2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benim durumlar da aynı

Evet benimde organik olması ve içindekiler ilgimi çekti inşallah doğru üründür :)

inşallah çatlamayız kızlar. elimizden geleni yapıyoruz bebişimiz ve kendimiz için :)

Canım benim sağolasın Allah kolayligini vericek elbet buna şükür hem bebisim hem esim icin güçlü durmak zorundaym

evet canım Allah kavuştursun eşine de bebişine de :)

Himm bak iste hic duaundugun gibi olmuyo. Oysa ki ben zaten evde olucam ne gerek var mantigindaydim. Bazi jastaneler kiraliyomus galiba oyle bisey duydunuz mu hic
Evet canım olmuyor düşündüğün gibi ben Lansinosh kullandım üstüne tanımam 2li aldım ben aynı anda 15 dkda en fazla işim bitiyordu çok memnun kaldı ben canım

Hımmss bu fikri sevdim

Himm bak iste hic duaundugun gibi olmuyo. Oysa ki ben zaten evde olucam ne gerek var mantigindaydim. Bazi jastaneler kiraliyomus galiba oyle bisey duydunuz mu hic
Hastaneler kiralayan yerlere yönlendiriyorlar. Onların kiraladıkları hastane tipi biraz büyük oluyor yani evdekiler daha küçük ama kısa süreli düşünüyorsan mantıklı olabilir sanki

Prospektüsü varsa bir bak derim ama kullanılabileceğini sanmıyorum uyuşturma etkili bir krem sonuçta.

Bayadır araştıryorum doktorsiteleri forumlar vs. %80kullanılır %20kullanılmaz gibi bi yorum var, hamileler için de b grubuna giriyo krem. Aranızda kullanan vardır belki diyerekten sordum canım

Kızlar biz bugün 4 buçuk aylık olduk. Kontrolüm vardı çok şükür bebeğim iyi durumda. Ben hala kilo alamadım . İlk 2 ayda 2 kilo verdim ve hâlâ aynı kilodayım. Kendime çok şaşıyorum çünki hamile kalınca çok fazla kilo alırım diye düşünüyordum. Çevremdekiler bile beni korkutmaya başlamıştı. Doktor kontrolüne gitmiyormusun neden hiç karnın çıkmadı felan demeye başlamışlardı. Şükür bugün bebeğimin normal boyda ve kiloda olduğunu öğrendim ya.

Kizlar bisey sorcam sag elimin parmak ucu gobek deligimin ustundeyken elimi yan yapip karnima tutuyorum ve tam bilegimin baslangic yerine denk gelen yerde bugunden beri bi hareket oluyor 6 -7 kere oldu hatta. Bebek o kadar yanda olmaz simdiden değil mi bağırsak hareketi midir. Kisa sure de olup geciyor o his

Şifa olsun canım :) benim doktorum vermedi ama etrafimdaki hamilelerin hepsi kullanmaya başlamış. Bu adam Bana niye vermedi diye dellendim yine yahu

Zararı olmaz herhalde vitamin sonuçta ama belki eksiğin yoktur bol vitaminlisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…