2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben hamilelik pilatesi yapıyorum canım

Bu ara deneyimli bir arkadasim yaptırıyor

Kendim de youtube dan yapiyorum

Merkezde arastirdim ama emin değilim
Youtube da ebru salli vardi eskiden videosu kaldirilmis. Belli yaptigin bir video var mi onerebilecegin?

Pilatesi nasil yapiyorsun, kendin evde mi, yoksa bir kursa giderek mi?

Evet gercekten sicaklara denk gelmiyoruz cok sukur.

Fiyat cok yuksek aman allahım bızım burda 1000 lira olsa bıle yuksek denıyo

Günaydın kızlar karnım ve göbeğim ara ara cok kötü kaşınıyor sizde de var mi kaşıntı gobegim cok şişti. bebe yagi sürüyorum ama catliycam herhalde

gunde bır fincan ıcılmesı bebegın zeki olmasını saglarmıs sekersız olursa daha Iyı ama ben o kadar kahve severken tiksindim agzıma suremıyorum

Ay son cumlede seslu güldüm canim. sonumuz ne olacak bende merak ediyorum.

Kızlar daha önce doğum yapan arkadaşlarımıza bir sorum olacak,

1 numara yenidoğan bebek bezi kaç paket alınmalı tahmini? Yani kaç paket sonra büyüyüp 2 numaraya geçiyor tahminen bebekler
canim 1 numarayı cok almayın. hem bebegin kilosundan dolayi. hemde her bezi bebegin poposu kabul.etmiyo alerji oluyo degsitiriyosun.

Günaydın kizlar

Bugün de benim 2li test günüm

İnşallah güzel sonuçlarda benim :)
hadi guzel haberlerle gel canim insallah.
son haftalarindir xanim kusmalarda. 12.haftada bende oyleydim. simdi daha raahatladuk şükür.

günaydın teyzoşlarrr
bizde bugün asıl doktorumuza gideceğiz
hani şu yaşıma ve kiloma takan doktora
son gidişimiz bırakacağız onu Allahın izni ile
guzel haberlerle gelin insallah.
Günaydın kızlarr!.. Musmutlu bir cuma olsun inş.. Mide bulantıları ara ara yoklamaya devam ediyor. Sizde durumlar nasıl :)
benim sadece sabahlari yokluyor. wgerisi cok rahatsiz etmiyor.

Günaydın kızlar iki gündür saat 7de sağ kasık ağrım başlıyor uykudan uyandım taş gibi oluyor ya sizde de oluyor mu
gece bende cok oluyor. bazen agrisina uyaniyirum. yukari dogru.cikiyolar artik. kisaca bebekelr buyuyolar.

Devlette ve özelde canım bi kuruş vermiyorsun sezaryen olursa özel para alır o da en fazla 600 lira
yerden yere degisiyo canim.fiyatlar. benim ilk dogumda sezeryana 400 lira verirken bir hafta araliklarla dogum yapanlar 2ye 3e yakin vermislerdi.

Ankara cok pahali her yer cok pahali bi de ozel muaye eye gidiyorsaniz dogum minimum 8 bin

Ben hamilelik pilatesi yapıyorum canım

Bu ara deneyimli bir arkadasim yaptırıyor

Kendim de youtube dan yapiyorum

Merkezde arastirdim ama emin değilim

Canım bi yer bulursan bana da haber eder misin ben de Ankara'dayım gitmek istiyorum uygun bi yer bulursam

ay canımm çok güzel bi rüya hayır olur inşallah ben de dün sabah yataktaydım kalkmadan önce kasık bölgemde pıt pıt bikaç defa bişey hissettim bebişimdir diyorum ondan önce de sol tarafımda olmuştu bağırsaktır heralde deyip umursamadım tekrar dün sabah olunca bebişim dedim , yani inşallah

Kızlar merhaba, hastaneden çıkışım yapıldı çok şükür kanama alanında küçülme var iki üç hafta tam yatak istirahati yapıcam proluton iğne vuruluyorum üç günde bir inşallah geçecek bu zor günler bizler de ödülümüzü alıcaz. Sayfa çok ilerlemiş hepsini okuyacağım ama şimdiden hepinize ilginiz, desteğiniz için çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun. Dualarınızı yürekten hissettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…