2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar birşey sorucsm benim gibi sürekli kabuslar gören ve aklına saçma sapan düşünceler gelen başka biri de varmı yoksa psikoloğa mı gitmeliyim

Gideceğim inşallah.
Gir csnım korkma birşey olmaz Allah'ın izni ile merak etme sana birşey sorabilir miyim ben kendimi çok kötü hissediyorum sürekli kabuslar görüyorum ve hep eşime birşey olacak gibi korkular yasıyorum hormonlar ile ilgili mi toksa benim bir psikoloji doktoruna gitmem mi gerekir

hanımlar utanarak birşey soracağım
eşinizle karı koca ilişkiniz nasıl
benim eşim karnımı okşamaya korkuyor bebeğe birşey olacak diye
Benm kocamla senin kocan kardes galiba

Az once asimi oldum. Kan verdim. Kan 10.7 cikti asi kolumu cok yakti. Suan agriyo kolum. Ayy daha da cok acirsa nolcak. Hemsire dalga gecti benle. Bak smdi igneyi koluna soktum ilaci siktim cikardim acidi mi dedi yok dedm tamam az sonra aciycak dedi

Kızlar bn mary annesi olucam Allah on izniyle bir ricam var sizlerden . Sol göz kapağını hafifçe çekince v şeklinde bidamar olursa bebiş kizmis. Olmazsa erkek. Erkek bebeğe hamile olanlar ve kizbebisede denerse çok sevinirimmm

merhaba,bende baya oldu bebeğimin hareketlerini düzenli hissediyorum.özellikle sabahları.geçen sabah kendimi dinle dinle yok biraz işkillendim senin gibi akşama kadar beklemeyi akşam doktora gitmeye karar vermiştim ki akşam üstü hareket etmeye başladı.bu arada ben düzenli olaak ağdaya gidiyorum.ağdacı 3.ay itibari ile beni hiç sırt üstü yatırmadı.sırt üstü yatmam gerektiği yerde yan yatırıyo.hatta kendisi dedi.doğuma kadar boyle diye.bilgin olsun.sırt ustu yaptırma bence bi daha,birazdan hareket etmeye başlar kuzucuk :)

Çok sağol canım için rahatladı biraz, haklısın bi dahakine daha dikkatli olmam gerekir. Biraz daha bekliyeyim bakalım , merakladırdı minik adam beni.

Amnio sentezi ehil bir doktorda yaptirirsaniz hic bir riski yok gozunuzu korkutmayin ertesi gun
Kızlar birşey sorucsm benim gibi sürekli kabuslar gören ve aklına saçma sapan düşünceler gelen başka biri de varmı yoksa psikoloğa mı gitmeliyim
Benim kizimin hamileliginde oluyordu bunda yasamadim dogumdan sonrada bir sure devam etti gecti sonra

Bendede aynisi oluyordu bunlar gayet normalmis endiselerin korkularin varsa bunlari tuhaf tuhaf sekillerde gorursun
Hormonlarinda etkisi var tabi bi de geceleri lavabo icin kalkinca hepsini net hatirliyorsun gercekmis gibi ama ben umursamiyorum artik gordugum ruyalari da hatirlamiyorum ALLAH a biraktim herseyi o yuzden sende umursama gordugun ruyalari dusunme unut gitsinler canim

kızlar kan testimi aldım d vitamini 15,94 doktor d.vit damla vermişti ben yaz ayı güneş var diye kullanmamıştım siz kaç damla kullanıyorsunuz birde B12 119 onun için ne yapıyorsunuz

İnşallah canım. Ya bende şöyle bir durum var, çok saçma sapan rüyalar görüyorum. Sabah kalkıp eşime anlattığımda gülmekten kırılıyoruz. Hamilelikte hormonlardan dolayı çok fazla ve değişik rüyalar görüldüğünü duymuştum. sana doktora git ya da gitme gibisinden bir tavsiye veremem. Ama Tabi ki içini ve seni rahatlatacagına inanıyorsan bir doktora görünmekte ne gibi sakınca olabilir ki? Hamilelikte insanın çok ihtiyacı oluyor doğrusu.

Kuzumm valla doktorun yalancısıyız kız dedı bana süpriz yaparsa bilememe hala goremedınmı sen. utangac erkekde olur canım nıye olmasın hele bu zamanda utanıyosa kesın erkektır

KIZlar Cevap yazdığınız icin cok teşekkür ederim demek ki yanlız değil misim ben kafayı yediğim ile düşünmeye falan başlamıştım

Kızlar dayanamayıp doktora gittim, çok şükür bişey yok. Hem oğluşumu da görmüş oldum, tombik yanaklım benim
İdrar testi de yaptırdım, tatil dönüşü gerekiyordu zaten, o kadar denize gir çık, içim rahat etsin dedim.
Rüyalar konusunda size katılıyorum kızlar , hem şu +18 olanlarına hem de değişik, korkulu olanlarına. Bayadır gördüğüm rüyaları hatırlamazdım ama hamile olduğumdan beri her gece rüyalar alemindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…