2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Canım günaydın,

Ben sadece elevit içiyorum. Kramplar bende de çok oluyordu. Doktorum günde 1 adet muz ve 1 maden suyu önerdi. Kramplar geçti. tavsiye ederim. Bu arada ben sadece elevit içiyorum. Bunun dışında hiçbir ilaç içmiyorum şimdilik.

Benimki çok sevdi canım beni bı türlü geçmiyor dua bekliyorum artık sizden belki öyle geçer

Canın magnezyum veriyor doktorlar kramp için. Ben de kullanıyorum ama pek fayda gördüğüm söylenemez özellikle sol bacağım her akşam ağrıyor. Muz ve soda da iyi geliyor kramplara.

hanımlar utanarak birşey soracağım
eşinizle karı koca ilişkiniz nasıl
benim eşim karnımı okşamaya korkuyor bebeğe birşey olacak diye

Valla biz en başından beri hiç bırakmadık :)

Sonuçta riskli gebelik değil inşallah normal istiyorum spermlerin içinde bir şey normal doğum için çok faydaliymis sadece son zamanlarda değil hep bunlardan faydalanalım dedik :)

Yok korunmalisiniz enfeksiyon risk var vs vs diyen de var ama çoğu doktor Korunmasız ilişkiye onay veriyor :)

ay ne güzel canım
yok eşim hiç yaklaşmıyor artık bende sinir oldum bende yaklaşmayacağım dedim
napim yaa adamda tuhaf tuhaf haller

Biliyorum iç organlara falan hep bakılıyor

bizde yasak felan yok canım
adamcağız korkuyormuş
artık bende oğluşumu severken babanda da bir kardeş var diyorum
çünkü çok sinir oluyorum
Bu durum çoğu baba adayında görülebiliyormuş canım hamilelik süresince anneye, bebeğe zarar verme korkusu çekebiliyorlarmış. Bir dene ikna etmek için. Olmadı "az kaldı yeaa yolu yarıladık ben seni doğumdan sonra peşimde kedi yaparım" deyip gün saymaya devam et

Bizdede yasak falan yok ama eşim de korkuyor hiç yaklaşmadı...ben yanaşıncada napıyosun oğlana ayıp olur diyo )
9 sene sonra bulduk onun sırasımi diyo bisey olur diyo ...diyo da diyoo bende bıraktım gitii

ne dersem diyeyim korkacak yinede
git gide uzaklaşmasından korkuyorum benden
doğumdan sonra bu halimden daha beter olucam belkide o zaman hiç mi yakınlaşmayacak acaba

Bizdede yasak falan yok ama eşim de korkuyor hiç yaklaşmadı...ben yanaşıncada napıyosun oğlana ayıp olur diyo )
9 sene sonra bulduk onun sırasımi diyo bisey olur diyo ...diyo da diyoo bende bıraktım gitii
bizim bulmamız çok şükür zor olmadı ama ben 2,5 yıl sonra ikna oldum herhalde ondan
ama hormonlardan mıdır nedir bu seferde tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…