2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
yesa canım elimde lierac çatlak tester ürünü vardı üşenmeyip baktım içeriğine. Benim elimdekinde parabenin olmadığı yazıyor, içinde farklı paraben türevleri mevcut fakat direkt paraben yok. Yanlış bilgi vermeyi sevmem düzeltmek istedim :)

Teşekür ederim canım. Benim de dün Palmers gelmişti bugün de lierac geldi şimdi baktım paraben yok diyor :)
İnşallah çatlak siz geçer :)

Aynen canım benim de bugün kelime hazinem çok gelişti , mermerşahi, amigurumi , port bebe.....
Port bebe demişken.. Kızlar size bir şey danışmak istiyorum. Şimdi benim ablam geçen yıl doğum yaptı peg prego si switch travel aldı. Şu an elinde tertemiz bir ana kucağı/ oto koltuğu var bana verecek malum 12aydan sonra kullanılmıyor. Ben de diyorum ki ilk aylarımız zaten kış olacak ben onu kullanayım hastaneye giderken. Yaza doğru araba alırım diye düşünüyorum. Ama bu defa travel sistem alsam elimde iki tane ana kucağı oluyor almasam nasıl bir şey alınabilir ki üç dört aylıkken başlayıp uzun süre kullanılabilecek? Kafam karıştı. Siz olsanız ne yapardınız?

Senin yerinde olsam ana kucagini havada kapar yazin 6 ayligi gectigi icin hic travel sistem agir seylere girmez ya peg perego pliko mini ya da mac laren quest tercih ederdim ki ikisini de kullanan bi arkadasim peg peregodan daha memnun kalmisti.
Ben 6 aydan sonra sadece arabasina koymayi dusunuyorum, oto koltuu hep arabada kalacak

uzulme kuzum bak senınkı gelıp gecıcı benımkı hep asker ustelık bebek dogunca dogu gorevı baslyacak Allah ım bı yoluna koyacak ınsallah
Ah canım benim seninki kat kat zor Allahim kolaylik sabir versin evladiniz icin insaAllah

Ben de havada kaptım da aklıma çok takılmıştı sonrası :) dediğin iki arabayı not edeceğim canım yani ana kucağı olmadan da bunları kullanabiliyoruz miniklerimiz için henüz oturmuyorken?

Sırtıma yastıkta koyuyorum ama Yok yani oturmakla uyumak arasında tabi dünyalar var ve sanki asla akşam 6 olmayacak (
aynen canım yaa otur otur belım agrıdı mıdemde sısıyor nasıl gaz oluyor hareket etsem nereye kadar anca dıger odalara kadar bır uykum varkı hıcbısey yapasım yok

Ben de havada kaptım da aklıma çok takılmıştı sonrası :) dediğin iki arabayı not edeceğim canım yani ana kucağı olmadan da bunları kullanabiliyoruz miniklerimiz için henüz oturmuyorken?
Ben onlara baktigimda 6 ay sonrasi icin kullanilabilicegi yaziyor. Yazin da bizim bebisler 6 aylik olacaklar ve oturuyo olacaklar ama yine de yatis acilari da gayet iyi 180 derece olmasa bile 130 derece fln var galiba bi arastir istersen. Pliko mini 5.7 mac laren quest 6 ya da 6.5 kg ydu yanilmiyorsam

Tamamdır canım bakacağım bu ikisine :) 130 derece yatış da hemen hemen ana kucağı pozisyonu oluyor sanki :) çok sağol canım

Tamamdır canım bakacağım bu ikisine :) 130 derece yatış da hemen hemen ana kucağı pozisyonu oluyor sanki :) çok sağol canım
Tam da emin diilim canim en guzeli alacagin zaman mutlaka ve mutlaka yerinde bakip alman. Gozunle anliyosun zaten 6 aylik cocuk oturtulur mu oturtulmaz mi diye

Tam da emin diilim canim en guzeli alacagin zaman mutlaka ve mutlaka yerinde bakip alman. Gozunle anliyosun zaten 6 aylik cocuk oturtulur mu oturtulmaz mi diye
Şimdi baktım sitesine 150 derece yatış var ve doğumdan itibaren kullanılabilir diyor. Zaten yaza büyümüş olacak güzel bir seçenek olarak not ettim bir kenara canım :)

Şimdi baktım sitesine 150 derece yatış var ve doğumdan itibaren kullanılabilir diyor. Zaten yaza büyümüş olacak güzel bir seçenek olarak not ettim bir kenara canım :)
Bence de hiç travel sistem alma boşuna, baston tipi deniyor değil mi bu pusetsiz olanlara? Biz de bebek arabası konusunda hala araştırıyoruz malum travel sistem alıcaz ama daha karar veremedik.

Bence de hiç travel sistem alma boşuna, baston tipi deniyor değil mi bu pusetsiz olanlara? Biz de bebek arabası konusunda hala araştırıyoruz malum travel sistem alıcaz ama daha karar veremedik.
Baston tipi deniyormuş canım evet bizim için en mantıklısı bu olacak. Bu konuda şanslıyım bebek telsizi, süt sağma makinesi(içinden süt geçen parçaları ayrıca satılıyor onu değiştiricem tabii) gibi bazı ihtiyaçları ablamdan karşılıcam :)

Daha vakit çok bebeğin gelene kadar en güzelini bulursun canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…