Yav ne acımasız bir doktormuş ya, sorun yoksa cinselliği niye yasaklıyor :/ öyle hayat mı olur hem sen de mutluluk hormonu salgılayacaksın, bebeğine de geçecek o hormon, neyse çaresiz doktoru dinleyeceksin sanirim
kendi adıma fena değilim canım. Bulantılar bende devam ediyor, yogaya başladım, iyi geldi gibi. Ama çok zormuş hareketler :) ufaktan alışverişe başladık, yarın bebek arabası alacağız. Bir iki cici aldım. Buarada oğluşun ne tatlı gözüküyor öyle fındık burun, masallahhhhh.. benim kızın burnu büyüktü ultrasonda :) :)
Kızlar bugün sınava girecek bir arkadas vardı başarılar diliyorum ona dualarım onunla :)
Ayyyy aynı benimki açmıyor deli bu edep nerden geliyorsa Hahahahaha
Kız dedi ama benim doktor sanırım açmadığı için ben de başladım kızım demeye :)
Bende de olmustu 3 gün sürmüştü hamd olsun gecti dayanamaz duruma geldiginde parol ic dedi doktorum sende sor istersen doktoruna canım ya da buz torbası vs yontemlerle geçirmeyi dene geçmiş olsun
Anladım canım yani bütün hastaneler görür diyosun özellerde öylemi
canım benim allahim korusun senide bebeginide, boyle olan cevremde vardi ve cocuklari dogup büyüdü hamdolsun ... doktorun dedigini yap yat bebegin once allaha sonrada sana emanet olsun... arkadasim ve akrabam cocuk bezi kullaniyorlardi ve parca dusurup bebek dustu zannetmislerdi duamda kalbimde seninle allahim korusun hayirlisi allahtan ... hayirlisi ile sağlığıyla inşallah kucağına almak nasip olur âmin inşallahKızlar merhaba,uzun zamandır yazmamıştım keşke daha güzel bi haber için gelseydim sayfaya.16+3'teyim tüp bebekle hamile kaldım ilk hamileliğim.Geçen haftaya kadar herşey çok güzelken bi gece kalktım peçeteye kan geliyor.Korkuyla apar topar hastaneye gittik iğne yapıldı.Sabah kendi doktoruma gittim o da baktı Progestan verdi.Bebekte kesede ya da rahim ağzında bi sorun yok şükürler olsun ama 4 gündür aralıksız kanama devam ediyor.Adet gibi değil pede akmıyor ama her tuvalete gittiğimde peçeteye geliyor.Pıhtı gibi minik parçalar da düşüyor.Kaç doktora gittim çözüm yok yat diyorlar sadece.Böyle bi durum yaşayan var mı? Çok üzgünün çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye.Lütfen dua edin
Öyle olcak galiba canım erkekse edepli olcak eşimde daha bugün söylüyor bende küçük birsey gördüm diyor pipiydi sanırım diye ben o kadar dikkatli baktım görmedim diye ama % 80 oglusum geliyor benim kanaatimceAynen açmayana kiz derler ya da çok edepli bir oğlan cocugu da olabilir hahahahah
Benim de baş ağrım olmaya başladı canım, normalde hamileliğimin başından beri hiç başım ağrımamıştı ama geçen haftadan beri zaman zaman oluyor , ilaç kullanmak da istemiyorum. Kan hacminin artıp azalması, veya damarların genişlemesi de neden olabilir, çok ağrırsa minoset kullanabilirmişiz.10 gündür baş ağrısı oluyor bende. normalde migrenim falan yok ama çok stres olduğumda ağrırdı ama şimdi sabahları ağrıyla uyanıyorum benim gibi olan varmı?başımın arkasından başlıyor ooff (
Benim de baş ağrım olmaya başladı canım, normalde hamileliğimin başından beri hiç başım ağrımamıştı ama geçen haftadan beri zaman zaman oluyor , ilaç kullanmak da istemiyorum. Kan hacminin artıp azalması, veya damarların genişlemesi de neden olabilir, çok ağrırsa minoset kullanabilirmişiz.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim.İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz.Buradaki afkadaşların yazdıklarını okuduktan sonra rahatladım çok sık yaşannan bi durummuş.Sağlıkla büyür inşallah.canım benim allahim korusun senide bebeginide, boyle olan cevremde vardi ve cocuklari dogup büyüdü hamdolsun ... doktorun dedigini yap yat bebegin once allaha sonrada sana emanet olsun... arkadasim ve akrabam cocuk bezi kullaniyorlardi ve parca dusurup bebek dustu zannetmislerdi duamda kalbimde seninle allahim korusun hayirlisi allahtan ... hayirlisi ile sağlığıyla inşallah kucağına almak nasip olur âmin inşallah
Ben daha bsy almadım malum kızımdan kalanlarda var kesin erkekse ona gore alcam ınsallah ayın 3 ünde gdcm randevu bulursam doktoru dgıstım baya popüler ınsallah bosluk vardırKacinds gidiceksin canım benimki 10unda bende heyecanliym cinsiyeti belli olupta alisveris yapmak istiyorum simdi ancak unisex seyler alabiliyorum sabır az kaldı ayin sonu geldi bile ağustosa ne kaldı
Ilk oldugu icin benim alacağım cok sey varBen daha bsy almadım malum kızımdan kalanlarda var kesin erkekse ona gore alcam ınsallah ayın 3 ünde gdcm randevu bulursam doktoru dgıstım baya popüler ınsallah bosluk vardır
Teşekkür ederimmm.
