2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benim doktorum da verdi. Ac karnina tavsiye ediliyor ama sen nasil istersen oyle ic dedi. Ac ve tok karnina icmek arasinda cok cok buyuk bir fark yok dedi. Seviyorum ben kasmayan doktorlari Hem ne demisler "mutlu hamisler, mutlu bebisler"

Bana doktorun bir şey demedi canım

Eczacı de aç karnına dene eğer bulanti yaptı yemekten 2 saat sonra iç diye

Yarın 2. GünüM gelişmeleri yazarım :)

Kızlar bu dönemde karın ağrısı hisseden var mı? Alt karında özellikle

Bende de var karın ağrısı, dediğin gibi özellikle alt karında.. Hatta dün gece tuvalete kalktığımda çok ağrıyordu, önce gaz sancısı sandım ama değildi.. Ağrıdan zor uyudum geri.. Gün içinde de ara ara oluyor ağrı..

Kizlar kulaklarim ve burnum tikaniyor bazen. Yasayan var mi?

Kulaklar çok değil ama burnum tıkalı genelde.. Ama burun tıkalı halde nasıl hala kokulara karşı bu kadar hassasım, onu çözemedim..

Cinsiyet ogrenmeyen bir benmi kaldim yav randevum 31 inde o.vakit ogrenirim belkim demi

Ben de öğrenemedim..

Kızlar kan ilacı kullananlar doktor önlem amaçlı mı verdi Yoksa kansızlık dan ötürü mü kullanıyorsunuz? benim doktorum hiç bahsetmedi kan ilacindan falan bi tedirgin oldum kullanmak gerek mi ki acaba

Önlem amaçlı verdi benimki, yeni tahlil istemedi çünkü.. Hamilelik başındaki tahlillerde de normaldi zaten kn değerlerim..

yesa canım, dün ben önermiştim sana, iç tekrar uyu diye, şimdi kendimi bir suçlu hissettim, bulantın oldu diye.. İnşallah bir an önce kendine en iyi gelen yöntemi keşfedersin..

Tek kelime ile ozgur deren canim isinin ehli ama biraz ucretleri yuksek benim takibinde oldugum doktor riskli gebelikler uzerine calisio cok memnunum ama illa perinatolag derse türkiyenin en iyi perinatologu ozgur deren 5 doktor biri cok yakin arkadasim hepsi bu ismi verdi bir de acibademin doktoru var ismini hatirlamiyorum netten bulabilirsin

Ayyy canım. Daha neler o nasıl soz

Deneme yanılma ile bulacağız inşallah herkes kendine iyi gelen yöntemi yazıyor ne var bunda:) çok teşekkür ederim.ben paylaşım yaptığın için asıl :)

Kızlar merhaba,uzun zamandır yazmamıştım keşke daha güzel bi haber için gelseydim sayfaya.16+3'teyim tüp bebekle hamile kaldım ilk hamileliğim.Geçen haftaya kadar herşey çok güzelken bi gece kalktım peçeteye kan geliyor.Korkuyla apar topar hastaneye gittik iğne yapıldı.Sabah kendi doktoruma gittim o da baktı Progestan verdi.Bebekte kesede ya da rahim ağzında bi sorun yok şükürler olsun ama 4 gündür aralıksız kanama devam ediyor.Adet gibi değil pede akmıyor ama her tuvalete gittiğimde peçeteye geliyor.Pıhtı gibi minik parçalar da düşüyor.Kaç doktora gittim çözüm yok yat diyorlar sadece.Böyle bi durum yaşayan var mı? Çok üzgünün çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye.Lütfen dua edin

Bilemiyorum bayan doktor olduğu için belki de kendisi zamanında hamileyken hoşlanmıyorsa kimseye önermiyor olabilir

Canım hiç endişelenme ben 2 kere yaşadım. Banada doktor progestan vermişti. İlki 4-5 günde ikincisi 2 günde geçmişti. Gerçekten tek çözümü dinlenmek. Çalışıyorsan 3 gün felan rapor al. Ayaklarının altına devamlı yastık koyarak uzan geçene kadar. Progestanı da akşamları yatarken vajinal alırsan daha çok faydasını görürsün diye düşünüyorum ben öyle yaptım. Kendini üzme geçici olduğunu düşün ve tam anlamıyla geçene kadar evde hiçbir işe elini sürme :) geçmiş olsun

Teşekkür ederimm aslında 1 ay önce kadar falan bizimkinin de burnu kocamandı büyüdükçe burunları şekil alıyor heralde :) Bende hamile pilatesi sormuştum ama açıkçası bana fiyat fazla geldi saati 50 tl dediler. Haftada 2 kere gitsem ayda 400 tl çok geldi. Şimdi ekipmanları alıp evde videolarla kendim yapmayı düşünüyorum :)

Ayyy canım. Daha neler o nasıl soz

Deneme yanılma ile bulacağız inşallah herkes kendine iyi gelen yöntemi yazıyor ne var bunda:) çok teşekkür ederim.ben paylaşım yaptığın için asıl :)

:)) Rica ederim canım, keşke faydası da olsaydı..

