- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 333
- 33
Valla kendi benzettim dedı ama bana kalırsa gordum pipisiniBelli mi şuan cinsiyet
Cok teşekkür ederim canımgözün aydın öyleyse canım :)
Ankarali diil kayseriliDemi ama heyecandan tum yazılar bırbırıne gırıyor
Eee usta olduk tatlım gıde gıde
Vallahı bız tertipe bağladık korkuyo o ama 2 3 kere geldı bende bulantılardan hem halimde kalmayınca hıc karsılık veremedım valla bır bunaltı bastı hehe oda zorlamadı
Tatlımm gozun aydınn. Bebık ya bu cınsıyet seysı nasıl oluyoo pekı nerden anlasılıyo bu ıkılı test kanındakı bı degerdenmı bakılıyor ozel bıseymı yapılıyor ya yoksa benım doktorum öle bısı yaptırmıyomu bana ben bugune kadar sadece 4 kere ultrasona gırdım bır kerede ıkılı ıcın kan verdım baska bısıyıme bakılmadı falan
Angaralımı gardas senın esınde bana benımkını hatırlattı
Gunaydınn melodımm nasılsınız bugun analı mınnaklı bakım
Valla harıka gozukuyor ınsanın herseyı alası gelıyor ama kızlarında dedıgı gıbı 3 4 ay kullanınca kucukmü gelırkı
Kızlar bende folık bıraktım sımdı onun yerıne İmom omega dıye vıtamın verdı ondan ıcen varmı demır hapları falan demısınız ayrı bısı vermedı ama ılacın seysını okuyunca hepsınden var onda ama kafam karısıyoo boyle okuyorum yapılanlar verılen ılaclar falan tabı herkeste farklı olur ama benım doktor ya benı cok yormuyoyada ne bılım aklıma kotu kotu seler gelıyoo
Yesaa sen basladınmı alısverıse magazaları yazmayı unutmaa ben tek ankamall de ebebek e baktım ama mağaza bana kucuk geldı ve albenısını goremedım hızlı gezdıgımdenmı ne kucuk geldı mağaza
Kuzumm hayırlı haberlerle gel
Ahh Tatlım ben 14+1 im sabah yedıgımı cıkardım yıyemıyorum haplarımı cıkarıcam dıye sımdı ıctım valla
Bılmıyorumkı canım benım hep bulantılı halsız gectıgı ıcın tabı gogusler hassas suan. karında benımde hala gerılıp agrıyor
Ayy demı bunun sünneti var bideyaa nasılsa canım tuhaf bir duygu
doktor erkek olabilir dün deyince
bide o askere gidecek diyip üzüldüm
Demii bakalım bebıslerımızın huyu nasıl olcak kızlar dogduktan sonrada cok sey alırız gıbıAynen canım sırf bebek arabasi ile bitmiyor ki
Biz seninle üst listeye bakalım boşver :)
Oda yapmak istiyorsan da yap valla kim tutar :)
Aa o trıveller kullanıslı değilmi canım aslında onları dusunuyordumBebek cok kucukken kanguru ya da ona benzer seylerde tasimak hatta oto koltugu cok daha kolay puset biraz buyudugunde lazim ve emin olun en guzeli baston puset bende arkadasimda travel set alip sonradan birde baston puset aldik cok kullanissiz
Ay öyle vallaAnkarali diil kayseriliic anadolu insani iste tepkiler hep ayni
Kendı sadece erkeğe benzettim dedı daha kucuk diye ama benım gordugum kadarıyla resmen belliydi o kadar ultrason goruyorum anlıyorum artıkhahahahha ayyy ben ne yaşayacağım bakalım:)
Hadi gözün aydın canım doktor dedi demi oğlun olacak diye yoksa bayaa net belli mi pipi biz de anlayabilecek şekilde mi ?
