2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Pileksi olmadan 4 tl dediler en ucuz. Pileksi koyunca 5 dediler. Benimki 2.85 e maloldu. Kendimde yavas yavas ugrasir yaparim
Aynen hatta yapmasi keyifli olur. Ben hic orgu ormedim basit atkilar disinda ama yelek te ormek istiyorum esasen maksat bebise biseyler hazirlama keyfi.
Sen hamarat birine benziyosun yelek hic ormemissen ormesi zor mu hic bulasmasam mi acaba ne dersin?

hadi gözün aydın,sevindim senin adına çok.sende sakaryada yaşıyosun galiba.dokturun kim?

Özelde sami kemik e gidiyorum konak hastanesinde. Devlette de doğumevine günay duman a gidiyorum. İkisi de cok iyi gercekten. Sende mi sakaryalisin. Sen kime gidiyorsun canım

Ben de örgü işinden hiç anlamam hatta eşime bir atkı başlayıp 2 yılda bitirmiştim ama bebeğime muhakkak bir şey öreceğim patik olur yelek olur... Belki çok güzel olmaz ama annesinden olur

Orguyle hic yildizim barismadi:) benim hayatta yapamayacagim isler arasinda. Ama bebek yelegi sonucta ne kadar zor olabilir ki:)

Ben de örgü işinden hiç anlamam hatta eşime bir atkı başlayıp 2 yılda bitirmiştim ama bebeğime muhakkak bir şey öreceğim patik olur yelek olur... Belki çok güzel olmaz ama annesinden olur
Ecis bucus giysin napalim dedigin gibi anne yelegi daha nolsun :)
Bakarsin cok yetenekliyizdir acaip guzel bisey cikar belli mi olur (kendi adima hic umidim olmasa da )

Orguyle hic yildizim barismadi:) benim hayatta yapamayacagim isler arasinda. Ama bebek yelegi sonucta ne kadar zor olabilir ki:)
Di mi gozu karartip baslamak lazim

speedy-gonzales canim sen zaten bu bebek kolonyalarini vs yapiyodun Eminonunde aldigin bi yer var mi bu tarz seyleri yeri neresidir

U UgurluKedi epeydir yapmıyorum.
Şişeler için kutular için şarkhan hepsi orada kolonya yol üstünden alıyordum hayatta tarif edemem ama şarkhanda oda vardır. Normalde 1 ise orada 50 kuruş öyle fark ediyor.

Birşey sorcam arkadaşlar bebeğin boyunun olcumunde baştan popoya 12 cm diyorlar ya bu sadece bastan poposuna kadar olan boy mu gerçekten. 22.haftadan itibaren baştan topuga diyorlar. 21.haftada baştan popoya 26 cm olan bi bebek 22.haftada bastan topuga nasıl yine 26 cm olabiliyor. Biri beni aydinlatabilir mi lütfen

inşallah canım benim inşallah allahim kuracağınıza almayı nasip etsin inşallah maşallah sübhanallah allahim korusun oglusunu
inşallah hepimizde sağlıkla kucagimiza aliriz
allahim tummm isteyenlere nasip etsin inşallah

Eminonunde bi yeri tarif etmek imkansiz canim zaten nasil tarif ediceksin ki :).
O zaman alacagimiz zaman adres sarkhan olacak
Ben hastane cikisina bisey hazirlamiycam ama bebek mevludune hazirlamak istiyorum. Ayrica ziyarete gelenlere de elden veririm niyetim oyle insallah gelsin de o gunler

Özelde sami kemik e gidiyorum konak hastanesinde. Devlette de doğumevine günay duman a gidiyorum. İkisi de cok iyi gercekten. Sende mi sakaryalisin. Sen kime gidiyorsun canım
evet canim bende sakaryada oturuyorum.ozelde cark caddesinde orhan solakoglu var ona gidiyorum.devlette de dokturumuz ayni.bende gunay beye gidiyorum :))

Maşallah hayırlı bir evlat olsun inşallah günlerimiz de aynıymış benim bebişim daha göstermedi. Benimki de genellikle ellerini oynatıyor çok tatlılar

Öyle direk dükkan istersen ben sana dükkan ismi ile veririm indirimli alırsın eşimin arkadaşı lutzia sitede modelleri var mı bilmem ama havuzlu han ın içinde kısmet bebenin arka tarafında kalıtor.

Kizlar iyi aksamlar kanamasi olan arkadaslar suanki durumlariniz nedir ben pendik bolge hastanesinde mustafa ozbek e gitmeye basladim gercekten isinde cok iyiymis benim plesantam asagidaymis 22. haftaya kadat cikar dedi kanamalarin cok normal o yuzden dedi bebege gic bi zarari yokmuş cok şükür Rabbime araştırdım öyleymiş cogu kadinda oluyomus kanamasizda olabiliyomus başka böyle durumda kimler var kizlar

Öyle direk dükkan istersen ben sana dükkan ismi ile veririm indirimli alırsın eşimin arkadaşı lutzia sitede modelleri var mı bilmem ama havuzlu han ın içinde kısmet bebenin arka tarafında kalıtor.
Ben su sicaklari atlatayim oyle gitmeyi planliyorum canim. Gitmeden once sorayim da sana zahmet bilgileri o zaman alayim canim olur mu?
Cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…