Allah yardımcın olsun canım, dualarımız seninle.. Bol bol yat, dinlen, kötü düşünme hiç..

Benzer bir durumu ben yaşadım. Önce 8.haftamda sonra 11.haftamda şiddetli kanamalar geçirdim hatta bir avuçtan fazla pıhtı düşürdüm 4gece hastanede yattım. Bebek iyi, rahim ağzı kapalı, kese düzgün ama kanama neden oldu bilinmiyor. Proluton iğne yaptırıyorum şimdi haftada bir, progestanı ağızdan alıyorum içerde kanama alanı olduğu için günde iki defa. Tek çözümü yatak istirahati dediler. Ki başlarda tuvalet için bile kalkmam yasaktı. Benim şu an aktif lekelenmem yok ama içerde kanama alanı hala var. Geçecek inşallah canım. Çalışıyorsan rapor al mutlaka yatışı önemse. Evde bile çok küçük yürüyüşlere izin var benim için hala o da zaten lavaboya gidip gelmek. Biraz zor oluyor hele bu sıcakta ama bebekler için katlanacağız bir süre. Çok geçmiş olsun. Moralimizi yüksek tutuyoruz bir de en azından yüksek tutmaya çabalıyoruz :)

Çok teşekkür ederim o kadar ihtiyacım var ki bunları duymaya.Allah razı olsun sen de sağlıkka kucağına alırsın inşallah.Progestanı günde 3 kere alıyorum bir de 3 günde 1 iğneye başladık.Söylediklerini uygulıycam.İnşallah benim de kısa sürüp geçer.

Çok teşekkür ederim,inşallah bu sıkıntılı zamanları atlatıp sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz.Kanama olunca aklıma sadece kötü şeyler geliyor bitek ben yaşıyorum sanıyorum.Allah yardımcımız olsun.Pruloton 3 günde 1 progestan da günde 3.Evdeyim istirahate devam o zaman.Allah razı olsun.

Şu an bir kanama alanı yoksa kese etrafında, büyük ihtimalle daha önce oluşmuş bir kanamanın pıhtılarını atıyorsundur canım. Benim hala kanama alanım var ve doktorum şu an lekelenme görmesem bile içerdeki kanamanın zaman zaman dışarıya atılacağını söyledi hatta 5.ayına kadar sürebilir lekelenme dedi. Yani mesela 4 gün gayet şeffaf akıntım oluyo sonra bi bakıyorum yine lekeler bunun normal olduğunu özellikle belirtti. Kırmızı lekemiz yoksa aktif kanamamız yok demek. Bir de uzun oturma pozisyonu bu lekeleri atmamız için tavsiye edilen pozisyonmuş.(sırtı yastıkla yükseltip ayak altına da bir yastık koyarak yükseltmek) sağım solum önüm arkam yastık dolu :) yürüyebilmek ne büyük nimetmiş onu anladım mesela ben. geçecek inşallah canım sabırla duayla..

İlk haftalarda benim de üç günde birdi proluton geçen kontrolümde haftada bire indi çok şükür. Mide bulantısı problemi yaşamıyordum daha önce ama şimdi iğneden dolayı aşırı bulantılarım var bir de bol su içmeyi ihmal etme canım

Canım tebrik ederim, demek oğlan geliyor, hadi hayırlısı. Ben de tatildeydim, ancak yazabiliyorum, forum coşmuş gitmiş valla nasıl okuycam hepsini bilmiyorum ama okumak da istiyorum :)
Benim kontrol 4 Ağustos ta , bakalım cinsiyetimiz belli olacak mı , heyecanla bekliyoruz :)

Canım benim geçmiş olsun dualarım seninle inşallah iyi olacaksın çok yatmaya çalıs bi de bol su iç sanki bi yerde iyi geldiğini okumuştum bi arastır istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…