2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

benimkinin de burnu büyüktü 2 hafta önce

Kızlar bugün sınava girecek bir arkadas vardı başarılar diliyorum ona dualarım onunla :)

ben de olabilirim o benim aöf sınavıydı. şükür kurtuldum bitti sanırım Allahın izni ile çocuğum varken bir de sınavlarla boğuşmayacağım inşallah :)

Ayyyy aynı benimki açmıyor deli bu edep nerden geliyorsa Hahahahaha

Kız dedi ama benim doktor sanırım açmadığı için ben de başladım kızım demeye :)

benim işte geçen hafta %80 erkek demişti ama kesin değil dedi. klitorisle karışabiliyor bu haftada demişti. 13. haftamdı. bu seferde açmadı çok uğraştı doktor ama olmadı çatlıycam artık.

hayırlı olsun eğer gönlündeki de kızsa ne mutlu sanaaa :)

Bende de olmustu 3 gün sürmüştü hamd olsun gecti dayanamaz duruma geldiginde parol ic dedi doktorum sende sor istersen doktoruna canım ya da buz torbası vs yontemlerle geçirmeyi dene geçmiş olsun

buz fikri güzel ama ilactan korkarım canım. çook sağ ol tavsiyen için.

Anladım canım yani bütün hastaneler görür diyosun özellerde öylemi

evet sağlık ocağı da dahil hatta. bunların hepsinin ayarı var sistemde biraz kurcala

canım benim allahim korusun senide bebeginide, boyle olan cevremde vardi ve cocuklari dogup büyüdü hamdolsun ... doktorun dedigini yap yat bebegin once allaha sonrada sana emanet olsun... arkadasim ve akrabam cocuk bezi kullaniyorlardi ve parca dusurup bebek dustu zannetmislerdi duamda kalbimde seninle allahim korusun hayirlisi allahtan ... hayirlisi ile sağlığıyla inşallah kucağına almak nasip olur âmin inşallah

Aynen açmayana kiz derler ya da çok edepli bir oğlan cocugu da olabilir hahahahah
Öyle olcak galiba canım erkekse edepli olcak eşimde daha bugün söylüyor bende küçük birsey gördüm diyor pipiydi sanırım diye ben o kadar dikkatli baktım görmedim diye ama % 80 oglusum geliyor benim kanaatimce

Benim de baş ağrım olmaya başladı canım, normalde hamileliğimin başından beri hiç başım ağrımamıştı ama geçen haftadan beri zaman zaman oluyor , ilaç kullanmak da istemiyorum. Kan hacminin artıp azalması, veya damarların genişlemesi de neden olabilir, çok ağrırsa minoset kullanabilirmişiz.

Selamün aleyküm hanımlar, ben de 2.ye hamileyim, 12.haftamdayım. sizler kaçıncı haftadasınız, normalde 5şubat görünüyor tahmini doğum ama ben şubata kalmaz diye ocak annelerine geliyim dedim genel bi baktım da herkeste bulantı var normal olarak. ben de çok kötüydüm ama şu 2 gündür biraz azaldı gibi .tamamen geçnesine daha var sanırım, bi kğçük canavarım var bir de o da olunca iyice zor bulantı çekmek keşke daha önce girseydim tavsiyeler çok olur burda.herkese hayırlı doğumlar dilerim şimdiden

sağ ol canım aynı zamanlarda başlamış seninle baş ağrımız. Allah yardımcımız olsun.

Allah razı olsun çok teşekkür ederim.İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz.Buradaki afkadaşların yazdıklarını okuduktan sonra rahatladım çok sık yaşannan bi durummuş.Sağlıkla büyür inşallah.

Kacinds gidiceksin canım benimki 10unda bende heyecanliym cinsiyeti belli olupta alisveris yapmak istiyorum simdi ancak unisex seyler alabiliyorum sabır az kaldı ayin sonu geldi bile ağustosa ne kaldı
Ben daha bsy almadım malum kızımdan kalanlarda var kesin erkekse ona gore alcam ınsallah ayın 3 ünde gdcm randevu bulursam doktoru dgıstım baya popüler ınsallah bosluk vardır

Ben daha bsy almadım malum kızımdan kalanlarda var kesin erkekse ona gore alcam ınsallah ayın 3 ünde gdcm randevu bulursam doktoru dgıstım baya popüler ınsallah bosluk vardır
Ilk oldugu icin benim alacağım cok sey var
InsaAllah randevu bulabilirsn canım güzel haberlerini bekliyorm

Tüh canım ya kötü olmuş neyse bakalım vardır bunda da bi Hayır ne yapalım

Sana da geçmiş olsun canım Kurtulmuşsun sınavlardan :)

ben varım canım normalde baş ağrısı nedir bilmezdim ama 2 haftadır duramıyorum ağrıdan arkasından da şiddetli bir şekilde çıkarıyorum hep geçen dr a gittim tansiyonum çok düşüktü tansiyon mu etkiliyor bilmiyorum ama dr çok bekleme geçmezse acilde parol al kandan diye uyardı canım umarım geçer

Ayy kizlar ne zmn kurtulcaz bu bulantilardan bugun cok zorladi yaaa gececegine cogaliyo sanki.

Alışmaya çalışıyorum canım tadına. Ama zorlanmaya devam edersem dra sorup değiştirmesini isteyebilirim çok teşekkür ederim önerin için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…