Youtube da ebru salli vardi eskiden videosu kaldirilmis. Belli yaptigin bir video var mi onerebilecegin?Ben hamilelik pilatesi yapıyorum canım
Bu ara deneyimli bir arkadasim yaptırıyor
Kendim de youtube dan yapiyorum
Merkezde arastirdim ama emin değilim
Pilatesi nasil yapiyorsun, kendin evde mi, yoksa bir kursa giderek mi?Hepinize gunaydin hanimlar, hayirli cumalar.
Ne guzel ruyaymis o oyle canim. Ben bugun itibariyle 14+0 im ama bebisim hiic hissettirmedi kendini. Ben de cok merak ediyorum ve heyecanla bekliyorum ilk hissettirecegi zamani
Ben hamilelik pilatesine basladim canim onum disinda bazi aksamlar yuruyus yapiyorum. Ama tatile gitsem de yuzsem diye can atiyorum valla. Heralde su les sicaklarin gecmesi icin eylulu bekleyecegiz arada belki haftasonu kacamaklari olur. Bu kadar sicaklarda tatil yapmayi pek sevmiyoruz
Allaha sukur son aylarimiz yaza denk gelmiyor valla yoksa napardik
Fiyat cok yuksek aman allahım bızım burda 1000 lira olsa bıle yuksek denıyoBu arada bugün MedicalPark fatihte doğum fiyatını öğrendim normal 2500 sezeryan 3500 hersey dahil 1 gece kalma bebekle ilgili tektikler falan icinde paket seklindeymis dogumda hep bayan varmış ekip olarak eşim bu konuda biraz net iyi oldu neyse sonuç olarak sanırım burda devam edicem gibi Tülay hanimla bir sorun cikmazsa eger fikir degisikligi ya da anlasmazlik gibi annem orda ameliyat olmustu odaları güzel zaten bir gece önemli olan temiz olsa doktor hemsire ilgilense yeterli sanırım bakalım hayırlısı Allah sagsalim dogumlar nasip etsin hepimize
Benim mide agrim ve cok fena bi migrenim var ne işlerimle ne kizimla ilgilenebiliyorum keyifsiz ve surekli yorgunumGünaydın kızlarr!.. Musmutlu bir cuma olsun inş.. Mide bulantıları ara ara yoklamaya devam ediyor. Sizde durumlar nasıl :)
gunde bır fincan ıcılmesı bebegın zeki olmasını saglarmıs sekersız olursa daha Iyı ama ben o kadar kahve severken tiksindim agzıma suremıyorumKızlar Türk kahvesi iciyor musunuz ben arada bir içiyorum kafein zararlı falan diye icmiyordum baslarda sonra arada bir icmeye başladım Çayda öyle günde en fazla üç bardak kulplu bardakla kahvaltida ve akşam keyif cayi niyetine
Ay son cumlede seslu güldüm canim. sonumuz ne olacak bende merak ediyorum.Yarın sevgili doktorum umarım duymak istediklerimizi söyler aksi takdirde cinsellik karşıtı olduğunu düşüneceğim başka doktor bulacağımşaka bir yana balayı günlerine dönsek şahane olur gerçek anlamda romantizm aşk dolu birbirinin gözlerinin içine içine bakan çiftler olsak.. iyice evde atletle göbeğimizi kaşıyıp tv izleyen tiplere dönüyoruz
canim 1 numarayı cok almayın. hem bebegin kilosundan dolayi. hemde her bezi bebegin poposu kabul.etmiyo alerji oluyo degsitiriyosun.Kızlar daha önce doğum yapan arkadaşlarımıza bir sorum olacak,
1 numara yenidoğan bebek bezi kaç paket alınmalı tahmini? Yani kaç paket sonra büyüyüp 2 numaraya geçiyor tahminen bebekler
hadi guzel haberlerle gel canim insallah.Günaydın kizlar
Bugün de benim 2li test günüm
İnşallah güzel sonuçlarda benim :)
son haftalarindir xanim kusmalarda. 12.haftada bende oyleydim. simdi daha raahatladuk şükür.günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun inşallah ... ben gözümü actim kusmaya basladim hep kalkinca olurdu neyse inşallah son kusmalardir .. sağlıkla kucagimiza almak nasip olur inşallah.. allahim bu güzel cuma gününde dualarımızı kabul etsin inşallah inşallah
guzel haberlerle gelin insallah.günaydın teyzoşlarrr
