2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canımmmmmmmmmmm çok tatlisin sorman çok güzel

Şimdi eve girdim canım

Ense kalınlıgı 1 mm

Allaha Şükür sorun Yok dedi doktor

Kan verdim 5 is günü sonra çıkar dedi
Cok güzel canın sevindim
Dr cinsiyet tahmininde bulundu mu peki

Oh anca bitirdim okumayı :) bez konusu geçmiş. Ablam geçen yıl doğum yaptı aylarca prima kullandı fakat sonradan komiliyi deneyince çok memnun kalıp onunla devam etti. Belki değerlendirebilir bu da :)

bende 2-3 kişi duydum.prima kullanıyorlamış.komiliyi deneyip çok memnun kalıp devam etmişler

Kanamalı bölge temizlenene kadar gelir canım, hiç korkma. Benim nerdeyse 1.5 ay geldi. Şimdi geçti çok şükür.
Dr bana, kanama alanı çok büyüktü 5.aya kadar sürebilir kahverengi akıntıların dedi. Tabii inşallah o kadar sürmez canım

Kizlar yarin sabah kontrolum var heycandan oluyorum ense kalinligi falan bakilcak sanirim amnio sentezim icin gun verilcek lutfen bana dua edin o kadar cok stresliyim ki anlatamam surekli aglamak istiyorum ama kizim yanimda gozumun icine bakiyor hamile oldugumu bilmiyor cok zorlaniyorum

Merhabalar..herkese hayirli olsun.rabbim saglikla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin.12+1 haftalk bebisimi bekliyorum ben de.dun 2li tarama testi icin gitttim doktorm %90 kiz dedi.kiz gec gosterir derler sizlerde durum nasil bu haftalarda cinsiyeti soylenen var mi?

Çok iyi diyorlar krem için
Benim karnımda çatlaklarım vae olmasaydi bende alırdım kesin
İki kuzenim kullandı ikisinde de hiç çatlak olmadı
Bende basladım kullanmaya bakalım ne olacak yıne kullan canım daha cok artmasın dogumdan sonra serumu varmıs olusan catlakları gıdermeye tamamen full yapmaz ama emınım azcıkda olsa gıderır.
Bu arada herkeslere hayırlı haftasonları olsun mınnaklarınıza ıyı bakın

Peki peki peki bayanlar ilişkiye girerken kayganlaştırıcı amaçlı ne kullanıyorsunuz benim kuruluk var eşim de prezervatiften hic hoslanmıyo okeyin jeli var ama güvenemiyorum zeytinyağı en sağlıklısı mı olur acabaaa ne dersiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…