2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Bebek şuan tam göbek deliğini altında hareketleri de ara ara kayar gibi yada pıt pıt hafif hissedilir.
Büyüdükçe ya sağ ya sol tarafımızda olacaklar oda hangi yumurtanın çatlağına göre

Aslında baya sıkıntılı geçti ilk 3 ayım surekli bulantı istifra.. o yüzden doğru düzgün folik asit bile kullanamadim. Belki de içemem diye vermedi bilmiyorum
Aslında ben de çok güçsüz düşmüştüm ama balık yağını içince hemen enerji geliyo psikolojik mi bilmiyorum ama sen sor bnce doktoruna o kadar istifradan sonra ihtiyacın olabilir

Canim ben bebegime kendim bakicam 3 yasina kadar calismayi dusunmuyorum en azindan Allah muhtac etmezse. Bu durumda sut sagma makinesi lazim oluyor mu calisan anne disinda hangi durumlarda kullniliyor merak ediyorum dogrusu?

Pompa işine şimdi hiç girme Doğum yap onu sonra araştır Allah yaşatmasın ama bebepin hastane de kaldı o zaman gerekli mesela onun dışında bırakıp bir yere gideceksin manuel elle sağılandan alsan bile süt bezlerin açık olacağından işine yarar ben avent almıştım işe başladığımda çok iyi çıkartıyordu
BEBek ne kadar emecek , sütün ne kadar olacak o zaman bakarsın
Süt sağmak ile emzirmek aynı şey değil malesef. Yarı yarıya neredeyse

Benimde öyle 1 kg aldım daha büyüdükçe yavaş yavaş alacaksın son zamanda bebepin açılmasına bile uyanacaksın.
Karında iç karnın geniştir içeride büyür Doğuma kadar hamile olduğu anlaşılmayan insanlar var bende onların tam tersiyim

uzulme kuzum bak senınkı gelıp gecıcı benımkı hep asker ustelık bebek dogunca dogu gorevı baslyacak Allah ım bı yoluna koyacak ınsallah
Ortak noktaaa. Bizde de durum ayni. Ilk cocugumuzda dogumuma bile gelemedi esim dogudan. Iki yil ayri kaldik. Simdi ikinci cocukta yanimda olabilecek insallah ama iki yil sonra tekrar dogu

Bikini bölgesi için çok korkuyorum ya sizler nasıl hallediyosunuz bu işi?
Ben lazer epil.yaptırmıştım 8 sene önce kurtulmuştum bu işten fakat tek tük çıktı bazı bölgelerimden ince yapılı olduğu için eşimin traj makinasıyla aldım çok seyrek açık renkli çıktı ilerleyen aylarda çoğalmazsa böyle devam edicem.ağda yapmanı öneririm emla riskine girme azıcık bişey dişini sık canım

Tamam canim bunu da not aldim cok sagol

Bir şey daha geldi aklıma pompa ile ilgili
Yenidoğan sarılığı diye birşey var bazı bebekler oluyor benim kızım gibi o zaman Bebek hastane de kalır 1-2 gün genelde 24 saat içinde değer düşer
Ebeler 2 saat yada 4 saat ara ile anneyi çağırır süt sağmasını ister bunun içinde hastanedeki pompa iş görür.
Hijyen açısından düşünmeyin sadece makine sabit diğer aparatı ebeler size veriyor siz ebelere geri teslim ediyorsunuz onlar gerekli temizliği yapıyor

Konu konutu açınca sık sık yazıyorum
Ama bu sarılık denilen şeyi hiç gözünüzde büyütmeyin diyelim oldu benim gibi kendinizi parçalamayın.. sanki kızımı bir daha hiç göremeyecek gibi ağladım olan sütüm gitti.
Olağan doğal bir durum
Sık sık emzirildiği taktirde yenidoğan uyanmaz sarılıkta olmaz korkmayın

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Cumalar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bol bol bebiş hareketli mükemmelötesi bir Cuma günü geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Maşşallah diyelim umarım böyle gider rahatça düzenli olarak içebilirsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…