2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

yeterli yeterli canım sana yaptıkları

ben bebek odası almayacağım canım 1 park yatak alacağım bi de dolap yatırmamız gerekiyordu zaten onun bir kısmı bebetonun olacak :)

Canım ılk devlet tecrubemde bsy anlamadan disarı cıktım Hahah ilacı soramadım hemen baskası yatıyo insan ne oldugunu sasıyo onun dısında 2 dk gordum gormedım ama pipiyi gordum sanırım oglum gelıyo

hahahahha ayyy ben ne yaşayacağım bakalım:)

Hadi gözün aydın canım doktor dedi demi oğlun olacak diye yoksa bayaa net belli mi pipi biz de anlayabilecek şekilde mi ?

Süperiz kızlar

En azından bir şeyi seçtik yaşasın park yatak kardesligiiiiiiiiiii
Ben kizinda chicco bun park yatagini aldim yatak cok guzeldi lakin kizim hic kullanmadi cunku 3. Aydan sonra sallanmadan hic uyumadi.ilk kez anne olacaklara tek tavsiyem kucaga alistirmayin ahhhh buyukler surekli kucaklarina alir sallayarak uyutur sonra herkes gider siz kucaga alismis bir bebekle kalakalirsiz ayy aglamasin aman aglatma cocugu diye diye baslar bu is

Çok sağol canım bakalım bizimki ne yazacak

Bizim arkadaşlar da krill yağı diye bir şey önerdiler balık yağı o da çok öneriliyorMuş doktoruma soracağım artık
Cok derin denizden cikariliyor o yuzden onu tavsiye ediyorlr yalniz cok pahali 170 falandi yanlis hatirlamiyorsam ben efa mom kullaniyorum hamileler icin gelistirilmis mide bulantisi yapmiyor doktorunuza sorun isterseniz

Cok derin denizden cikariliyor o yuzden onu tavsiye ediyorlr yalniz cok pahali 170 falandi yanlis hatirlamiyorsam ben efa mom kullaniyorum hamileler icin gelistirilmis mide bulantisi yapmiyor doktorunuza sorun isterseniz

çoook teşekkürler canım cevap için..

aynen doktoruma sorayım bi bakalım pek övmüşler..

kızlar tüm konuşulan bebek arabalarını toparladım

1100 lira ve altı olanlar
1. Peg perego pliko mini (5.7 kilo hafif açılıp kapanması kolay) = 800 tl
2. casual sonic çift yönlü (8 kilo) = 800 tl
3. beneto bt 500 trio travel system (7 kilo) = 800 tl
4. chicco liteway plus travel system (7 kilo) = 1000 tl
5. casual quantum travel system = 1100 tl

1100 liranın üzerinde olanlar (ben direk eledim ne kadar iyi olursa olsun :) umarım fikrim değişmez
1. quinny mood = 3100 tl
2. concord neo = 2400 tl
3. techno xt maclaren = 1700 tl
4. quinny zapp xtra 2 = 1700 tl
5. peg perego aria stopper = 1400 tl
6. mamas and papas = 1400 tl
7. chico urban plus = 1300 tl

Kızlar hepinize selam bize de 2. velet oğlan geliyor yaşasın oğlan anneliği çifte erkek anasiyim artik inşallah bu arada muhabbetler dönmüş bayağı kızlar tecrübe ile sabit mama sandalyesi öyle ağır temizliği zor şeyler almayın en rahatı en kolayi ikea mama sandalyesi şu beyaz klasik olanlarda. Al koy cocugu banyo yaptır her şekilde rahatlık

Bebek arabasına gelince, kesinlikle hafif olmalı, pratik rahat katlanilabilir olmalı, tam yatması çok önemli bebek uyuyunca rahat etmeli, gunesliginin kapanması çok önemli, çift yönlü çevrilebilir de olursa bal kaymak. Şahsen ben ilk gebeliğimde bilemediğim için çokta bu özellikleri taşımayan bir araba aldım malesef. Şimdi ki aklım ve tecrübem olsa idi kesinlikle bu özelliklere dikkat ederdim.

Evet canım ana kucağı gibi de yatıyor çok kullanışlı şekilden şekile giriyor
Yukarda triphop yazmış ya
https://www.e-bebek.com/tiny-love-3u-bir-arada-uykucu-ana-kucagi-p-tlo-1801006830/ bu benım c0k hosuma gıttı

Kullanıslı canım benım aklıma yattı

yeterli yeterli canım sana yaptıkları

ben bebek odası almayacağım canım 1 park yatak alacağım bi de dolap yatırmamız gerekiyordu zaten onun bir kısmı bebetonun olacak :)
Ben 6 sene sonra yaa kendımı tutuyorum herseyı almayım dıye

Ahh ahh ben tutumluyumdur ustekılere bakarım ama benım herıf kesın quinny mood der yanı gıderde ama ben gereksız harcama yaptırmam daha cok ıhtıyacı olcek

Aynen canım sırf bebek arabasi ile bitmiyor ki

Biz seninle üst listeye bakalım boşver :)

Oda yapmak istiyorsan da yap valla kim tutar :)

bebek arabası olarak bizde araba olmadığı için baston alıcam hafifce ama yatanı varsa yatanını alcam tabiki.

Aynen canım sırf bebek arabasi ile bitmiyor ki

Biz seninle üst listeye bakalım boşver :)

Oda yapmak istiyorsan da yap valla kim tutar :)

benim eltim bebeğe oda aldı 2000 tl cocuk 1 yaşını geçti hala odasında yatmıyor park yatakta yatıyor yanlarında. alıştırmaya alışıyorlardı odasına. bence oda çok acil değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…