Gunaydin hanimlar. Bana dua edin. Bu iki gun insaat temizligi yapilip ertesi gun ev tasiycam. Dun tum evi topladim. Ama suan inanin zor yuruyorum. Muthis duaya ihtiyacim var
Günaydın canım Allah kolaylık versin ama çok yorma kendini yavaş yavaş yardımcı olacak kimse yok mu yanında dikkatli ol dinlene dinlene yavaş yavaş yap canım dualarımız seninle ve bebişinle
Kagitlarima baktım simdi ense kalinligini yazmış kagida 1.7mm diye iyi mi kızlar ikili test yapilacak yinede ama burun kemigi var yazmis olculemedi diye isaretlemis
Canım bol hareket mesela apartmanda cikabildiğin kdr merdiveni çıkıp sonra asansöre binebilirsin :) işe yarıyor, zeytinyağı, erik, kayısı, sulu yemekler, corba vs..
Benim karnim tuylenmeye basladi. Benim dikkatimi cekti ama bana oyle geliyor sandım esimde bu aksam kendi soyleyince sasirdim kaldim. Yağ da kullanmıyorum neden boyle olur acaba. Sizde böyle birşey oldu mu
allahim yardimcin olsun senide bebeginide korusun inşallah.. sen yinede zorlama hersey olur yerlesir önce allaha sonrada sana emanet bebisin çok çok dikkkat et benim duamda kalbimde seninle evine yerlesmeye acele etme hersey biranda olmasada olur
Günaydın canım Allah kolaylık versin ama çok yorma kendini yavaş yavaş yardımcı olacak kimse yok mu yanında dikkatli ol dinlene dinlene yavaş yavaş yap canım dualarımız seninle ve bebişinle
Tesekkur ederim kizlar allah razi olsun. Bir garip annem var yardim edecek. Oda hasta kendine yetmiyoki bana yetsin. Elinden geleni yapti tabi ama allah basimdan eksik etmesin
Canım bol hareket mesela apartmanda cikabildiğin kdr merdiveni çıkıp sonra asansöre binebilirsin :) işe yarıyor, zeytinyağı, erik, kayısı, sulu yemekler, corba vs..
Tesekkur ederim kizlar allah razi olsun. Bir garip annem var yardim edecek. Oda hasta kendine yetmiyoki bana yetsin. Elinden geleni yapti tabi ama allah basimdan eksik etmesin
günaydın kızlar. ben de cinsiyet merakı içindeyim :)
cinsiyet tahmininde kadının doğum yılına +3 erkeğinkine +4 ekliyoruz ya, bebek 2018 de doğacak şimdi 2018 e mi yakın olana bakıyoruz yoksa hamile kalınan yıl 2017 ye yakın olana mı bakıyoruz?
Kızlar bugün ikili tarama.testimin sonucunu aldım 1/ 209 çıkmış Dow sendromu yüksek dedi doktorum.bi test DHA verdik bugün kandan bakılıyordu İngiltere'ye gidiyormuş kan hm çok üzüldüm hem endiseliyim hem Allah'a dua etmekten başka çarem yok
canım hıc bellı olmaz uzulme ne olur moralını yuksek tut hepımız ıcın gecerlı bu ne hıkayeler var oyle cıkar denıp de saglıkla dogan bebekler var unutma