Dün girişim ve çıkışım bir oluverdi...
Ama benim doktor erken , dedi.
Soylemedi.
3 lu test yaptırdım. Sonuç çıktı ama doktora gösteremedim . Yrn aricagim.
Doktor kan degerlerime bakmadan demir verdi. Ayrıca da vitamin fln verdi.
Neye göre kime göre veriliyor bilmiyorum..
Öncelikle hoş geldin.
Hayırlı olsun.
Ne güzel haberle geldin.
İnşaallah bulantinda geçer.
Benim ara ara vuruyor.
Normal sanimca..
Sanırım o arkadaş bendim.
Allah razı olsun.
Ama malesef sınava giremedim. :'(
Sınav giriş kağıdını çıkartmayı unutmustum.
Sınav yerine varacam die hiç bir yerde durmadik.
1 saat en fazla yol sürdü üstüne trafik.
Gittiğimde 20 dk vardi. Ama o 20 dk da malesef cikti çıkaracağım kantin yoktu.
Hiç bi yer yoktu.
Koskoca Antalya da. Üni de malesef ki hayatimin mahvolusunu izlemekle kaldım. :'(
Gecmis olur inşaallah.
Rabbim acil şifalar versin.
İnşaallah en yakın zamanda atlatrsin bu durumu sağlıklı şekilde. Canını sıkma olur mu...
Benim doktorlar hiç öyle birşey den bahsetmedi.
Yasla bi bağlantısı var mı?
Saçma ama bilemedim nasıl bi risk gordu ki böyle diyebiliyor.
Ben hamileligimin ilk zamanlarından beridir ilişki yaşıyorum.
Herhangi bi sıkıntım olmadı.
Ne kanama ne başka birşey.
benimkinin de burnu büyüktü 2 hafta önce
ben de olabilirim o benim aöf sınavıydı. şükür kurtuldum bitti sanırım Allahın izni ile çocuğum varken bir de sınavlarla boğuşmayacağım inşallah :)
benim işte geçen hafta %80 erkek demişti ama kesin değil dedi. klitorisle karışabiliyor bu haftada demişti. 13. haftamdı. bu seferde açmadı çok uğraştı doktor ama olmadıçatlıycam artık.
hayırlı olsun eğer gönlündeki de kızsa ne mutlu sanaaa :)
buz fikri güzel ama ilactan korkarım canım. çook sağ ol tavsiyen için.
evet sağlık ocağı da dahil hatta. bunların hepsinin ayarı var sistemde biraz kurcala
İnsallah canım bende senden guzel haber bekliyorum insallahIlk oldugu icin benim alacağım cok sey var
InsaAllah randevu bulabilirsn canım güzel haberlerini bekliyorm
ben varım canım normalde baş ağrısı nedir bilmezdim ama 2 haftadır duramıyorum ağrıdan arkasından da şiddetli bir şekilde çıkarıyorum hep geçen dr a gittim tansiyonum çok düşüktü tansiyon mu etkiliyor bilmiyorum ama dr çok bekleme geçmezse acilde parol al kandan diye uyardı canım umarım geçer10 gündür baş ağrısı oluyor bende. normalde migrenim falan yok ama çok stres olduğumda ağrırdı ama şimdi sabahları ağrıyla uyanıyorum benim gibi olan varmı?başımın arkasından başlıyor ooff (
Kızlar dr bowns biberon alan var mı
Alışmaya çalışıyorum canım tadına. Ama zorlanmaya devam edersem dra sorup değiştirmesini isteyebilirim çok teşekkür ederim önerin için :)dr um bana ferplex fol yazdı ama gününün kaçırdım alamadım. vişne esaslıymış sanırım benimki. aklında olsun tadı berbatsa seninkinin. hiç içesim yok ya. benim bi arkadaşım yeni dogum yaptı doktoru vermemiş ona kan ilacı.
Ayy kizlar ne zmn kurtulcaz bu bulantilardan bugun cok zorladi yaaa gececegine cogaliyo sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?