2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Pilatesi nasil yapiyorsun, kendin evde mi, yoksa bir kursa giderek mi?

Evet gercekten sicaklara denk gelmiyoruz cok sukur.
Yok canim benim omurga biraz sorunlu. Bel fitigi, boyun duzlesmesi, hafif skolyoz baya bi carsamba pazarina donmus durumda :)
O yuzden bi yere yazildim, sikintilarimi soyledim o sekilde devam ediyorum

15 tembuz şehitlerini saygiyla aniyoruz
rabbim birdaha yasatmasin ...
anneler ne evlatlar dogurmus o annelerin ellerinden öperim evlatlari bu vatana sehit oldu
gururumuz milletimiz
gururumuz ÖMER HALIS DEMIR

Eklentiler

• 1702140.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 24
Ben temizlikçiyi haftada bir almaya başladım, çünkü kalçam çok ağrıyor hiçbir şey yapamıyorum.
Buarada bebek arabası olarak büyük ihtimalle ınglesina alacagim.
S Serpilzorlu @uğurlukedi kızlar sizin yurtdışı test sonuçlarınız kaç günde belli oldu acaba? Ben yaptıralı bi hafta oldu merakla bekliyorum sonucu :)
Canım ben yaptırdım araya bayram da girince 15 gün sürdü, normalde 10 veya 12 günde test sonucu alınıyordu.

Cok gecmis olsun. Igne yerlerini mutlaka ovustur iceride acaip sertlik yapiyo

S Serpilzorlu @uğurlukedi kızlar sizin yurtdışı test sonuçlarınız kaç günde belli oldu acaba? Ben yaptıralı bi hafta oldu merakla bekliyorum sonucu :)
Canim benim kan alindigi gunu saymayip 7 -8 is gunu icerisinde sonucu size bildiririz dediler. Pazartesi kan verdim bi sonra ki haftanin Persembe gununde sonucu aldim

Kızlar bugün kasıklarımda ve belimde ağrılar oldu arasıra kesik kesik , yine adet dönemine mi denk geldik ki, yoksa üşüttüm mü anlamadım, sizde de oluyor mu, tam böbreklerimin olduğu yerde de aynı batmalar oluyor, bugün hep çok tedirgindim

Bence gerek yok canım, zaten 2'li sonuçlarına göre diğerlerini yapıyorlar ,
Doktorunuzla konuşun yine de eşinin aklında soru işareti kalmasın.

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar herkese sağlıklı güzel hamilelikler diliyorum konu ilk açıldığında yazmıştım bidaha kısmet olmadı girmek şimdi vakit bulmuşken okudum biraz yazıları .. ben 2016 Nisa'n annesiyim bilgilerim baya taze :) 15 aylık oğlum var inşallah bi tane de kızım olur :) hayırlısı tabi.. haftaya randevu alacam kısmetse burdan paylaşmakta nasip olur inşallah .. bi kaç konu konuşulduğu üzere bende deneyimimi söylemek isterim ; öncelikle oğlumda hiç çatlağım olmadı inşallah bundada olmaz tek kullandığım şey vazelin oldu kaşınsa da kesinlikle kaşımadım kaşımak çatlamayı artırır çünkü , bez konusunda ben ufak bi paket 0 numara almıştım Yen'i doğan . Bebeğim 3 kilo doğdu ve hızla kilo aldı her ay bir numara artırdım yani 4. Ayd a 4 nuamaraya geçmiştik bile ancak bez ziyan olmadı çünkü çok fazla kaka yaptı :)) kıyafet konusunda da oğlumun reflüyü vardı tam 6 aylık olana kadar kustu doğru dürüst oyun bile oynayamadık onunla yerinden kıpırdadığı an kusuyordu kıyafet 5 er tane aldım ve yetti yani şöyle 5 tane alt üst 5 tane uzun kollu zıbın 5 tane kısa kollu 5 tane tulum vesaire işte tabi yaz bebeği olmasının da etkisi var biz alışverişe cinsiyetini öğrenir öğrenmez başlamıştık o açıdan yormadı bizi alışveriş öneririm şimdiden parça parça almanızı şayet o kadar çok eksik oluyor ki ilk bebekte .. galiba aşırı uzun yazdım daha yazmak isterim ama sıkmak istemem o yüzden kendimce yardımcı olabilmişimdir inşallah :)

Çok ufak bişey daha bu aylarda kasık ağrılrı çok normal bebeğiniz büyüyor demek rahminiz genişliyor ağırlığınız artıyor demek sakın tedirgin olmayın doktoruma söylediğimde bana gülerek bi hastasının daha böyle olduğunu Doğum yapınca sağolun kurtardınız beni bu dertten dediğini söyledi yani bu Doğuma kadar yaşanılacak bişey Doğum yapınca bitecek ben öyle ki üzerimdeki yorganı dahi ayağımla itemiyordum ilk hamileliğimde o kadar ağrım vardı..

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftasonları hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı bol bol enerji dolu bol bol güzel haberli bir haftasonu geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…