2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benim karnimda sekillenmeye basladi yanlardan bebeğin hizasindaki yerden yukari ciktikca buyuyucek sanırım ayy cok güzel ya o küçük sekillenmis yer bile hosuma gidiyor oksuyorm karnimi duymasa bile hisseder belki diye konusup seviyorum minigimi

Canım öncelikle geçmiş olsun. Bende de çok büyük bir kanama alanı vardı. Günde 3 tane progestan içiyordum, 3 günde 1 de proluton iğne oluyordum. Toplam 12 tane iğne oldum. 2 hafta hiç kalkmadan yattım. En son salı günü doktora gittiğimde, kanamalı alan tamamen geçmiş dedi doktorum. Çok zor bir süreçti, özellikle de her ne kadar normal olsa da lekelenmelerin devam etmesi beni hep tedirgin etti. Ama çok şükür şimdi hiç lekelenmem yok. Bebeğim de çok iyi, allahıma milyonlarca kere şükürler olsun.

Canım hepimiz aynıyız olduğu kadar olmadığı kader ne yapalım yaaaaa

Ben pazartesi evlendigimden beri ilk defa temizlik için birini alacağım bakalım
Al tabıkı canım ben arada alırdım sımdı 2 haftada 1 e gecıcem sımdı annemle esım halledıyor ama baslamam lazım cunku ben elımı hıcbırseye surmuyorum dogduktan sonrada devam etmek ıstıyorum acıkcası bebısımle cok vakıt gecırmek ıcın

Bende bakayım öyle zaten canım netten bak dolu mağazaya git hiç yok ama ben mağazada bıle 10 kere giyer alırım yapıdan dolayı netten solesem sureklı degısıme gıder heralde

Kesınlıklee yesamm bı kere hep özele gittik büyük doğuma gidip bır muayene olalım dedık ağlayarak cıktım alısmısım temızlıge ılgıye kapının yanına perde cekmısler soyunacan bı havalansa hersey ben burdayım dıcek hele masa tam kapının karsısında nasıl gerılmıssem tövbe ettık

Hayirli cumalar
Spor yapiyor musunuz kizlar? Yuzme, hamilelik pilatesi, yuruyus?
Ah canım nerdee 3 kere evın orda yuruyeyım dedım 3 unde de kısa mesafede gözüm dönmeye basladı cunku canım benım bulantılarım hala var midem hala seçici ne yesem cıkıyor öyle duzenlı beslenme et süt yumurta falann hala yok bende onun için gücüm kalmadı artık butun gun masa bası calısıncada bırde streslı ve tempolu bır bırımdeyım ısımızde bıtmez maşallah bugun anca gelebıldım. aksam yemekten sonra gözüm yataga bakıyor
Günaydın kızlar karnım ve göbeğim ara ara cok kötü kaşınıyor sizde de var mi kaşıntı gobegim cok şişti. bebe yagi sürüyorum ama catliycam herhalde
tatlım senın kremlenme zamanın gelmıs bendede oldu bı ıkı kasıdım kısa ama sonra eşim lierac jelini almış her sabah sürerim kız derdım kalmadı yenı catlaklarım yok sureklı kılo alıp veren bir cinsim ben tek kasıgımda ve bacak ıcımde kucuk vardı onlar duruyor
Ankara medical park 4500 kizlar bu ankarada ne var anlamis degilim
Bende öyle medicana diyorum ama bakalım ne kadar dıyecekler yakın zamanda para bırıktırıyordum tatılımı yapar tüp bebek yaptırırım dıye ona nasıp olacak

Gözunuz aydın canımm Rabbım büyükk korkma ona sıgın dualarımız senınle guzelce dınlenn napalım bızımkıler nazlı. Arkadasımda 1 hafta hastanede kaldı sımdı 4 aylık kuzusu kucagında

Aaa super ben sentepede oturuyorum kaymakamlık da ulasımımın kolay olacagı bi yer haber bekliyorum canm
Merhaba komşiii aklıma şener şenin filmi geldi banker bilomuydu bunları bulgar sınır ı dıye getırıyor merhaabaa komşii diyordu.
canım 45 dakika yürüyorum genelde ama iyi oluyor. şimdiden 2.5 kg almışım.
ay maşallah canım dıkkat et ama yınede yanlız yurumeyın kızlar ani baygınlık hıssı olur tansıyonunuz duser dınlene dınlene aksamları dermanım olsa serınleyınce cıkacam ama coktan pirelerle dansa baslıyorum ben o saatte

2 sentepe 1 Batıkent 3lu grup olup pilatese mi gitsek :)

Canım çok geçmiş olsun çok şükür güzel haberler almışsın darısı başımıza inşallah. Ben de aynı şekilde progestan iki defa ve üç günde bir proluton iğne oluyorum ama bu iğne mahvetti beni. Sürekli öğürüyorum böyle oldukça korkuyorum kasıklara baskı oluyo mudur diye bide artık vücudum ağrıyo yatmaktan Rabbim yardımcımız olsun.

kızlar çatlaklar oluşmasın diye hangi krem kullanılır bilmiyorum ama saf zeytinyağı kullanıyorum ben arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine.okadar yoğun nemlendiriyorki ertesi gün bile hala yumuşacık oluyor sürdüğüm bölgeler.Hemde doğal bir ürün tavsiye ederim

Bu arada bende her gün hafif tempolu yürüyüş yapmaya çalışıyorum ortalama 40 dk sürüyor.Yürüyüş yapanlar varsa çok da akşam saatlerini beklemeyin oksijen oranı baya azalıyormuş..Bende akşamüstü yapmaya çalışıyorum bel fıtığımda var umarım rahat bir hamilelik geçiririz

Yok yok öğürmekten bişicik olmaz, korkma. Ben iğne vurulunca psikolojik olarak çok rahatlıyordum. Kanamamı iğne kesti ya Herşey miniklerimiz için ❤

Oh anca bitirdim okumayı :) bez konusu geçmiş. Ablam geçen yıl doğum yaptı aylarca prima kullandı fakat sonradan komiliyi deneyince çok memnun kalıp onunla devam etti. Belki değerlendirebilir bu da :)

Yok yok öğürmekten bişicik olmaz, korkma. Ben iğne vurulunca psikolojik olarak çok rahatlıyordum. Kanamamı iğne kesti ya Herşey miniklerimiz için ❤
Her şey onlar için canım haklısın :) moral oldun bana şimdi, geçecek hepsi Allah'ın izniyle

lierac phytolastil jel 200 ml ben bunu kullanıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…