2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benim TSH değerim 3.50 ilk gittiğim doktor ilacı kullanman şart dedi başka doktora gittim oda öyle dedi fakat ben ısrarla ilacı kullanamadığımı yan etki yaptığını söyledim kullanmak zorundasın dediler daha sonra doktorumu değiştirdim Prof kadın doğumcuya gidiyorum kendisi çok bilgili ve bana benim vücudumun işlevinin o tsh değerinde iyi olduğunu düşürmenin bana iyi gelmediğini ilacı kullanmamamı söyledi 20.haftada değer ne durumda bakılacak tsh değeri yüksek diye çocuğun gerizekalı olmayacağını söyledi ilaç kötü etkilemiyorsa kullanılmalı tabiki ama yan etki yapıyorsa kullanmak zorunda değiliz aşırı yüksek değilse tabi

Bu arada az once ilk kez bebisimin hareketini hissettim kizlar. Oyle guzel bir duygu ki. Ikinci hamileligim oldugu icin surekli tetikteydim ne zaman hissedecegim diye. Az once gercekten emin oldum.
Ayyy benim ilk hamilelik darısı başımıza :)

Hahah sesli güldüm sürekli sütlu tatlı yapmak gerekecekmis süt israf olmasın diye puhaadaaag

Sütçüler de gelip süt alacaklarmış uygun fiyata :)

Çikolata yersek de çikolatalı sütler gelcekmiş hahah

Sütçüler de gelip süt alacaklarmış uygun fiyata :)

Çikolata yersek de çikolatalı sütler gelcekmiş hahah

Hahah

Gece gece amma geyik yaptık haaaa :)

Neyse süt arttiriMina dair bir iki paylaşım yapalım da konu amaca hizmet etsin :)

Bol su arkadaşlar pekmez tahin helvası dut dut kuruşu bir yana su bir yana

Hahah

Gece gece amma geyik yaptık haaaa :)

Neyse süt arttiriMina dair bir iki paylaşım yapalım da konu amaca hizmet etsin :)

Bol su arkadaşlar pekmez tahin helvası dut dut kuruşu bir yana su bir yana

Geçen sene Doğum yapan ablamdan bildiğim bol bol su ve çörekotu çok faydalıymış.
Ablam peynire karıştırıp kaşık kaşık yerdi kahvaltıda

Kizlar iyi aksamlar. 16 hafta da kan verilmesi gerekiyormus yaptiran varmi neden yapiliyor bu test?

HshshshAaa yok yok boşver sen onları. Bizimkiler çok iyi emici olacakmış sıkıntı olmayacakmis öyle diyorlar :)
Allah iyiliginizi versin canlar Kirmizibalik88 emsinler foşur foşur cok cok götursenler cok gelsin sutumuz sagalim sıkıntı cekmeyelim inşaAllah

Kızlar Instagram'da emzirenanne diye bi sayfa takip ediyorum , belki biliyorsunuzdur, tavsiye ederim.güzel, mantıklı , faydalı bilgiler veriyor. Bi de süt arttırımı için kuzenim kuru inciri kaynatıp sütünu içiyordu etkisi olmuş. Aklınızda bulunsun

Geçen kitap konusu gecmisti kızlar bende fotoğraflarını cekip paylaşayim dedim okumadiklarim var daha zamanla artık

Ben dogurunca hemen vermeyi dusunuyorum sut normal dogurdugum halde gelmedi hemen ve oglum sarilik oldu 1 ay atamadi sariligi cok ugrastik. Bazen abartmamak gerek sut gelene kadar versek birsey olmaz mamayla buyuyen cocuklar var sonucta da ins hic gerek kalmaz :))

Kizlar iyi aksamlar. 16 hafta da kan verilmesi gerekiyormus yaptiran varmi neden yapiliyor bu test?
Uclu test dedikleri test
Ben yaptirdim ama dr istedi diye cok gerekli degilmis yanilma payi oluyormus kafa karistirabiliyormus diye soylemlerde bulundu cok guvendigim bir dostum.

Uclu test dedikleri test
Ben yaptirdim ama dr istedi diye cok gerekli degilmis yanilma payi oluyormus kafa karistirabiliyormus diye soylemlerde bulundu cok guvendigim bir dostum.
Peki sonucun ciktimi.ben doktoruna cok guveniyorum ama bana 3 lu test yapmicaz gerek yok demisti.demekki baska bir seylere bakacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…