Bakalım diğer arkadaşların da vereceği fikirlerle bir liste oluşturup açık oturum yapacağız artık. Doğuma kadar daha çook düşünürüz biz :) Senin belli olmuş muydu cinsiyet
Bakalım diğer arkadaşların da vereceği fikirlerle bir liste oluşturup açık oturum yapacağız artık. Doğuma kadar daha çook düşünürüz biz :) Senin belli olmuş muydu cinsiyet
benımde vıtamını dırek verdı. ay akıntı olunca bendede o sey oluyo bısı varmıkı acaba dıyede sonra evham yapma dıyorum kendıme
gule gule kullansın canım hepsı cok guzel besıgı cok ıyı almıssın gercekten bır de kac aya kadar bunda yatabılıyorlar varmı bır sınır
enee kız ben ıste enn enn basındada kan vermedımkıı esıme dedım o benım eskı doktorumdu senın dosyandan zaten herseyın vardı dedı senı senden ıyı tanıyo dıye ama değer bu sureklı degısır demı
ahh ahh ıste o kötüler nasılda basarıyorlar bızım ıcın onemlı olan seylerı kucultmeyı Hz. Yusuf guzeller guzeli Peygamber Kuran'ın en guzel kıssalarının sahibi . Bizim değerlerimize yaptıklarına bakın ahh ahh Allah buyuk ama sen onları dusunme canım ıcınden gecıyorsa koy cok guzel bır ısım
gule gule kullansın canım hepsı cok guzel besıgı cok ıyı almıssın gercekten bır de kac aya kadar bunda yatabılıyorlar varmı bır sınır
ahh ahh ıste o kötüler nasılda basarıyorlar bızım ıcın onemlı olan seylerı kucultmeyı Hz. Yusuf guzeller guzeli Peygamber Kuran'ın en guzel kıssalarının sahibi . Bizim değerlerimize yaptıklarına bakın ahh ahh Allah buyuk ama sen onları dusunme canım ıcınden gecıyorsa koy cok guzel bır ısım
Yusufcan veya Yusuf olarak çok düşündüm aslında gerçekten beğeniyorum hem de peygamber ismi olduğu için. Bakalım 2 isim olursa da belki biri olur eşimin de gönlü olsun istiyorum :) Sanırım bebeğin boyu ve kilo alması da önemli beşik için ama en az 6-7 ay yatabilecek olması şimdilik yeterli benim için zaten aklı ermeye başlamadan odasına geçirmek istiyorum sonradan tek yatmak istemiyormuş bebekler
Bende doktor 3'lüyü istemeden direk 4'lüyü yaptırdı henüz doktora gösteremedim ama baktım sonuçlara temiz görünüyor çok şükür :) 16 ağustosta belli olur diye düşünüyorum senin yine çekimser kalırlarsa zaten detaylı ultrasonuna az kalmış orda görürler. Bende 18 Ağustosta detaylı ultrasona gireceğim
Ohoo ne olacak boşver 5. ayıma gireceğim yakında 7 kilo aldım ama gayet fit görünüyorum bence takmıyorum hamıle olduğumu hala anlamayanlar bile var. 50 kilo hamile kaldım tok karnına 57 çıkıyorum ama doktorum herhangi bir şey demiyor. Hamilelik sonuna kadar en fazla 65e çıkarım heralde oda hiç problem değil 15 kilo verilir millet 30 kilo alıyor da veriyor :) Doğumda çoğu gidecek zaten :) ama bu benim yemek yemeyen halim bir de yesem ne kadar alırdım Allah bilir
Yusufcan veya Yusuf olarak çok düşündüm aslında gerçekten beğeniyorum hem de peygamber ismi olduğu için. Bakalım 2 isim olursa da belki biri olur eşimin de gönlü olsun istiyorum :) Sanırım bebeğin boyu ve kilo alması da önemli beşik için ama en az 6-7 ay yatabilecek olması şimdilik yeterli benim için zaten aklı ermeye başlamadan odasına geçirmek istiyorum sonradan tek yatmak istemiyormuş bebekler
Sen sadece kendi psikolojini ve bebeğinin sağlığını düşün. Görümcem 30 kilo almış babasının ayakkabılarını giyiyormuş tuvalete 2 kişi tutup götürüyormuş. Şimdi dal gibi, hep der aldığım kiloların hiçbirinden pişman değilim iyi ki almışım sadece çatlaklara yeterince önlem almadığıma pişmanım der
Sen sadece kendi psikolojini ve bebeğinin sağlığını düşün. Görümcem 30 kilo almış babasının ayakkabılarını giyiyormuş tuvalete 2 kişi tutup götürüyormuş. Şimdi dal gibi, hep der aldığım kiloların hiçbirinden pişman değilim iyi ki almışım sadece çatlaklara yeterince önlem almadığıma pişmanım der
Kızlar bende oğluşa ufak tefek birşeyler aldım bir de beşik aldım 6-7 ay emzirirken yanımda odada yatması için :)
Bu arada bana isim fikirleri verirseniz memnun olurum çünkü benim aklıma hiçbirşey gelmiyor
Bende doktor 3'lüyü istemeden direk 4'lüyü yaptırdı henüz doktora gösteremedim ama baktım sonuçlara temiz görünüyor çok şükür :) 16 ağustosta belli olur diye düşünüyorum senin yine çekimser kalırlarsa zaten detaylı ultrasonuna az kalmış orda görürler. Bende 18 Ağustosta detaylı ultrasona gireceğim
ben 17.haftadayım toplam 3 kilo aldım hiç almayanları duyunca ay ne güzel diyorum ama alınıyor
yapı meselesi bence, benım ilk 3 ay hiç bulantım da olmadı
Hic biraz sagda biraz solda flan hissetmiyo musunuz canım ben biseyler hissediyordum ama hep koca 7aylık bebeklerin teknelerini dışardan anlayabildiğimden herhlde bunlara yok degildir yaa diyodum. Bikac gundur ya acaba bu bebek miydi de ben anlamadm suphelerine basladm :)
Bu arada doktora da sormuştum soldan bakıyosunuz hep orda mı demistim o da yok gezinir, hep sabit bi yerde olmaz biz her yerden bakabiliriz ona takılma demisti.
Şuan göbek deliğimin altında tabi hissediyorum ileri zamanda nerde olacak bunu bilmiyorum ama
Hissettiklerin artık benek hareketleridir hareketlenmeye başladılae