yıl 2017 ye yakın olana mı bakıyoruz?

canım hıc bellı olmaz uzulme ne olur moralını yuksek tut hepımız ıcın gecerlı bu ne hıkayeler var oyle cıkar denıp de saglıkla dogan bebekler var unutma

canım bana ikili testte söyledi
erkek gibi duruyor ama tabikide bu bir tahmin dedi
bakalım kısmet sağlıklı olsunlarda
Aynen sağlıklı olsunlar yeter ki

canım bende de ense kalınlığı 1,1 di
o küçücük burun kemiğide oluşmaya başlamıştı
çok şükür bir sıkıntı yok Allahın izni ile
Cok şükür canım masaAllah bebelerimize sağlıkla kucagimiza alalim insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…