2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın kızlar karnım ve göbeğim ara ara cok kötü kaşınıyor sizde de var mi kaşıntı gobegim cok şişti. bebe yagi sürüyorum ama catliycam herhalde
benim de basen bölgem çok kaşınıyor, krem sürdüğüm halde .. harita gibi olmam inşallah

Youtube da ebru salli vardi eskiden videosu kaldirilmis. Belli yaptigin bir video var mi onerebilecegin?

Canım youtube şunu yazıyorum

Fırst trimester pregnancy pilates yazıyorum 40 dk civarı

Arkadaşım yaptırıyor normalde ona gösterdim gayet uygun güzel. Dedi

Ankara cok pahali her yer cok pahali bi de ozel muaye eye gidiyorsaniz dogum minimum 8 bin

Ben 2000 e buldum canım güzel. Bir hastane

Canım bi yer bulursan bana da haber eder misin ben de Ankara'dayım gitmek istiyorum uygun bi yer bulursam

Canım 2.yer buldum

Biri Daha çok içime sindi

Yenimahallede kaymakamlık yanındaymis

Detaylı yazarım.canım.

Aaa super ben sentepede oturuyorum kaymakamlık da ulasımımın kolay olacagı bi yer haber bekliyorum canm

Aaa super ben sentepede oturuyorum kaymakamlık da ulasımımın kolay olacagı bi yer haber bekliyorum canm

Switch Zone Pilates canim

3 subeleri varmis bize en yakin burası

8 seans 385 tl

12 seans 24 seans seçenekleri var fiyat biraz daha düşüyor

Telefonda yazayım reklam olmaz heralde

05068377031

ginaydınlar
Türk kahvesini doktor günde 1 tane içebilirsin dedi , çay da 2 yada 3 çay bardağı ve açık içmeye çalışıyorum
Bende acik iciyordum devam o zaman kahve ara siraydi zaten fazlasi zarar herseyin kararinda olsa yeter

Teşekkürler canım bilgiler için amin diyorum insaAllah saglikla kucagimiza almak nasip olsun

Switch Zone Pilates canim

3 subeleri varmis bize en yakin burası

8 seans 385 tl

12 seans 24 seans seçenekleri var fiyat biraz daha düşüyor

Telefonda yazayım reklam olmaz heralde

05068377031

iyiymis peki haftada kac gidiliyomus? Kız atlar gideriz birbirimize destek oluruz valla bu korkuyu baska sekilde atlatamam ben

Ben kahve hiç içmiyorum çayı da bazen kahvaltıda çooook açık bir bardak içiyorum , sıcak havada soda ayran daha çok tüketiyorum .
Soguk şeyler olmazsa olmaz sicakta canım baya rahatlatiyor kahvaltida cay iyi gidiyor kahve keyiflik ayran soda serinlemelik öyle gidiyor işte

Canın çekmeyince zaten faydalı olan kesinlikle yenmesi gerekenleri bile yiyemiyor icemiyor insan kolayi hic icmiyordum hamileyken kesinlikle icmem kararında olmak lazım ne güzel ev yapımı iciyorsun masaAllah canım ben ayran dışında bir iki kere limonata ictim evde yaptigimiz o kadar

amin canım
eşim önce erkek olur inşaallah diyordu
şimdi öğrendik kız diye mi dua etseydim acaba diyor
bende kız istedim ama kısmet
sağlıklı olsunda benim için fark etmez
Aynen canım sağlıklı olsunlar yeter ki bende erkek hissediyorum dedigimde eşim bence kız demisti bir kere dedi bunu ve o kadar sordugumda tahminde bulunmadı bakalım hangisi insaAllah çarşamba öğrenirm ama gecenkinde baya bir baktı erkek olsa soylerdi diye düşünmüyor değilim baya bir hareketliydi döndü durdu illa görürdu pipisini ama kizda demedi ne biliyim karisti kafam

12 bin mi o ne öyle abartmislar gerçekten ve istanbulda 1den asagi nadir bulunur bence normal doğum sehrine hastanesine ilcesine herseyine göre degisir önemli olan icimize sinip gönül rahatligiyla dogum yapip evimize gelmek bence kötü hatırlamak sıkıntılı gecirmek istemiyorum en guzel anlarimi insaAllah hepimiz icin böyle olur canım

Fiyat cok yuksek aman allahım bızım burda 1000 lira olsa bıle yuksek denıyo
Hangi şehirdesin canım istanbulda çoğu yerde bu civarda sanırım

gunde bır fincan ıcılmesı bebegın zeki olmasını saglarmıs sekersız olursa daha Iyı ama ben o kadar kahve severken tiksindim agzıma suremıyorum
ben az sekerli içiyorum sade sevemedim hic canım ama tiksinince faydali bile olsa kâr etmiyor

Doğum teminatlı özel sağlık sigortası yaptırmıştım inş ondsn faydalanacağım bende
Gideceğim yerde de doğum 10.000 lira
15 bin fln olan da varmış

Doğum teminatlı özel sağlık sigortası yaptırmıştım inş ondsn faydalanacağım bende
Gideceğim yerde de doğum 10.000 lira
15 bin fln olan da varmış
Ben 10binli fiyati Memorialda gördüm arastirirken oda doktor dahil yaziyordu kendi doktorunu getirince falan sanırım gerçekten pahalymis 2500e iyi dedim bu fiyatları duyunca Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…