bizde bugün asıl doktorumuza gideceğiz
hani şu yaşıma ve kiloma takan doktora
son gidişimiz bırakacağız onu Allahın izni ile
benim sadece sabahlari yokluyor. wgerisi cok rahatsiz etmiyor.Günaydın kızlarr!.. Musmutlu bir cuma olsun inş.. Mide bulantıları ara ara yoklamaya devam ediyor. Sizde durumlar nasıl :)
gece bende cok oluyor. bazen agrisina uyaniyirum. yukari dogru.cikiyolar artik. kisaca bebekelr buyuyolar.Günaydın kızlar iki gündür saat 7de sağ kasık ağrım başlıyor uykudan uyandım taş gibi oluyor yasizde de oluyor mu
yerden yere degisiyo canim.fiyatlar. benim ilk dogumda sezeryana 400 lira verirken bir hafta araliklarla dogum yapanlar 2ye 3e yakin vermislerdi.Devlette ve özelde canım bi kuruş vermiyorsun sezaryen olursa özel para alır o da en fazla 600 lira
Ankara cok pahali her yer cok pahali bi de ozel muaye eye gidiyorsaniz dogum minimum 8 binben de 53 ile başladım bu sabah 53.8 çıktım canım
benimde tek dileğim dengeli almak 10-12 ile tamamlasam o kadar mutlu mesut olurum ki
benim Allaha şükür bitti canım bitti gibi diyelim
bedava olan özel yok canım anlaşmalı kurumlar falan olursa belki o şekilde indirim falan olabilir
devlet bedava
bi de arkadaşın verdiği fiyatlar gayet normal olanlar
ankara bu konuda sağolsun öncü
12 bin doğum olan yerler var
sadece devlette bence
Hadı hayırlısıGünaydın kizlar
Bugün de benim 2li test günüm
İnşallah güzel sonuçlarda benim :)
Allahh yuh ya bi dogum sankı ne yapıyolarAnkara cok pahali her yer cok pahali bi de ozel muaye eye gidiyorsaniz dogum minimum 8 bin
Haftada bir gun zar zor yuzuyorum normalde 3 gun gitmem gerek ama tembellik ediyorum halim yok hic birseye halim yokHayirli cumalar
Spor yapiyor musunuz kizlar? Yuzme, hamilelik pilatesi, yuruyus?
Kasinti yok ama sislik ben de hissediyorum. 4. Aydan sonra catlak kremlerine baslaniyor.Günaydın kızlar karnım ve göbeğim ara ara cok kötü kaşınıyor sizde de var mi kaşıntı gobegim cok şişti. bebe yagi sürüyorum ama catliycam herhalde
Ankara medical park 4500 kizlar bu ankarada ne var anlamis degilimFiyat cok yuksek aman allahım bızım burda 1000 lira olsa bıle yuksek denıyo
Ben hamilelik pilatesi yapıyorum canım
Bu ara deneyimli bir arkadasim yaptırıyor
Kendim de youtube dan yapiyorum
Merkezde arastirdim ama emin değilim
Haftada bir bile cok guzel yuzme. Havuzda mi yuzuyorsun?Haftada bir gun zar zor yuzuyorum normalde 3 gun gitmem gerek ama tembellik ediyorum halim yok hic birseye halim yok
Ya Iyıkı ankara'da degılım demekkı bebek yapamazdımAnkara medical park 4500 kizlar bu ankarada ne var anlamis degilim
ay canımm çok güzel bi rüya hayır olur inşallahGüüü naaaayyy dınnnn! :) bugun cok tatlıs bi ruya gordum. Bebişim Fırt diye ağrısız sancısız kulak deler gibi doğuyordu :) hem de dikişsiz filan kendim doguruyodumsonra bebeğe hemen mama veriyorum 2saat sonra aklıma düşüyo yahu benm emzirmem gerek niye mama veriyorum diyorum ve emziriyorum boyle de sacma ama guzel
İlginç olanı sabah uyandım taa bobrege yakın solda bisy hissettim yok canım bu degildir derken kasıgımın oraya geldi o an emin oldum kesinlikle bebişi hissettim hem de ilk kezsizde oldu mu his taa bel kemiğine yakın yerde hissettiğiniz? Herkese de ruyamın gerçeğini diliyorum bu arada :)
sana da hayırlı cumalar... ben yürüyüş yapıyorum akşamları canım..Hayirli cumalar
Spor yapiyor musunuz kizlar? Yuzme, hamilelik pilatesi, yuruyus?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?