2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Valla ver eline kagit kalem yazsın :)

Kerem hakkında bir şey demiyorsa beğenmiş olabilir :)

Bakalım diğer arkadaşların da vereceği fikirlerle bir liste oluşturup açık oturum yapacağız artık. Doğuma kadar daha çook düşünürüz biz :) Senin belli olmuş muydu cinsiyet

Bakalım diğer arkadaşların da vereceği fikirlerle bir liste oluşturup açık oturum yapacağız artık. Doğuma kadar daha çook düşünürüz biz :) Senin belli olmuş muydu cinsiyet

13. Hafta kız gibi
14. Hafta erkek gibi canım

16 agustos kontrol var hem 3lu hem cinsiyet için bakalım. :)

Esin haklı canım ya doktoruna güven bir şey olmaz :)

İçine sinmiyorsa sağlık ocağına git kayıt yaptırmadıysan hem onu hallet hem de kan idrar ver baktır :)

Yusufcan veya Yusuf olarak çok düşündüm aslında gerçekten beğeniyorum hem de peygamber ismi olduğu için. Bakalım 2 isim olursa da belki biri olur eşimin de gönlü olsun istiyorum :) Sanırım bebeğin boyu ve kilo alması da önemli beşik için ama en az 6-7 ay yatabilecek olması şimdilik yeterli benim için zaten aklı ermeye başlamadan odasına geçirmek istiyorum sonradan tek yatmak istemiyormuş bebekler

13. Hafta kız gibi
14. Hafta erkek gibi canım

16 agustos kontrol var hem 3lu hem cinsiyet için bakalım. :)

Bende doktor 3'lüyü istemeden direk 4'lüyü yaptırdı henüz doktora gösteremedim ama baktım sonuçlara temiz görünüyor çok şükür :) 16 ağustosta belli olur diye düşünüyorum senin yine çekimser kalırlarsa zaten detaylı ultrasonuna az kalmış orda görürler. Bende 18 Ağustosta detaylı ultrasona gireceğim

Senin kiloda olsam ben de aynı konuşurdum doktorum da. Ama topan patlıcan kıvamında olmaya gidiyorum ondan sıkıntı oluyor kilo almam :/

Esin haklı canım ya doktoruna güven bir şey olmaz :)

İçine sinmiyorsa sağlık ocağına git kayıt yaptırmadıysan hem onu hallet hem de kan idrar ver baktır :)
Demı guveneyım sağlık ocagı cok yakın ama hıc gıtmedımkı asagıda bır clınıc var ozel bazı seylerıde hep oraya yaptırdım ordada yaparlar aslında

Tabıkı canım Peygamberlerımızın ısımlerı adlarıyla yasasınlar ınsaAllah

Senin kiloda olsam ben de aynı konuşurdum doktorum da. Ama topan patlıcan kıvamında olmaya gidiyorum ondan sıkıntı oluyor kilo almam :/

Sen sadece kendi psikolojini ve bebeğinin sağlığını düşün. Görümcem 30 kilo almış babasının ayakkabılarını giyiyormuş tuvalete 2 kişi tutup götürüyormuş. Şimdi dal gibi, hep der aldığım kiloların hiçbirinden pişman değilim iyi ki almışım sadece çatlaklara yeterince önlem almadığıma pişmanım der

Elbette öncelik bebeğin ve benim sağlığım tabiki
Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim

güle güle kullansın miniğin inşallah :)

kızlarrr minicty nın kıyafetlere bakıyorumda ne kadar tatlı seyler var kıyafete ordan yogunlasacam gıbı alanınız varmı hıc

Ben trendyola bakıyorum ordan indirimleri takip ediyorum. Mothercare ve Chicco aldım ama minicty yi incelemedim hiç

Ohh canım süper gözün aydın

Ne güzel detaylıya bi şey kalmamış

İnşallah belli olur annem dogumda öğrenin deyip.duruyor 16 sinda gitcem diyorum inşallah açmaz göstermez anneannesinin kuzusu diyor manyak annem :)

ben 17.haftadayım toplam 3 kilo aldım hiç almayanları duyunca ay ne güzel diyorum ama alınıyor
yapı meselesi bence, benım ilk 3 ay hiç bulantım da olmadı
aynen canım ben de hemen hemen 3 kilo aldım. benim 11 haftanın bitiminde kesildi bulantılarım. bakalım sonuna kdar kaç kilo alacağız

Salı gunu KBB gıtcm o arada da bebegımı gorur gelırım dedım randevu aldım gene

Şuan göbek deliğimin altında tabi hissediyorum ileri zamanda nerde olacak bunu bilmiyorum ama
Hissettiklerin artık benek hareketleridir hareketlenmeye başladılae

İnsan alışveriş yapamıyor ama öyle yahu bir emzik alamıyorsun cinsiyeti bilmeden :)) Merak da cabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…