2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Maşallah nasıl popüler bir konu. Doğurana kadar bir milyon sayfa olacak inşallah. İki gündür köydeyim arada uzanıp konuyu okuyayım diyorum progestandan dolayı sonuna gelemeden uyuyorum. Ben de yazayım diyorum hepsi içimde kaldı;

Mermerşeyinden ben de alıp anneme yaptırcam. Fikir için teşekkürler.

Eşi askere giden arkadaşım Allah kavuştursun benimki nişanlıyken gitmişti. Askerlik erkeklere o kadar iyi geliyor ki geldiğinde çok daha iyi bir koca olacağına eminim.

Bebek şekerlerinden benim çook almam gerek. Doğumdan sonra evim geçit töreni gibi olacak. Eşim de ben de çok sosyaliz misafir sayısında patlama bekliyoruz. Ben kendim yapmayı düşünmüyorum ilk postada 100 tane alacağım en ucuzundan. Valla bana gelenleri buzdolabına yapıştırıyorum o da hemen yağlanıyor direkt çöpe. Kolonyaydı kokulu taştı getiren de olmadı zaten. O kadar önemli değil benim için.

Benim asıl düşündüğüm karakışta doğuracağız inşallah ve onca kişi gelip gidecek. Herkes gripli salya sümük.. Geçen sene bir arkadaşımın bebeği kırkı çıkmadan hasta oldu 10 gün hastanede yattı. Kırıcı olmadan sosyal medyada minnacık bir duyuru yapmak istiyorum ama eşim cerliyor hemen. Bebeği odadan çıkarmasam da ayıp olur. Napıcaz?

Kakası siyah arkadaşım teşekkur ederim iki gün once ben de kan demir testi verdim bana da ilaç verirlerse sayende korkmayacağım. Valla panik yapıp hastaneye giderdim

Ana kucağı düşünüyorum ama bebek arabası çocuk büyüdükten sonra araştıracağım. Kışın doğacak yazın büyümüş olacak. Ben de zaten eşimle yapışık ikiz gibi her yere birlikte gidiyorum. Tüm arkadaşlar ortak, alışverişi birlikte yapıyoruz birlikte geziyoruz. Her yere arabayla gidiyoruz. Eşime taşıttırırım bebeği. İhtiyaç duyarsak alırız dedim

Kilo konusunda ben de dertliyim. 4 küsür kilo aldım. Göbek ve göğüslerim dev gibi. Hamilelikten önce 15 kilo vermiştim. İçim yanıyor.

Göğüslerden kimse bahsetmemiş. Bir kaç gündür ağrımaya başladı yine. Çok büyüyorlar kaşınıyorlar. Evrim geçiriyorlar resmen. Uçları büyüyor kararıyor yarılıyor. Kaşıntı için sadece bebek yağı kullanıyorum. Daha önce kilo verdiğimde her yerlerim çatlamıştı ama ten renginden dolayı herhalde kayboldular.

Oohhh hepsini söyledim rahatladım valla

Uzun bir iç dökme olmuş keyifle okudum :) ben bebek konusunda uyarı yapma taraftarıyım. O minicik bebek bir grip oldu mu zor toparlanıyor o yüzden kibarca uyarırım ya da bu konuda birileri aracı olur uyartırım daha önce konuşulmuştu burada bir arkadaş yazmıştı, enfeksiyon riski var o yüzden yaklaşmıyoruz öpmüyoruz demek en mantıklısı:)

Canım ne güzel yazmışsın :) göğüsler benim de hassas hala sanki güneş yakar da biti dokununca canın acır ya aynen öyle bir acıma oluyor giyinip soyunurken bile. Daha kaşınma veya yarılma yaşamadım ama baya büyüdüler doluluk hat safhada.

Canim ben bebegime kendim bakicam 3 yasina kadar calismayi dusunmuyorum en azindan Allah muhtac etmezse. Bu durumda sut sagma makinesi lazim oluyor mu calisan anne disinda hangi durumlarda kullniliyor merak ediyorum dogrusu?

