Al tabıkı canım ben arada alırdım sımdı 2 haftada 1 e gecıcem sımdı annemle esım halledıyor ama baslamam lazım cunku ben elımı hıcbırseye surmuyorum dogduktan sonrada devam etmek ıstıyorum acıkcası bebısımle cok vakıt gecırmek ıcın
Bende bakayım öyle zaten canım netten bak dolu mağazaya git hiç yok ama ben mağazada bıle 10 kere giyer alırım yapıdan dolayı
netten solesem sureklı degısıme gıder heralde
Kesınlıklee yesamm bı kere hep özele gittik büyük doğuma gidip bır muayene olalım dedık ağlayarak cıktım alısmısım temızlıge ılgıye kapının yanına perde cekmısler soyunacan bı havalansa hersey ben burdayım dıcek
hele masa tam kapının karsısında nasıl gerılmıssem tövbe ettık
Ah canım nerdee 3 kere evın orda yuruyeyım dedım 3 unde de kısa mesafede gözüm dönmeye basladı cunku canım benım bulantılarım hala var midem hala seçici ne yesem cıkıyor öyle duzenlı beslenme et süt yumurta falann hala yok bende onun için gücüm kalmadı artık butun gun masa bası calısıncada bırde streslı ve tempolu bır bırımdeyım ısımızde bıtmez maşallah
bugun anca gelebıldım. aksam yemekten sonra gözüm yataga bakıyor
tatlım senın kremlenme zamanın gelmıs bendede oldu bı ıkı kasıdım kısa
ama sonra eşim lierac jelini almış her sabah sürerim kız derdım kalmadı yenı catlaklarım yok sureklı kılo alıp veren bir cinsim ben tek kasıgımda ve bacak ıcımde kucuk vardı onlar duruyor
Bende öyle medicana diyorum ama bakalım ne kadar dıyecekler yakın zamanda para bırıktırıyordum tatılımı yapar tüp bebek yaptırırım dıye ona nasıp olacak
Gözunuz aydın canımm Rabbım büyükk korkma ona sıgın dualarımız senınle guzelce dınlenn napalım bızımkıler nazlı. Arkadasımda 1 hafta hastanede kaldı sımdı 4 aylık kuzusu kucagında
Merhaba komşiii
aklıma şener şenin filmi geldi banker bilomuydu bunları bulgar sınır ı dıye getırıyor merhaabaa komşii diyordu.
ay maşallah canım dıkkat et ama yınede yanlız yurumeyın kızlar ani baygınlık hıssı olur tansıyonunuz duser dınlene dınlene aksamları dermanım olsa serınleyınce cıkacam ama coktan pirelerle dansa baslıyorum ben o saatte