2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
kuzum yapay seyler kullanma su asamada. hamileyken prezervatif kullanmak gerek diye bir yazi okumustum. su an enfeksiyon icin en.acik zamandayiz. asiri dikkat etmemiz gerekir.

Saol canım bnde baya yıprandım bu süreçte cidden cok zormuş Allah kimseye yaşatmasın
bazen diyorum. cok detaya girmeyen bir dr böyle zamanlarda iyi oluyor. inan testlerde birsey çıkmayacağını bile bile bazen oyle senaryolar yaziliyo ki olan hamilr bayana oluyo.

amnio sentez neden yapilacak canim. onceden ölçüm yapilmis miydi.

bende ogrendim. ogluma erkek kardes geliyo. Allahim sag salim kucaklarimiza almayo nasip etsin.

kuzum yapay seyler kullanma su asamada. hamileyken prezervatif kullanmak gerek diye bir yazi okumustum. su an enfeksiyon icin en.acik zamandayiz. asiri dikkat etmemiz gerekir.

Yapay kullanmak istemediğimden şüpheye dustum canm ben de denememiştim hic ama surekli boyle gidecek degil tabi prezervatifsiz olmaması gerektigini ben de duymustum yapablrsek deneriz ama kayganlaştırıcı şart o konuda yardım lazm

doktorunla konus canim. su an en masumu zeytinyagi görünüyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…