2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Agustosu iple cekıyorum bı gelse de gorsem be bebegımı bıraz da alisveris yapsam heyecanlanıyorum vallahı

Ben varım canım euthyrox hafta içi 50lik hafta sonu 25 lik kullanarak dengeliyorum arada en gec ayda 1 kan tahlili yaptırıyorum kontrol için
Ben de aynı ilacı kullanıyorum canım ama bir türlü istenen düzeye düşmedi TSH. Şimdi haftada 3 gün 75 4 gün 5 kullanicam. İnşallah bu sefer düşer. Bebeğin gelişimi için çok önemliymis.

Ben de aynı ilacı kullanıyorum canım ama bir türlü istenen düzeye düşmedi TSH. Şimdi haftada 3 gün 75 4 gün 5 kullanicam. İnşallah bu sefer düşer. Bebeğin gelişimi için çok önemliymis.
Canım kaç çıkıyor mesela? Gebelik ilerledikçe tiroid farklılık gösteriyor ve hep kontrollü gitmek lazım. Bi de dahiliyeye değil de endokrine kontrol olursan daha sağlıklı olur bence.

Telefondan girilebilir aslında ama insan tatildeyken vakit kaybetmek istemiyor :) Sende hayırlı haberlerle gel kontrolden

İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız :)

Canım kaç çıkıyor mesela? Gebelik ilerledikçe tiroid farklılık gösteriyor ve hep kontrollü gitmek lazım. Bi de dahiliyeye değil de endokrine kontrol olursan daha sağlıklı olur bence.
Benim gebelikten önce troidim yoktu. 6-7 haftalikken TSH 10 çıktı. Dahiliye doktoru 25 lik verdi ilacı. İlk ay 4.80 e düştü. Sonra bi gün 25 bi gün 50 kullandım 3.30 a düştü. Geçen ay hep 50 lik kullandım yine 3.30 du. Şimdi doktor 3 gün 75 4 gün 50 kullan dedi ama yine yeterince düşmeyecek gibi geliyor bana. İdeal seviye 2.50 lermis. Bebeğin beyin gelişimi için de çok önemliymis. Beni henüz endokrinoloji ye yönlendirmediler. Bu ay da yeterince düşmezse yönlendirir belki. Senin gebelikten önce var mıydı? Şimdi kaç TSH

Merhaba hoşgeldin,
Ben iyiyim sen nasılsın ?
Teşekkür ederimmm.
Dün girişim ve çıkışım bir oluverdi...

Nesi erken ki suan tam zamani ogrenmenin

Ama benim doktor erken , dedi.
Soylemedi.
3 lu test yaptırdım. Sonuç çıktı ama doktora gösteremedim . Yrn aricagim.

Kızlar kan ilacı kullananlar doktor önlem amaçlı mı verdi Yoksa kansızlık dan ötürü mü kullanıyorsunuz? benim doktorum hiç bahsetmedi kan ilacindan falan bi tedirgin oldum kullanmak gerek mi ki acaba

Doktor kan degerlerime bakmadan demir verdi. Ayrıca da vitamin fln verdi.
Neye göre kime göre veriliyor bilmiyorum..

Öncelikle hoş geldin.
Hayırlı olsun.
Ne güzel haberle geldin.
İnşaallah bulantinda geçer.
Benim ara ara vuruyor.
Normal sanimca..

Kızlar bugün sınava girecek bir arkadas vardı başarılar diliyorum ona dualarım onunla :)

Sanırım o arkadaş bendim.
Allah razı olsun.
Ama malesef sınava giremedim. :'(
Sınav giriş kağıdını çıkartmayı unutmustum.
Sınav yerine varacam die hiç bir yerde durmadik.
1 saat en fazla yol sürdü üstüne trafik.
Gittiğimde 20 dk vardi. Ama o 20 dk da malesef cikti çıkaracağım kantin yoktu.
Hiç bi yer yoktu.
Koskoca Antalya da. Üni de malesef ki hayatimin mahvolusunu izlemekle kaldım. :'(

Gecmis olur inşaallah.
Rabbim acil şifalar versin.
İnşaallah en yakın zamanda atlatrsin bu durumu sağlıklı şekilde. Canını sıkma olur mu...

Bilemiyorum bayan doktor olduğu için belki de kendisi zamanında hamileyken hoşlanmıyorsa kimseye önermiyor olabilir

Benim doktorlar hiç öyle birşey den bahsetmedi.

