2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Maşallah cıvıl cıvıl eviniz :)
Allah acılarını göstermesin hep Sevinçlerini yaşatsın

progestanı fitil olarak kullanıyorumda jelini ilk kez duydum..Gecen ay hafif kahverengi lekelenmem vardı oyuzden basladım artık sıkıntım yok ama doktor 1 ay daha kullan dedi diye kullanıyorum..

Bende fitilini kullaniyorum 1 ay daha kullan dedi dr. Ama jeli bilmiyorum
Bende crinone jel diye kullanmıstım önceden. Ama ilk 3 ay dan sonra kullanılmasının zararı var mı bilemedim açıkçası o yüzden sizlere sormak istedim. Sizlere kaçıncı aya kadar kullanabilirsiniz dedndi kızlar

Sadece kese dışında hafif kanamam var diye 2 ay kullan dedi.1 ay kullandım kanama bitmişti ulrasondada görünmüyordu ama dr yinede 1 ay daha kullan dedi.Benim tahlillerime bakıp dediki senin kanamaya meyilli bi yapın var önlem olsun .. Nerden anladı öyle birşey onuda anlamadım Şu an 3 ayım bitti 4. aya girdim zararı olsa vermezdi bence bilmiyorumki..

Canım ilk 3 ay bnde kullandım ama 3 aydan sonra bi zararı var mı diye tedirgin oldum 3 aydan sonra bıraktırmıstı önceki dr um çünkü

Ayyy harika, 41 kere maşallah, ne mutlu size ki koskoca bir aile olmuşsunuz, darısı isteyen herkesin başına inşallah, bende çok isterdim 5 çocuğumun olmasını ama 32 yaşındayım 1 yıl olmadı evleneli :) geç başlayınca çok mümkün olmuyor. Hepimize bol şansssss :)

Kızlar kan ilacı kullananlar doktor önlem amaçlı mı verdi Yoksa kansızlık dan ötürü mü kullanıyorsunuz? benim doktorum hiç bahsetmedi kan ilacindan falan bi tedirgin oldum kullanmak gerek mi ki acaba

Kızlar kan ilacı kullananlar doktor önlem amaçlı mı verdi Yoksa kansızlık dan ötürü mü kullanıyorsunuz? benim doktorum hiç bahsetmedi kan ilacindan falan bi tedirgin oldum kullanmak gerek mi ki acaba
Canım benim demir ve kan seviyem oldukça düşük. Özellikle geçen haftalarda yaşadığım şiddetli kanamalardan sonra başladık ilaca. Dr un söylediğine göre genellikle 12 ya da 16.haftadan sonra önlem amaçlı başlatıyorlar ama değerlerinde sorun olsa zaten başlatırdı dr un :)

Haklısın canım çok sağol. Ama ben bi daha ki kontrolde bi sorayım doktora içim rahat etsin :)

benim tahlillerde kana bakti degerin guzel.dedi. su anlik gerek gormuyorum ilaca diye soyledi.

Benim doktorum da verdi. Ac karnina tavsiye ediliyor ama sen nasil istersen oyle ic dedi. Ac ve tok karnina icmek arasinda cok cok buyuk bir fark yok dedi. Seviyorum ben kasmayan doktorlari Hem ne demisler "mutlu hamisler, mutlu bebisler"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…