2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Evet canim. Smdi ozel bi hastaneyi aradim. Yuzelli tl dedi. Bu kadar pahali masi akil alir gibi diil. 150 300 400 nedir
Burda da 130 tl ozelde. ama ben arastirma hastanesinden randevumu aldim ayin 17 sine belki ozelde de yaptiririm bilmiyorum ama normal ultrasoncu bakmiyor mu :)))) tam olarak kim bakiyo adini bilmiyorum.

Burda da 130 tl ozelde. ama ben arastirma hastanesinden randevumu aldim ayin 17 sine belki ozelde de yaptiririm bilmiyorum ama normal ultrasoncu bakmiyor mu :)))) tam olarak kim bakiyo adini bilmiyorum.

O özel bir cihaz direk bebeğinizin kime benzediğini bile görebiliyorsunuz karanlık odada bakılıyor damarı, parmakları, gözü;kemikleri hepsi tek tek bakılıyor yaklaşık 40 dk sürer

O özel bir cihaz direk bebeğinizin kime benzediğini bile görebiliyorsunuz karanlık odada bakılıyor damarı, parmakları, gözü;kemikleri hepsi tek tek bakılıyor yaklaşık 40 dk sürer

Burda o kadar detayli bakan bir yer yok diye biliyorum ilk oglumda arastirma hastnesinde toplasan 15 dk bakmistir bakmamistir belkide tam hatirlamiyorum olmadi ozelede giderim ama orda da durum ayni gibidir gibime geliyor.

Burda o kadar detayli bakan bir yer yok diye biliyorum ilk oglumda arastirma hastnesinde toplasan 15 dk bakmistir bakmamistir belkide tam hatirlamiyorum olmadi ozelede giderim ama orda da durum ayni gibidir gibime geliyor.

Doktor yönlendirmesini yapması gerekli zaten
24. Haftaya kadardı son gidiş diyebiliyorum
Her hastanede olmuyor ben istanbuldayım medicalpark gidiyorum orada yok anlaşmalı olduğu başka hastaneye yolluyor genelde muayenehane gibi çaşılıyor tek buna bakıyor o doktoarl

Kızlar biraz korktum,bebek sanki böyle yumruk gibi olup bi yerde toplanıyor. Acayip bi toplanma boyle kasigim sivriliyor.Orada ağrı oluyor.bu normalmidir?
Bunu yaşayan var mı aranızda?

Perinatolog bakio. Arastirma hastanesi dedigin fakulte mi

Kızlar biraz korktum,bebek sanki böyle yumruk gibi olup bi yerde toplanıyor. Acayip bi toplanma boyle kasigim sivriliyor.Orada ağrı oluyor.bu normalmidir?

Geçen bende oldu canım. sol tarafımda yumruk oldu gerildi baya. Kontrol günümü iple çekiyorum artık bende tedirginim

bazen bende de oluyor canım. zaten bebeğimi solda hissediyorum hep aynı bölgede bi toplanma oluyor sanki 5-10 saniyelik, sonra eski haline dönüyor. neden oluyor ki acaba

bende oluşmadı canım hiçbişey yok henüz. sende var mı

beyaz tenli misin peki?
bende de henüz oluşmadı. beyaz tenliyim belki de ondan geç oluşacak.

bende var ilk haftalardan beri hemde giderek de koyulaşıyor benimde hoşuma gidiyo bu durum nedense :)

ben de ne zaman oluşacak diye bekliyorum. hoşuma gidiyorsa ne güzel :)
ten rengin ne?

beyaz tenli misin peki?

ten rengin ne?
evet canım beyaz tenliyim. sanırım daha geç oluşacak bizde evet

normal canım şimdi küçük çok net anlamıyoruz ama içeride büyüdükçe her hareketi daha iyi hissedeceğiz.

beyaz tenli misin peki?

ten rengin ne?
ben baya esmerim ..dediğim gibi ilk haftalardan beri var giderek uzuyor ve koyulaşıyor

Kizlaaaar cok mutluyummm bugun bebegimi gormeye gittik. Bir hafta geriydi gelişimi yavrumun simdi gününü bulmus cook mutlu oldum. Boyunu sormaya unuttum ama 124 gram olmus bitanem benim

Veee çok şükür cinsiyetini de öğrendik. Oğluşumuz olacakmış

Allah herşeyi gönlümüze göre verdi bin şükür. İnşallah sizin de gönlünüzden geçen kabul olur. Saglicakla kucagimiza aliriz yavrumuzu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…