2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Sağlıkla mutlulukla gelsin oğluşun :)

hadi gözün aydın,sevindim senin adına çok.sende sakaryada yaşıyosun galiba.dokturun kim?

Ben de henüz yok, ten rengiyle mi alakalı ben de beyaz tenliyimdir.

emin değilim ama beyaz tenlileree daha geç belli oluyor sanırım.

Linea nigranin ne oldugunu bilmeyen tek cahil ben miyim
Bakin kizlar bebek kolonyasi isi tamamdir nasi olmusEki Görüntüle 2029693

canım hamilelikte göbekte oluşan kahverengi bi çizgi oluyor onun adı :)

kolonyaya bayıldım ama anlamadım ismi nerde yazdırdın tacın üstüne??

Ben beyaz tenliyim bende cok bariz bi kahve cizgi olustu.
Ismi internette bi sitede yazdirdim canm 50 tanesine 20 tl verdim

Ben beyaz tenliyim bende cok bariz bi kahve cizgi olustu.
Ismi internette bi sitede yazdirdim canm 50 tanesine 20 tl verdim

çok beğendim hayırlı olsun :)

demekki ten rengiyle de alakalı değil hormonal bi durum olmalı. peki senin çizgin ne zaman oluşmaya başladı canım?

Sanirim 10. Haftada falan olusmaya basladi. Burda yine konusmustuk bunu ben ilk defa duydugum icin hemen bakmistm cok sasirmistim ordan hatirliorum. Kolonyalar cok ucuza maloldu. Hem cok şık. Yapmak isteyen arkadaslara neyi nerden.aldigimi yazarim bana yazin

Kızlar biraz korktum,bebek sanki böyle yumruk gibi olup bi yerde toplanıyor. Acayip bi toplanma boyle kasigim sivriliyor.Orada ağrı oluyor.bu normalmidir?
Bunu yaşayan var mı aranızda?
Bende de oluyor öyle özellikle solda duruyor, sertlik de oluyor biraz sonra geçiyor Sanırım bana kendini hatırlatıyor

Ben yapacagim zaman sana sorabilirim canim. Dun denk geldi fiyatlarini sordum da bunlarin tanesine 4.5 fln diyorlar

Hayirli olsun canim. Guzel haberlerle geleceksin eminim

Ben yapacagim zaman sana sorabilirim canim. Dun denk geldi fiyatlarini sordum da bunlarin tanesine 4.5 fln diyorlar

İnşallh canım ama neden bilmiyorum içim çok rahat Pazartesi ya da salı ilk sonucunu alacağız. Doktor o şimdilik bize yeter dedi asıl sonuç 3 hafta sonra

Pileksi olmadan 4 tl dediler en ucuz. Pileksi koyunca 5 dediler. Benimki 2.85 e maloldu. Kendimde yavas yavas ugrasir yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…