İnşallah canim yaa inşallah catlamayizbenim de basen bölgem çok kaşınıyor, krem sürdüğüm halde .. harita gibi olmam inşallah
Kızlar merhaba, hastaneden çıkışım yapıldı çok şükür kanama alanında küçülme var iki üç hafta tam yatak istirahati yapıcam proluton iğne vuruluyorum üç günde bir inşallah geçecek bu zor günler bizler de ödülümüzü alıcaz. Sayfa çok ilerlemiş hepsini okuyacağım ama şimdiden hepinize ilginiz, desteğiniz için çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun. Dualarınızı yürekten hissettik
Yağ sürüyordum bide krem alcam bende bakalımKasinti yok ama sislik ben de hissediyorum. 4. Aydan sonra catlak kremlerine baslaniyor.
canım 45 dakika yürüyorum geneldeCok guzel. Ne kadar sure yuruyorsun mesela araliksiz?
yesa bugun dr a gidecektiniz ne oldu gittin geldin mi canım
Al tabıkı canım ben arada alırdım sımdı 2 haftada 1 e gecıcem sımdı annemle esım halledıyor ama baslamam lazım cunku ben elımı hıcbırseye surmuyorum dogduktan sonrada devam etmek ıstıyorum acıkcası bebısımle cok vakıt gecırmek ıcınCanım hepimiz aynıyız olduğu kadar olmadığı kader ne yapalım yaaaaa
Ben pazartesi evlendigimden beri ilk defa temizlik için birini alacağım bakalım
Bende bakayım öyle zaten canım netten bak dolu mağazaya git hiç yok ama ben mağazada bıle 10 kere giyer alırım yapıdan dolayıCanım bende memurum ben hamile pantolonları aldım . Kurumda giyilecek tarzda ama ben defacto nün internet sitesinden aldım canım . Çünkü mağazalarda hamile reyonunda 2-3 parça şey oluyor . Bir lacivert, bir bebek mavisi bir de pembe pantolon aldım yaz için tam bu renkler . Öneririm
Kesınlıklee yesamm bı kere hep özele gittik büyük doğuma gidip bır muayene olalım dedık ağlayarak cıktım alısmısım temızlıge ılgıye kapının yanına perde cekmısler soyunacan bı havalansa hersey ben burdayım dıcekdeğişikmiş canım
Ankarada amerikan hastanesi olup olmaması önemli değil "özel" adı geçen tüm hastanelerde doğum ücretli
urfada farklı bir uygulama var sanırım
devlet hastanesi konusunda ben büyük konuşmayım ama doğum asla düşünemem gibi geliyor ama herkesin kendi tercihi tabii ki :)
Ah canım nerdee 3 kere evın orda yuruyeyım dedım 3 unde de kısa mesafede gözüm dönmeye basladı cunku canım benım bulantılarım hala var midem hala seçici ne yesem cıkıyor öyle duzenlı beslenme et süt yumurta falann hala yok bende onun için gücüm kalmadı artık butun gun masa bası calısıncada bırde streslı ve tempolu bır bırımdeyım ısımızde bıtmez maşallahHayirli cumalar
Spor yapiyor musunuz kizlar? Yuzme, hamilelik pilatesi, yuruyus?
tatlım senın kremlenme zamanın gelmıs bendede oldu bı ıkı kasıdım kısaGünaydın kızlar karnım ve göbeğim ara ara cok kötü kaşınıyor sizde de var mi kaşıntı gobegim cok şişti. bebe yagi sürüyorum ama catliycam herhalde
Bende öyle medicana diyorum ama bakalım ne kadar dıyecekler yakın zamanda para bırıktırıyordum tatılımı yapar tüp bebek yaptırırım dıye ona nasıp olacakAnkara medical park 4500 kizlar bu ankarada ne var anlamis degilim
Gözunuz aydın canımm Rabbım büyükk korkma ona sıgın dualarımız senınle guzelce dınlenn napalım bızımkıler nazlı. Arkadasımda 1 hafta hastanede kaldı sımdı 4 aylık kuzusu kucagındaKızlar merhaba, hastaneden çıkışım yapıldı çok şükür kanama alanında küçülme var iki üç hafta tam yatak istirahati yapıcam proluton iğne vuruluyorum üç günde bir inşallah geçecek bu zor günler bizler de ödülümüzü alıcaz. Sayfa çok ilerlemiş hepsini okuyacağım ama şimdiden hepinize ilginiz, desteğiniz için çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun. Dualarınızı yürekten hissettik
Merhaba komşiiiAaa super ben sentepede oturuyorum kaymakamlık da ulasımımın kolay olacagı bi yer haber bekliyorum canm
ay maşallah canım dıkkat et ama yınede yanlız yurumeyın kızlar ani baygınlık hıssı olur tansıyonunuz duser dınlene dınlene aksamları dermanım olsa serınleyınce cıkacam ama coktan pirelerle dansa baslıyorum ben o saattecanım 45 dakika yürüyorum geneldeama iyi oluyor. şimdiden 2.5 kg almışım.
