2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kan ve demir ilacı dışkıyı siyah yapar canım endişe etme :) hayatımıza bir renk katıldı

Valla cok renksizdi iyi oldu zaten günlerdir sinekler tarafından bir numaralı hedefim kaşınmaktan bir hal olmustum bu renk cok iyi oldu utanmamış tüm mahremime girmişler gogusten 8 kez ısıran bir sineğe hele ilk kez denk geldim cok ince zevkleri varmıs

aynen canım endişelenme ..ben iç kanama geçiriyorum sanmıştım simsiyahtı meğer ilaç yapıyomuş :) :)

aynen canım endişelenme ..ben iç kanama geçiriyorum sanmıştım simsiyahtı meğer ilaç yapıyomuş :) :)

Ahhah ben de eyvah bağırsaklarım diye yakınacak arka fonda dilini anlamadığım bir dogu ağıdı eşliğinde tuvaletin girişine oturup hisli hisli halıyı inceleyecektim kii dur ben ilac kullanıyodum ya diye ampul yandı :)

normal canım siyah kokulu olacak:)

Kesinlikle çok normal, simsiyah olması:)

Gunaydın dert ortagım evde yatakta dort donup gece saat bası uyanan mıs gıbı yatagında uyuyamayıp iş yerlerının kalas koltuklarında uyku ıcın can atan annelerr sizlerede günaydın

Sırtıma yastıkta koyuyorum ama Yok yani oturmakla uyumak arasında tabi dünyalar var ve sanki asla akşam 6 olmayacak (

Canım benim Sağol bilgilendirdigin için 1 hafta gecsede gitsem hem bebegimi görsem hem sormak istediklerimi sorup ogrensem doktordan

canım Allah kavuştursun sabırlar versin. bak annende olacaksın azından rahat edersin. sınavın böyleymiş. üzülme bebişini düşün.

Eki Görüntüle 2029012
Bu arada benim istediğim bu üründü, pompalı da bir çok ürün var ama buna amazon da rastlamıstım ve hemen almak için tüp olanını aldım canım.

canım pompa dediğim bunun gibi işte. ben normal losyon aldım hamileler için değil. bugün denedim nemlendirmesi güzel ama ilerleyen zamanlarda yeterli gelmez.

bella b aldım bende ama 5. aydan sora açıp kullanıcam. çok yoğun ve yağlıymış. bize de böyle bi şey lazım zaten. hem de organik. organik değil diye almadım ben lierac vs.

Organik ürün konusunda ya da az kimyasalı olan ürün konusunda ben de çok dikkat ediyorum. Bella b, palmers, earth mama, burts bee temiz içerikli ürünler. Lierac tam bir paraben deposu diye okumuştum güzel annelerimiz bunu göz önünde bulundursun. Ne yazık ki her yer bu kadar kimyasal doluyken kendimizi tam olarak koruyamayız. Ama elimizden geleni yapmamız gerek hem kendi ailemiz hem temiz bi dünya için.

bella b aldım bende ama 5. aydan sora açıp kullanıcam. çok yoğun ve yağlıymış. bize de böyle bi şey lazım zaten. hem de organik. organik değil diye almadım ben lierac vs.[/QUOTE]

Evet benimde organik olması ve içindekiler ilgimi çekti inşallah doğru üründür :)

Günaydın herkese, sanırım en tombulunuz benim , 89 ile hamile kaldım bu sabah 92 yi gördüm ve tombulligumdan ikinci hamileligim olmasına rağmen hala bebisin hareketlerini hissedemiyorum
bende sen gıbıyım kuzu 87 ıle kaldım 83 dum en son sımdı 84 olmusumdur bulantım cok dıye almadım ben ınslalah almam doktorumda alma dıyor

ama lierac bir çok doktorun direk önerdiği bir ürün ? bilemedim valla ben hem palmers hem lierac hem de organik hindistan cevizi yağı kullanacağım artık :)

Benim doktorum da önerdi lieracı çatlama engelleme konusunda başarılı dedi ki duyduğuma göre öyle zaten canım. Ben yine de tercih etmedim. Organik Hindistan cevizi yağı da tam bir nem deposu palmers zaten bu konuda çok başarılı üstelik organik :) birkaç ürünü dönüşümlü kullanmak en mantıklısı geliyor

Mesela diş macunu florürsüz olanları tercih etmekte fayda var :) paradontax orijinal versiyonunu tavsiye edebilirim bu konuda da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…