- 3 Ekim 2016
- 890
- 1.619
- 113
- 32
Kan ve demir ilacı dışkıyı siyah yapar canım endişe etme :) hayatımıza bir renk katıldı
aynen canım endişelenme ..ben iç kanama geçiriyorum sanmıştım simsiyahtı meğer ilaç yapıyomuş :) :)Gunaydın kızlar birazcık igrendirebilir yazacağım sey ama baska yere de soramadım malum 2gundur demir ve multivitamin kullanmaya başlamıştım bugun dışkım adetin son gunleri gibi siyaha yakın oldu internette ilaçtan kaynaklandığını soyluyor ama bu normal mi acaba doktorunuza danıştınız mı hic böyle bisey yasayan var mı?
aynen canım endişelenme ..ben iç kanama geçiriyorum sanmıştım simsiyahtı meğer ilaç yapıyomuş :) :)
Gunaydın kızlar birazcık igrendirebilir yazacağım sey ama baska yere de soramadım malum 2gundur demir ve multivitamin kullanmaya başlamıştım bugun dışkım adetin son gunleri gibi siyaha yakın oldu internette ilaçtan kaynaklandığını soyluyor ama bu normal mi acaba doktorunuza danıştınız mı hic böyle bisey yasayan var mı?
Kesinlikle çok normal, simsiyah olması:)Gunaydın kızlar birazcık igrendirebilir yazacağım sey ama baska yere de soramadım malum 2gundur demir ve multivitamin kullanmaya başlamıştım bugun dışkım adetin son gunleri gibi siyaha yakın oldu internette ilaçtan kaynaklandığını soyluyor ama bu normal mi acaba doktorunuza danıştınız mı hic böyle bisey yasayan var mı?
Gunaydın dert ortagım evde yatakta dort donup gece saat bası uyanan mıs gıbı yatagında uyuyamayıp iş yerlerının kalas koltuklarında uyku ıcın can atan annelerr sizlerede günaydın
Canım benim Sağol bilgilendirdigin için 1 hafta gecsede gitsem hem bebegimi görsem hem sormak istediklerimi sorup ogrensem doktordanEvt canım. Bak internetten bulduğum yazıyı kopyalıyorum buraya;
Dörtlü test ne zaman yapılır?
Gebelikte dörtlü test 16-20 (bazı merkezlerde 15-22) haftalar arasında yapılır. Bu haftaların dışında yapılamaz.
Nasıl yapılır?
Hamilelikte dörtlü test yapılacağı gün anneye önce ultrason muayenesi yapılır ve bebeğin ölçümleri alınır. Aynı gün anne tahlil için kan verir. Kanın aç karnına veya tok karnına verilmesi sonucu etkilemez. Aynı normal kan tahlillerinde olduğu gibi az miktarda kan alınır ve bu kanda B-HCG, u-E2 (serbest estriol), AFP, İnhibin-A isminde 4 değere bakılır. Bu değerlerle birlikte ultrasonda ölçülen değerler ve annenin doğum tarihi, son adet tarihi, kilosu, sigara kullanıp kullanmadığı gibi bilgiler bilgisayar programına girilir. Bilgisayar programı yaptığı hesaplamalar sonucunda risk düzeyini belirler.
5 te kalkıyorum birşeyler atıştırıp çıkıyorum 6 ya doğru servisim geliyorGünaydın niye hergün 5 te kalkıyorsun o kadar erken işbaşımı var merak ettim :)
Duaniza ihtiyacim var eşim yarın askere gidiyor 12ay yapıcak bol sabıra ihtiyacim var birde bebisimiz gelicek Allahim kolayligini vericek insaAllah nasibimizde bu varmıs ya da secimler sonucu bilmiyorum artık hamd olsun aileler yanımda cogunluk annemlerde olucam o konuda rahatım zor falan gecicek öyle böyle üzülmek stres yok aglamak yok yavrum icin güzel günler bizi bekliyor onu biliyorum sadece
Ben tüp olandan aldım canım bu da kakaolu aslında hepsi hamilelik döneminde ama aralarında ne fark bilmiyorum. Yok canım google da çıkar tabi de satın alma ben bir tek n11 de bulabildim o yüzden sordum nereden aldın diye.
Eki Görüntüle 2029012
Bu arada benim istediğim bu üründü, pompalı da bir çok ürün var ama buna amazon da rastlamıstım ve hemen almak için tüp olanını aldım canım.
Dünden beri çatlama durumuna takıldım ben şimdi aktardan çatlak önleyici yağ kullanıyorum gece sürüyorum sabahta kullanabileceğim farklı ürün araştırıyorum yağ işi çok yağlı oluyor sabahları losyon türü kullanabileceğim bi ürün istiyorum Bella b tummy honey butter ürünüyle ilgili çok olumlu yorumlar var bilgisi önerisi olan var mı ?
beraber ogrenelım ınsallah bakalım saglıklı olsunlar daBen de pazartesi uclu icin gidecegim. Hem de cinsiyetini ogrenmis olacagim insallah
ne yapacaksınız kızlar bunla bana da anlatın :))Harikasın canım ya bunlardan çok istiyordum :) kaç haftada geldi seninki? Çok teşekkür ederim link için. Kızları yolluyorum hemenama bence eşin de yardım eder size :)
Organik ürün konusunda ya da az kimyasalı olan ürün konusunda ben de çok dikkat ediyorum. Bella b, palmers, earth mama, burts bee temiz içerikli ürünler. Lierac tam bir paraben deposu diye okumuştum güzel annelerimiz bunu göz önünde bulundursun. Ne yazık ki her yer bu kadar kimyasal doluyken kendimizi tam olarak koruyamayız. Ama elimizden geleni yapmamız gerek hem kendi ailemiz hem temiz bi dünya için.canım Allah kavuştursun sabırlar versin. bak annende olacaksın azından rahat edersin. sınavın böyleymiş. üzülme bebişini düşün.
canım pompa dediğim bunun gibi işte. ben normal losyon aldım hamileler için değil. bugün denedim nemlendirmesi güzel ama ilerleyen zamanlarda yeterli gelmez.
bella b aldım bende ama 5. aydan sora açıp kullanıcam. çok yoğun ve yağlıymış. bize de böyle bi şey lazım zaten. hem de organik. organik değil diye almadım ben lierac vs.
Bebeğin ismini yazacağım canım odasına koyacağım hem gece lambası hem dekor :)ne yapacaksınız kızlar bunla bana da anlatın :))
bende sen gıbıyım kuzu 87 ıle kaldım 83 dum en son sımdı 84 olmusumdur bulantım cok dıye almadım ben ınslalah almam doktorumda alma dıyorGünaydın herkese, sanırım en tombulunuz benim , 89 ile hamile kaldım bu sabah 92 yi gördüm ve tombulligumdan ikinci hamileligim olmasına rağmen hala bebisin hareketlerini hissedemiyorum
sonradan netten bakınca anladım kuzum tatlı sırın duruyorBebeğin ismini yazacağım canım odasına koyacağım hem gece lambası hem dekor :)
Organik ürün konusunda ya da az kimyasalı olan ürün konusunda ben de çok dikkat ediyorum. Bella b, palmers, earth mama, burts bee temiz içerikli ürünler. Lierac tam bir paraben deposu diye okumuştum güzel annelerimiz bunu göz önünde bulundursun. Ne yazık ki her yer bu kadar kimyasal doluyken kendimizi tam olarak koruyamayız. Ama elimizden geleni yapmamız gerek hem kendi ailemiz hem temiz bi dünya için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?