2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Cook Sağol canım

Allaha Şükür düzenli içiyordum hiç aksatmadan ama uyku yapıyordu biraz is yerinde zor oluyordu şimdi rahat oldu

Bana da verecek sanırım ama ben alternatif denemek istiyorum. Sivastan pestil, çebiç (dut kurusu) ısmarladım. buranın köylerinden pekmez aldım. Mide bulantısı fobisi yaşıyorum resmen. Midemin bulanmadığı ilk sabah sevinçten gozlerim dolmuştu yeniden doğmuş gibi hissetmiştim. Çok zor Allah yardım etsin

Aynen canim bi dene bakalım faydası olur elbet :)

Bana tatlı tatlı ama baya verdi veriştirdi yahu :)

Abur cubur yok ve ayın 28inde tekrar randevum ona 1 kg al en fazla dedi

Durumlar fenaaaa

Ohoo ne olacak boşver 5. ayıma gireceğim yakında 7 kilo aldım ama gayet fit görünüyorum bence takmıyorum hamıle olduğumu hala anlamayanlar bile var. 50 kilo hamile kaldım tok karnına 57 çıkıyorum ama doktorum herhangi bir şey demiyor. Hamilelik sonuna kadar en fazla 65e çıkarım heralde oda hiç problem değil 15 kilo verilir millet 30 kilo alıyor da veriyor :) Doğumda çoğu gidecek zaten :) ama bu benim yemek yemeyen halim bir de yesem ne kadar alırdım Allah bilir

İnşallah canım diyetisyen çekirdekli siyah üzüm ye demişti ama hiç sevmiyorum.

İlacı kullandıktan sonra test yapıp kontrol ediyor mu yoksa standart sürekli veriyor mu?

16 sinda devlete gideceğim doktorum gidince idrar ve kan ver değerlere tekrar bakalım demişti özelde boş yere para verme dedi

Ama çoğu doktor değer ne olursa olsun takviye amacıyla veriyor :)

ben 17.haftadayım toplam 3 kilo aldım hiç almayanları duyunca ay ne güzel diyorum ama alınıyor
yapı meselesi bence, benım ilk 3 ay hiç bulantım da olmadı

Bebek şuan tam göbek deliğini altında hareketleri de ara ara kayar gibi yada pıt pıt hafif hissedilir.
Büyüdükçe ya sağ ya sol tarafımızda olacaklar oda hangi yumurtanın çatlağına göre
Canım benımde sankı hep solumdaymıs gıbı sol asagıdan yukarı cıktı hep orda bır sıslık ve sertlık hıssedıyorum
Gunaydınlarr Hayırlı Cumalar

16 sinda devlete gideceğim doktorum gidince idrar ve kan ver değerlere tekrar bakalım demişti özelde boş yere para verme dedi

Ama çoğu doktor değer ne olursa olsun takviye amacıyla veriyor :)
Ama ama ama kac hafta oldum 1 kere kan ıstedı benden oda 2 lı test ıcın onun dısında sadece ultroson gırdık bu amca neden benım kan degersılerıme ıdrar degersılerıme bakmıyor acabaa onun dısında yapılan baska selerde varmı ay bu benı ıhmalmı edıyorr

Demiri gece içenler kulübüne hosgeldin canım bnde cok sukur sıkıntı yaşamadım simdilik :)

Benimki de oyle canım ilk ay gittigimde bakmıştı orda da gayet iyi cıktı bi daha bakmadı 4.ayda demir, multivitamin filan da kana bakmadan verdi ben de evham yapıp ay kesin bende idrar yolu enfeksiyonu var diyodum gittim inatla yaptırdım tertemiz cıktı en iyisi doktora güvenmek dedimm bosverrr :)

Cnntksm benimde sanırım solumda olacak kızımda soldaydı

Hic biraz sagda biraz solda flan hissetmiyo musunuz canım ben biseyler hissediyordum ama hep koca 7aylık bebeklerin teknelerini dışardan anlayabildiğimden herhlde bunlara yok degildir yaa diyodum. Bikac gundur ya acaba bu bebek miydi de ben anlamadm suphelerine basladm :)
Bu arada doktora da sormuştum soldan bakıyosunuz hep orda mı demistim o da yok gezinir, hep sabit bi yerde olmaz biz her yerden bakabiliriz ona takılma demisti.

Kızlar bende oğluşa ufak tefek birşeyler aldım bir de beşik aldım 6-7 ay emzirirken yanımda odada yatması için :)
Bu arada bana isim fikirleri verirseniz memnun olurum çünkü benim aklıma hiçbirşey gelmiyor

Eklentiler

• 20170728_095539.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 88
  • 20170728_095555.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 85
  • 20170728_095610.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG-20170728-WA0000.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 70

Yok yok canım hamileliğin en en en en başında kan veriyorsun ya ve de idrar işte o yeter diyen doktor da çok ki normal bence nolcak :)

Bayıldım beşiğine çok şirin huzurla uyusun büyüsün annesi

Mert
Mete
Kaan
Yiğit
Kerem
Kerim
Yusuf

Bunlar benim sevdiklerim canım belki sen de seversin :)

Mert
Mete
Kaan
Yiğit
Kerem
Kerim
Yusuf

Bunlar benim sevdiklerim canım belki sen de seversin :)

Bende Yusuf ve Kerem isimlerini çok beğeniyorum anlamları da çok güzel. Ama eşime isim önerilerini sunduğumda hiç yorum yapmadığından bende çekimser kalıyorum sadece yusufla dalga geçerler Yusuf Yusuf derler dedi

Bayıldım beşiğine çok şirin huzurla uyusun büyüsün annesi

Teşekkür ederiz inşallah huzurla sağlıkla büyüsün bebeklerimiz :) Civilde hafta sonu indirim kampanyası vardı kısa süreliğine geçerli çok uyguna aldım 400 tlye geldi. Ama şuan da piyasadaki benzerlerine göre daha uygun 500tl'den satılıyor.

Valla ver eline kagit kalem yazsın :)

Kerem hakkında bir şey demiyorsa beğenmiş olabilir :)

Cnntksm benimde sanırım solumda olacak kızımda soldaydı
evet hep solda hıssettım bende

benımde vıtamını dırek verdı. ay akıntı olunca bendede o sey oluyo bısı varmıkı acaba dıyede sonra evham yapma dıyorum kendıme
gule gule kullansın canım hepsı cok guzel besıgı cok ıyı almıssın gercekten bır de kac aya kadar bunda yatabılıyorlar varmı bır sınır

Yok yok canım hamileliğin en en en en başında kan veriyorsun ya ve de idrar işte o yeter diyen doktor da çok ki normal bence nolcak :)
enee kız ben ıste enn enn basındada kan vermedımkıı esıme dedım o benım eskı doktorumdu senın dosyandan zaten herseyın vardı dedı senı senden ıyı tanıyo dıye ama değer bu sureklı degısır demı

ahh ahh ıste o kötüler nasılda basarıyorlar bızım ıcın onemlı olan seylerı kucultmeyı Hz. Yusuf guzeller guzeli Peygamber Kuran'ın en guzel kıssalarının sahibi . Bizim değerlerimize yaptıklarına bakın ahh ahh Allah buyuk ama sen onları dusunme canım ıcınden gecıyorsa koy cok guzel bır ısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…