kızlar kilo aldınız mı
aldıysanız ne kadar
ben kilo almadım hatta verdim ama galiba göbüşüm büyüdü
pantolonlarımı zor kapatıyorum
Canım ben gereksiz buluyorum bebek arabasına bu kadar para vermeyi ben 200 liraya bişi aldım maşallah 4 yıldır hala sapasağlam sonuçta dışarıda kullanıyor çokta lazım değil bence 1 yaşından sonra çocuk yürüdüğü için kendi binmek bile istemezYukarda triphop yazmış ya
https://www.e-bebek.com/tiny-love-3u-bir-arada-uykucu-ana-kucagi-p-tlo-1801006830/ bu benım c0k hosuma gıttı
Kullanıslı canım benım aklıma yattı
Ben 6 sene sonra yaa kendımı tutuyorum herseyı almayım dıye
Ahh ahh ben tutumluyumdur ustekılere bakarım ama benım herıf kesın quinny mood der yanı gıderdeama ben gereksız harcama yaptırmam daha cok ıhtıyacı olcek
Benimde belim kalınlaştı gögüsler büyüdü sütyenler aldım yeni kıyafetler oluyor hala ama bi beden büyük elbise aldım gelecek aylar içinBen bugun 12 arti 2 oldum
1 kilo aldım
Göbek fena ama hahaa
Benimde belim kalınlaştı gögüsler büyüdü sütyenler aldım yeni kıyafetler oluyor hala ama bi beden büyük elbise aldım gelecek aylar için
Korkma annesi bedelli olur
Almıyorum verıyorum canım bende hala bıle kusma oldugu ıcın oyle gunluk yumurta süt yoğurt efenıme soyleyım pekmez mekmez hak getıre mıdem ne alırsa onu yıyorumkızlar kilo aldınız mı
aldıysanız ne kadar
ben kilo almadım hatta verdim ama galiba göbüşüm büyüdü
pantolonlarımı zor kapatıyorum
Oyle valla gelde kocaya anlat kullandıkları kumasa ve boyasına kadar bakar oCanım ben gereksiz buluyorum bebek arabasına bu kadar para vermeyi ben 200 liraya bişi aldım maşallah 4 yıldır hala sapasağlam sonuçta dışarıda kullanıyor çokta lazım değil bence 1 yaşından sonra çocuk yürüdüğü için kendi binmek bile istemez
aynı valla ondan haftasonu alısverıs yapıcam ama nereye gıdıcem nereye bakacam bılmıyorum adam zaten sevmıyo kalabalıgı bılmeden cıkıncada ayrı dert oluyor lastıklı pantolonlara gecmek lazım kızlar sıkmaya basladı benıde mıde me daha cok baskı yapıyorAynen bel.göGUS bende de aynı :)
Traveller bence kullanisli degil ben kiyafetleri lcw defacto oralardan aldim cok kisa bir sure giyecegiz malum biz asil kiş hamilesi olacagimiz icin lcwden iki elbise birde sort aldim tavsiye ederim.Ayy demı bunun sünneti var bideana yüreği işte
Demii bakalım bebıslerımızın huyu nasıl olcak kızlar dogduktan sonrada cok sey alırız gıbı
Aa o trıveller kullanıslı değilmi canım aslında onları dusunuyordum
Ay öyle valla
Yaa bu arada kızlar kıyafet bakıcam kendıme ama nerden bakacam bılemedım alanınız yokmu hiç
Aslında travel sök takmı yapılıyor pek de anlamıyorum ama daha bu ıslerden bakalım nasip oralarda varda dediğin gibi sort elbıse kurumda gıyemedıgım ıcın bıraz rahat ıs yerınde gıyebılecegım bısey arıyorum memur işi onuda bulmak zorBebek cok kucukken kanguru ya da ona benzer seylerde tasimak hatta oto koltugu cok daha kolay puset biraz buyudugunde lazim ve emin olun en guzeli baston puset bende arkadasimda travel set alip sonradan birde baston puset aldik cok kullan
Traveller bence kullanisli degil ben kiyafetleri lcw defacto oralardan aldim cok kisa bir sure giyecegiz malum biz asil kiş hamilesi olacagimiz icin lcwden iki elbise birde sort aldim tavsiye ederim.
Gozun aydın canım aynen erkek desem yanıltır dedı ama yuksek ıhtımal kız dedı surda 3 hafta nekııKizlar biz geldik. hersey yolundaymis. ccinsiyeti erkek gibi görüyorum dedi. ama kesin erkek te diyemem dedi. bazen kordonla karisma oluyomus. ilaclari igneleri biraktik şükür. bagirsaklar icin ve midedeki yanma.icin ulac verdi. artik kontroller 1 aya çıktı.
Korkma annesi bedelli olurneler düşünüyoruz baksana Allaha emanet tum kuzular
Almıyorum verıyorum canım bende hala bıle kusma oldugu ıcın oyle gunluk yumurta süt yoğurt efenıme soyleyım pekmez mekmez hak getıre mıdem ne alırsa onu yıyorum
Oyle valla gelde kocaya anlat kullandıkları kumasa ve boyasına kadar bakar o
aynı valla ondan haftasonu alısverıs yapıcam ama nereye gıdıcem nereye bakacam bılmıyorum adam zaten sevmıyo kalabalıgı bılmeden cıkıncada ayrı dert oluyor lastıklı pantolonlara gecmek lazım kızlar sıkmaya basladı benıde mıde me daha cok baskı yapıyor
Maşalkah canım bende 22 kilo aldım bebek 2 kilo doğdu 1800e düştübunda öyle olmaz inş normal mi doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?