Benim bebegin kirki cikana kadar izleyecegim yol su olacak birinci dereceden akrabalar disinda; Dr enfeksiyon riski oldugunu soyledi 40 i ciktiktan sonra ziyaret kabul edin dedi diyecegim. Zaten 40 cikana kadar ziyareti cok sacma buluyor ben de yapmiyorum daha anne ile bebek kendine gelmis olmuyor ki alisma surecinde bi de ziyaretciyle ugrassin

Canım ben de iki yaşına kadar kendim bakacağım. Şöyle düşündüm grip olduğumuz zamanlar olabilir ilaç kullanmamız gereken zamanlar olabilir o yüzden arada bir sağıp buzdolabına tarihiyle birlikte koymayı düşünüyorum yedekte bulunması için. Bir de yeğenim bir ay kadar küvözde kalmıştı her gün evde sağıp götürüyorlardı ve gün içinde de sağıyordu ki sütü artsın kesilmesin diye(Allah bebeklerimizi korusun her şeyden önce) tabii ki elzem bir ihtiyaç değil ama bana makine geleceği için süt saklama amacıyla kullanırım :)

Anladim canim. Evet ilac alinmasi gereken durumlarda cok ise yarar. Zaten Allah korusun hicbirimizin bebisleri kuvozde kalmasin dusunmesi bile kotu

Canım bende kendim bakıyorum oğluma ama süt sağma makinası şart biyere çıkman gerekir sütü sağıp buzluğa atarsın buzlukta 3 ay dayanıyor

Canım bende kendim bakıyorum oğluma ama süt sağma makinası şart biyere çıkman gerekir sütü sağıp buzluğa atarsın buzlukta 3 ay dayanıyor
Himm bak iste hic duaundugun gibi olmuyo. Oysa ki ben zaten evde olucam ne gerek var mantigindaydim. Bazi jastaneler kiraliyomus galiba oyle bisey duydunuz mu hic

Himm bak iste hic duaundugun gibi olmuyo. Oysa ki ben zaten evde olucam ne gerek var mantigindaydim. Bazi jastaneler kiraliyomus galiba oyle bisey duydunuz mu hic
Kiralayan hastane ve medikaller var canım ama ona da aparat alman gerekecek. Eğer düşünüyorsan avent bu konuda 1 numara. Tek göğüslük bir makine işimizi görür zaten :)

Kızlar göğüsler konusu çok fena..Ben yarım kilo aldım ama sanırım hepsi gogusten:)
Şimdiden çok büyüdüler. 34 c takıyorum 36 d oldu ve şu an 36 d bile küçük gelmeye başladı. Yani 75 c den 80 d ye..ve o bile küçük
Sizde durumlar nasil?bu gidişle doğuma 90 -100 olurum

Amin hepimizin inşallah ama ben bu şekilde zaten işten çıkmayı düşünüyorum, kıyafet seçmek bile benim için işkence kot pantolonlara veda ettim çok nadir giyebiliyorum oda haftasonu gündüz
Bende artık o kadar kıyafetim içinde hiçbirşeyi giyemez oldum herşey karnımı çok baskılıyor psikolojim bozulmaya başladı bu yüzden

Eşi askere giden benim canım cok sagol iyi olsun gelsinde sagsalim insaAllah zaten iyi bir koca birde iyi bir baba olmus olucak olgunlasicak daha da

Kiralayan hastane ve medikaller var canım ama ona da aparat alman gerekecek. Eğer düşünüyorsan avent bu konuda 1 numara. Tek göğüslük bir makine işimizi görür zaten :)
Not aldim canim cok sagol. Ben sagma makinasindan yirttim zannediyodum megerse yirtmamisim Zaten bi muddet sonra bebisi anneme bikac saatligine birakip spora gitmek istiyodum eger uygulayabilirsem her halukarda lazim olacak

Kizlar ocak ayında hic ikiz yokmu oylamada bos ikiz yerleri ya gelmedi ikizler ya da yok

Göğüsler konusu gecti bende yazayım benimde ucunun etrafi soyulma gibi oluyor nemlendirmem gerekiyor ve beyaz sıvı gibi seyler var ucunda hamile degilkende sag tarafimda vardi simdi hep var bedenim hala ayni gogusten almadım daha her yerden de almiyim bence göbek masaAllah zaten oda süt doldukca oluversin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…