Gideceğim inşallah.Canım burun kemiğinin olması. Bir sıkıntı olamadı anlamına gelmiyor sadece olasılığı düşürüyor bence yaptırmalısın
Gir csnım korkma birşey olmaz Allah'ın izni ile merak etme sana birşey sorabilir miyim ben kendimi çok kötü hissediyorum sürekli kabuslar görüyorum ve hep eşime birşey olacak gibi korkular yasıyorum hormonlar ile ilgili mi toksa benim bir psikoloji doktoruna gitmem mi gerekirGideceğim inşallah.
Benm kocamla senin kocan kardes galibahanımlar utanarak birşey soracağım
eşinizle karı koca ilişkiniz nasıl
benim eşim karnımı okşamaya korkuyor bebeğe birşey olacak diye
Yok canım bizde de durumlar aynı, adam göbeğime bile dokunmuyor bana da dokundurmuyor bazen, uyuyodur belki rahatsız etmeyelim oğlanı diyor
Bende baştan istekliydim şimdi soğudum açıkçası.
Kızlar birde dün ne oldu, ağdaya gittim, malum yüz üstü bi süre yattım , göbeğimden rahatsız oldum tabi ama dayandım, dedim bebiş güvendedir kesesinde nasıl olsa, 5 dakka sürmemiştir zaten hadi 7-8 diyelim. Şimdi de oğluşumun hareketini dünden beri hissetmiyorum yine top gibi bi sertlik var oraya buraya geçiyor yeri ama pıt pıt yok, sabahları kahvaltıdan sonra olurdu hep, içime kurt düştü açıkçası. Doktora gitmeyi bile düşündüm. Ne yapsam ki? Bişey olmuş mudur sizce? Çok mu abartıyorum yoksa?
Çok sağol canım için rahatladı biraz, haklısın bi dahakine daha dikkatli olmam gerekir. Biraz daha bekliyeyim bakalım , merakladırdı minik adam beni.merhaba,bende baya oldu bebeğimin hareketlerini düzenli hissediyorum.özellikle sabahları.geçen sabah kendimi dinle dinle yok biraz işkillendim senin gibi akşama kadar beklemeyi akşam doktora gitmeye karar vermiştim ki akşam üstü hareket etmeye başladı.bu arada ben düzenli olaak ağdaya gidiyorum.ağdacı 3.ay itibari ile beni hiç sırt üstü yatırmadı.sırt üstü yatmam gerektiği yerde yan yatırıyo.hatta kendisi dedi.doğuma kadar boyle diye.bilgin olsun.sırt ustu yaptırma bence bi daha,birazdan hareket etmeye başlar kuzucuk :)
Amnio sentezi ehil bir doktorda yaptirirsaniz hic bir riski yok gozunuzu korkutmayin ertesi gunCanım benimde detaylida birkac sey çıktı bana da yurtdisina giden testten onerdiler istemedim 24.haftayi beklicem tekrar detayli icin kromozom down vs olsa ikilide çıkardı diyorum ve kendimi rahatlatiyorum ki bence bir sorun yok hamd olsun hem kendini sen biliyorsun bekleyemem dersen yaptirman iyi olur ama bence ne cok para verip yurtdisina gideni yaptır ne de riskli olan amniyosentezi icini ferah tutmaya çalışıp bekle bence bir sorun yok evet zor oluyor o stres yetiyor insana ama şu var ki yanılma olabiliyor ben bunu unutup stres yapmistm ikilin iyi ciktiysa bekle bence bir dahaki ne zaman
Benim kizimin hamileliginde oluyordu bunda yasamadim dogumdan sonrada bir sure devam etti gecti sonraKızlar birşey sorucsm benim gibi sürekli kabuslar gören ve aklına saçma sapan düşünceler gelen başka biri de varmı yoksa psikoloğa mı gitmeliyim
Bendede aynisi oluyordu bunlar gayet normalmis endiselerin korkularin varsa bunlari tuhaf tuhaf sekillerde gorursunGir csnım korkma birşey olmaz Allah'ın izni ile merak etme sana birşey sorabilir miyim ben kendimi çok kötü hissediyorum sürekli kabuslar görüyorum ve hep eşime birşey olacak gibi korkular yasıyorum hormonlar ile ilgili mi toksa benim bir psikoloji doktoruna gitmem mi gerekir
İnşallah canım. Ya bende şöyle bir durum var, çok saçma sapan rüyalar görüyorum. Sabah kalkıp eşime anlattığımda gülmekten kırılıyoruz. Hamilelikte hormonlardan dolayı çok fazla ve değişik rüyalar görüldüğünü duymuştum. sana doktora git ya da gitme gibisinden bir tavsiye veremem. Ama Tabi ki içini ve seni rahatlatacagına inanıyorsan bir doktora görünmekte ne gibi sakınca olabilir ki? Hamilelikte insanın çok ihtiyacı oluyor doğrusu.Gir csnım korkma birşey olmaz Allah'ın izni ile merak etme sana birşey sorabilir miyim ben kendimi çok kötü hissediyorum sürekli kabuslar görüyorum ve hep eşime birşey olacak gibi korkular yasıyorum hormonlar ile ilgili mi toksa benim bir psikoloji doktoruna gitmem mi gerekir
Kuzumm valla doktorun yalancısıyız kız dedı bana@sibel_ahmet @Demet94 canim sizinkiler kesin kiz mı?
Günlerimiz çok yakın olanlar @Mina15Cnntksm @pamukkksekerrr @attprm Oktivus @oz__ @speedy-gonzales sizde de kesin erkek mi ?
Ben niye arada kaldım ya bacakları kapalı kız olabilirmiş her bacağı kapalı olan kız mıöğrenseydimde sevinseydim
Evde yanlız kalmaya korkmaya basladım ben sankı yanlız degılmısım gıbı hıssedıyorumKızlar birşey sorucsm benim gibi sürekli kabuslar gören ve aklına saçma sapan düşünceler gelen başka biri de varmı yoksa psikoloğa mı gitmeliyim
yaa bende kötü hissediyorum
ilkkez böyle rüyalar görüyorum
ve uyanınca kendimi çok kötü hissediyorum
bir gün anlatacağım rüyaları görecek o gününü
İyikii doğdun güzel anne bir başakdaşım dahaa benımkınede az kaldıVallahi bugun dogum gunum oldugunu sen hatirlattin @Lilyumm_ cum
Ya cok acaip geliyor insallah seneye kucuk bir sipaya donusmus bebislerle dogum gunu kutlamak
Cok ama coook tesekkur ederim
Cok sagol canimİyikii doğdun güzel anne bir başakdaşım dahaa benımkınede az kaldı
Bilmiyorum canım ama internetten sağlık ocağının telefonunu bulup gitmeden önce arayabilirsin.Kızlar önümüzdeki pazartesi ve salı günü sağlık ocakları açık mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?