2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benim arkadaş almıştı onda gördüm normal nemlendiriciden beter gerçi genetik kimi bişi kullanmayıp çatlıyor ben o kadar yağ sürdüm yine de çok kötü çatladım en iyisi düzenli kilo ve egzersiz
Canım. Yorumlar şahane valla :)

kızlar doktora gittik geldik
nub a göre kız tahmin etmiştiler ama bugün doktorum %80 erkek ama net değil dedi. 2 hafta sonra gel netleşir dedi. çok heyecanlıyım. başından beri gönlümden kız geçmesine rağmen erkek hissediyordum zaten. hayırlısı :))

kızlar doktora gittik geldik
nub a göre kız tahmin etmiştiler ama bugün doktorum %80 erkek ama net değil dedi. 2 hafta sonra gel netleşir dedi. çok heyecanlıyım. başından beri gönlümden kız geçmesine rağmen erkek hissediyordum zaten. hayırlısı :))

Kızlar bir şey danisacaigm

Ben 2li yaptırıp Allahın izniyle sonuç güzel çıkarsa 3lu 4lu yaptırmayacaktim

Eşimde bugün yaptiralim 3lu çok önemliymis diyor nerden duyduysa artık

Devlette de bugun memnun kaldım aslında tekrar gitmek sıkıntı olarak gelmiyor yine de bilemedim yaaa

bazen diyorum. cok detaya girmeyen bir dr böyle zamanlarda iyi oluyor. inan testlerde birsey çıkmayacağını bile bile bazen oyle senaryolar yaziliyo ki olan hamilr bayana oluyo.
Canım aksine gitmiş oldugum bu konudaki uzman dr kesinlikle dr umu değiştirmememi söyledi

bana hersey kiz çıktı. sonuc erkek cnm

Canım ikili test sonucu iyiyse üçlüye gerek kalmıyor üstelik ikili test üçlüye göre daha güvenilir diye biliyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…