Yasla bi bağlantısı var mı?
Saçma ama bilemedim nasıl bi risk gordu ki böyle diyebiliyor.
Ben hamileligimin ilk zamanlarından beridir ilişki yaşıyorum.
Herhangi bi sıkıntım olmadı.
Ne kanama ne başka birşey.

Canım bnm gebelikten önce de vardı ve ilaç kullanıyordum. Ama konunun uzmanı endokrin doktoru. Her hastanede olmuyor hatta bn sonuclarımı endokrin dr una gösteriyorum çünkü onun uzmanlık alanı. Bence sana daha cok faydası olur canım inşallah düzene girer bi endokrin doktoruna da görün derim.

Ben gebelik testi yapmadan önce çok zayıfladım diye dahiliyeye gittim. Tiroid testi yapıldı.
Zehirli guatr çıktı.
İlaç verdi.
Yalnız ben gebelikten suphelendigim için almadım ilaçları.
Sonra dan 3. Haftalık olduğunu ogrendigde dahiliye doktoruma gittim.
Durumu belirttim.
İlaç alımı yapmadığımı.
İlaç vermedi.
Beni takibe aldılar.
Tekrar tsh degerime bakıldı.
Normale dönüyordu.
Sonra ki haftalarda gittim herşey normaldi.
Sanki o tsh degerlerimin düşüşü yada yuksekligi benim değilmiş gibi.
Bütün değerlerim 8. Haftada normale döndü.
Suan 16 +7 günlük hamileyim.
Ve tsh degerime bakılmasıni soyledim.
Normal cikti yine çok şükür.

endokrin doktoruna da görün derim.

Evet , Endokrin ilgileniyor normalde.
Benim dahiliye dokturu da Endokrin doktoru ile irtibata geçerek bana tedavi başlattılar. Ve beni oyle takibe aldilar.
Ama suan cok sukur herşey normal gibi sonuçlarda.
İnşaallah bebeğimde iyidir.

hello ocak annelerii :)

dün kontrolüm vardı cinsiyete bakılacaktı açmadı bacaklarını. bağdaş kurmuş ellerini de başının arkasına koymuş yayılıyordu valla keyfine diycek yoktu ne yapsak açmadı. 2 hafta sonraya kaldı

e-nabız hesabını oluşturup girmen gerek ordan ayarlarda var bu özellik. ordan kimse görmesin diye işaret var ya da diğer tüm doktorlar görsün gibisinden. senin sistemin açıktır. bununla da alakalıdır. bilgin olsun canım. e-nabızı biraz kurcala

10 gündür baş ağrısı oluyor bende. normalde migrenim falan yok ama çok stres olduğumda ağrırdı ama şimdi sabahları ağrıyla uyanıyorum benim gibi olan varmı? başımın arkasından başlıyor ooff (

Agustosu iple cekıyorum bı gelse de gorsem be bebegımı bıraz da alisveris yapsam heyecanlanıyorum vallahı
Kacinds gidiceksin canım benimki 10unda bende heyecanliym cinsiyeti belli olupta alisveris yapmak istiyorum simdi ancak unisex seyler alabiliyorum sabır az kaldı ayin sonu geldi bile ağustosa ne kaldı

Ayyyy aynı benimki açmıyor deli bu edep nerden geliyorsa Hahahahaha

Kız dedi ama benim doktor sanırım açmadığı için ben de başladım kızım demeye :)

Bende de olmustu 3 gün sürmüştü hamd olsun gecti dayanamaz duruma geldiginde parol ic dedi doktorum sende sor istersen doktoruna canım ya da buz torbası vs yontemlerle geçirmeyi dene geçmiş olsun

Ayyyy aynı benimki açmıyor deli bu edep nerden geliyorsa Hahahahaha

Kız dedi ama benim doktor sanırım açmadığı için ben de başladım kızım demeye :)
Benimki de açmadı uğraştı baya yok döndü arkasini göstermedi erkek dedi ama bu acmamam mevzusundan belki Nazlı bir kızdır diye de düşünmüyor değilim

dr um bana ferplex fol yazdı ama gününün kaçırdım alamadım. vişne esaslıymış sanırım benimki. aklında olsun tadı berbatsa seninkinin. hiç içesim yok ya. benim bi arkadaşım yeni dogum yaptı doktoru vermemiş ona kan ilacı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…