2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kizlar ben de muslinin cook cok gerekli bisey oldugunu hem annemden hem de arkadaslarimdan ogrenmis bulunuyorum. Ama muslin olayini soyle cozmeyi dusunuyorum. Muslin dedigin zaten tulbent. Uzerine desen koyunca oldukca pahaliya satiyolar her bebek esyasinda oldugu gibi.
Ben bikac tane desenli alip geri kalani normal sirf pamuk olan duz tulbent almayi dusunuyorum cunku bir 10 tane alsam o parayi musline vermeye yazik

İşte tam bu aşamada mermerşahi devreye giriyor :) bildiğimiz düz beyaz tülbent :) ay bugün ne çok mermerşahi dedim tuhaf isimli şey

Canım benim sağolasın Allah kolayligini vericek elbet buna şükür hem bebisim hem esim icin güçlü durmak zorundaym

Canım Allah yardımcın olsun senin eşini ve bütün askerlerimizi korusun ins. Benim eşimde Geçen sene tam Yarın gitmişti zordu kolaydı derken sayılı gün geçip bitiyor içini ferah tut Hem bebisin sana yoldaş olur beklerken..

Canım benim sağolasın Allah kolayligini vericek elbet buna şükür hem bebisim hem esim icin güçlü durmak zorundaym
Canım Allah kavuştursun inşallah ama şöyle düşün bebeğin doğunca vaktinin tamamını ona ayıracaksın ve kafan hep meşgul olacak bebeğinle güç bulacaksın :) sayılı gün çabucak geçer inşallah

Benim eşim de evlendikten sonra gitmişti askere kısa dönem bile olsa zordu. Bebişinle zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bile canım ,Hayırlısı olsun.

Allah razı olsun canım benim amin evet o bana yoldas olucak gecip gidicek günler sen geçmissin Allah ayirmasin bir daha insaAllah

Amin canım sagolasin evet o dogunca vakit nasil gecti anlamicam dogana kadar zor olucak sabirla gecicek

Benim eşim de evlendikten sonra gitmişti askere kısa dönem bile olsa zordu. Bebişinle zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bile canım ,Hayırlısı olsun.
Allahim bana da nasip etsin kavusmayi canım tek tesellm minigim hepimiz için hayırlısı ama bu sürede sizinle bol bol dertlesicem icimi dökücem şimdiden kusuruma bakmayın

Ay valla ben deliriyorum sımdı boyle buyurse nolacak bilmiyorum kulaklarım bıle kapanıyor

ocak anneleri kaç kilo aldınız kaçıncı haftadasınız?

ben 16 haftamdayım,
kilo alamadım hiç
bnde 17 hftamdaym kilo almadim zaten almk istemiyorum cunku cocugun alcgi 50 gram brsey kilo alirsam ben almis olcam oyuzden insallah bole dewam eder bebegim alsin ben almiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…