Al tabıkı canım ben arada alırdım sımdı 2 haftada 1 e gecıcem sımdı annemle esım halledıyor ama baslamam lazım cunku ben elımı hıcbırseye surmuyorum dogduktan sonrada devam etmek ıstıyorum acıkcası bebısımle cok vakıt gecırmek ıcın
Bende bakayım öyle zaten canım netten bak dolu mağazaya git hiç yok ama ben mağazada bıle 10 kere giyer alırım yapıdan dolayınetten solesem sureklı degısıme gıder heralde
Kesınlıklee yesamm bı kere hep özele gittik büyük doğuma gidip bır muayene olalım dedık ağlayarak cıktım alısmısım temızlıge ılgıye kapının yanına perde cekmısler soyunacan bı havalansa hersey ben burdayım dıcekhele masa tam kapının karsısında nasıl gerılmıssem tövbe ettık
Ah canım nerdee 3 kere evın orda yuruyeyım dedım 3 unde de kısa mesafede gözüm dönmeye basladı cunku canım benım bulantılarım hala var midem hala seçici ne yesem cıkıyor öyle duzenlı beslenme et süt yumurta falann hala yok bende onun için gücüm kalmadı artık butun gun masa bası calısıncada bırde streslı ve tempolu bır bırımdeyım ısımızde bıtmez maşallahbugun anca gelebıldım. aksam yemekten sonra gözüm yataga bakıyor
tatlım senın kremlenme zamanın gelmıs bendede oldu bı ıkı kasıdım kısaama sonra eşim lierac jelini almış her sabah sürerim kız derdım kalmadı yenı catlaklarım yok sureklı kılo alıp veren bir cinsim ben tek kasıgımda ve bacak ıcımde kucuk vardı onlar duruyor
Bende öyle medicana diyorum ama bakalım ne kadar dıyecekler yakın zamanda para bırıktırıyordum tatılımı yapar tüp bebek yaptırırım dıye ona nasıp olacak
Gözunuz aydın canımm Rabbım büyükk korkma ona sıgın dualarımız senınle guzelce dınlenn napalım bızımkıler nazlı. Arkadasımda 1 hafta hastanede kaldı sımdı 4 aylık kuzusu kucagında
Merhaba komşiiiaklıma şener şenin filmi geldi banker bilomuydu bunları bulgar sınır ı dıye getırıyor merhaabaa komşii diyordu.
ay maşallah canım dıkkat et ama yınede yanlız yurumeyın kızlar ani baygınlık hıssı olur tansıyonunuz duser dınlene dınlene aksamları dermanım olsa serınleyınce cıkacam ama coktan pirelerle dansa baslıyorum ben o saatte
Canım öncelikle geçmiş olsun. Bende de çok büyük bir kanama alanı vardı. Günde 3 tane progestan içiyordum, 3 günde 1 de proluton iğne oluyordum. Toplam 12 tane iğne oldum. 2 hafta hiç kalkmadan yattım. En son salı günü doktora gittiğimde, kanamalı alan tamamen geçmiş dedi doktorum. Çok zor bir süreçti, özellikle de her ne kadar normal olsa da lekelenmelerin devam etmesi beni hep tedirgin etti. Ama çok şükür şimdi hiç lekelenmem yok. Bebeğim de çok iyi, allahıma milyonlarca kere şükürler olsun.
Ne güzel olurdu sız hareket yapardınız ben yumus mınerde uyurdum hehe2 sentepe 1 Batıkent 3lu grup olup pilatese mi gitsek :)
Ne güzel olurdu sız hareket yapardınız ben yumus mınerde uyurdum hehe
Canım çok geçmiş olsun çok şükür güzel haberler almışsın darısı başımıza inşallah. Ben de aynı şekilde progestan iki defa ve üç günde bir proluton iğne oluyorum ama bu iğne mahvetti beni. Sürekli öğürüyorum böyle oldukça korkuyorum kasıklara baskı oluyo mudur diyebide artık vücudum ağrıyo yatmaktan Rabbim yardımcımız olsun.
Her şey onlar için canım haklısın :) moral oldun bana şimdi, geçecek hepsi Allah'ın izniyleYok yok öğürmekten bişicik olmaz, korkma. Ben iğne vurulunca psikolojik olarak çok rahatlıyordum. Kanamamı iğne kesti yaHerşey miniklerimiz için ❤
Her şey onlar için canım haklısın :) moral oldun bana şimdi, geçecek hepsi Allah'ın izniyle
Yaaa maşallah subhanallah ne güzel gülümsemiş annesi :) Allah nazarlardan korusun :)Baksana teyzesi, şunu görünce çektiğin herşeyi unutuyorsun. Allah meleklerimizi korusun
lierac phytolastil jel 200 ml ben bunu kullanıyorum canımkızlar çatlaklar oluşmasın diye hangi krem kullanılır bilmiyorum ama saf zeytinyağı kullanıyorum ben arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine.okadar yoğun nemlendiriyorki ertesi gün bile hala yumuşacık oluyor sürdüğüm bölgeler.Hemde doğal bir ürün tavsiye ederim
Cok geimiş olsun canım atlatmışsınHer şey onlar için canım haklısın :) moral oldun bana şimdi, geçecek hepsi Allah'ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?