2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bebek cok kucukken kanguru ya da ona benzer seylerde tasimak hatta oto koltugu cok daha kolay puset biraz buyudugunde lazim ve emin olun en guzeli baston puset bende arkadasimda travel set alip sonradan birde baston puset aldik cok kullanissiz

Ankarali diil kayserili ic anadolu insani iste tepkiler hep ayni

yaa nasılsa canım tuhaf bir duygu
doktor erkek olabilir dün deyince
bide o askere gidecek diyip üzüldüm
Ayy demı bunun sünneti var bide ana yüreği işte

Aynen canım sırf bebek arabasi ile bitmiyor ki

Biz seninle üst listeye bakalım boşver :)

Oda yapmak istiyorsan da yap valla kim tutar :)
Demii bakalım bebıslerımızın huyu nasıl olcak kızlar dogduktan sonrada cok sey alırız gıbı

Bebek cok kucukken kanguru ya da ona benzer seylerde tasimak hatta oto koltugu cok daha kolay puset biraz buyudugunde lazim ve emin olun en guzeli baston puset bende arkadasimda travel set alip sonradan birde baston puset aldik cok kullanissiz
Aa o trıveller kullanıslı değilmi canım aslında onları dusunuyordum

Ankarali diil kayserili ic anadolu insani iste tepkiler hep ayni
Ay öyle valla

Yaa bu arada kızlar kıyafet bakıcam kendıme ama nerden bakacam bılemedım alanınız yokmu hiç

kızlar kilo aldınız mı
aldıysanız ne kadar
ben kilo almadım hatta verdim ama galiba göbüşüm büyüdü
pantolonlarımı zor kapatıyorum

hahahahha ayyy ben ne yaşayacağım bakalım:)

Hadi gözün aydın canım doktor dedi demi oğlun olacak diye yoksa bayaa net belli mi pipi biz de anlayabilecek şekilde mi ?
Kendı sadece erkeğe benzettim dedı daha kucuk diye ama benım gordugum kadarıyla resmen belliydi o kadar ultrason goruyorum anlıyorum artık

Canım ben gereksiz buluyorum bebek arabasına bu kadar para vermeyi ben 200 liraya bişi aldım maşallah 4 yıldır hala sapasağlam sonuçta dışarıda kullanıyor çokta lazım değil bence 1 yaşından sonra çocuk yürüdüğü için kendi binmek bile istemez

Ben bugun 12 arti 2 oldum

1 kilo aldım

Göbek fena ama hahaa
Benimde belim kalınlaştı gögüsler büyüdü sütyenler aldım yeni kıyafetler oluyor hala ama bi beden büyük elbise aldım gelecek aylar için

sünnet zaten aklımdan hiç çıkmıyorda
bide askerliği dert oldu bana Cnntksm
Korkma annesi bedelli olur neler düşünüyoruz baksana Allaha emanet tum kuzular

kızlar kilo aldınız mı
aldıysanız ne kadar
ben kilo almadım hatta verdim ama galiba göbüşüm büyüdü
pantolonlarımı zor kapatıyorum
Almıyorum verıyorum canım bende hala bıle kusma oldugu ıcın oyle gunluk yumurta süt yoğurt efenıme soyleyım pekmez mekmez hak getıre mıdem ne alırsa onu yıyorum
Oyle valla gelde kocaya anlat kullandıkları kumasa ve boyasına kadar bakar o

Aynen bel.göGUS bende de aynı :)
aynı valla ondan haftasonu alısverıs yapıcam ama nereye gıdıcem nereye bakacam bılmıyorum adam zaten sevmıyo kalabalıgı bılmeden cıkıncada ayrı dert oluyor lastıklı pantolonlara gecmek lazım kızlar sıkmaya basladı benıde mıde me daha cok baskı yapıyor

Bebek cok kucukken kanguru ya da ona benzer seylerde tasimak hatta oto koltugu cok daha kolay puset biraz buyudugunde lazim ve emin olun en guzeli baston puset bende arkadasimda travel set alip sonradan birde baston puset aldik cok kullan
Traveller bence kullanisli degil ben kiyafetleri lcw defacto oralardan aldim cok kisa bir sure giyecegiz malum biz asil kiş hamilesi olacagimiz icin lcwden iki elbise birde sort aldim tavsiye ederim.

kızlar herkese selam,
dün ikili test için doktora gittim büyük ihtimalle oğluş geliyor
folik asiti de bıraktırdı doktorum bulantılarım azalacak inşallah çok bulantı çektim çünkü hamileliğimin başından beri 5 kilo verdim
umarım çok geri almam

Aslında travel sök takmı yapılıyor pek de anlamıyorum ama daha bu ıslerden bakalım nasip oralarda varda dediğin gibi sort elbıse kurumda gıyemedıgım ıcın bıraz rahat ıs yerınde gıyebılecegım bısey arıyorum memur işi onuda bulmak zor

Gozun aydın canım aynen erkek desem yanıltır dedı ama yuksek ıhtımal kız dedı surda 3 hafta nekıı ozaman kesın bellı olur

Ay bırde kızlar ben nasıl becermıssem kulagım bogazım zong zong ediyor ılerlemez ınsallah

En iyisi lcw bence ya zaten ne kadar kullanılacak

Bunu da teyzesi hediye olarak alacak bize :) su an indirimdeymis kızlar 51 lira sallanıyor gittiğiniz yere de taşıyabilirsiniz hem de cok uygun benim hosuma gitti fikir olsun diye paylaşayım dedim site ismini de söyleyebliyo muym bilmiyorum ama isteyen olursa yazarım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…