2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Gunaydin kizlar..gunlerdir gecmeyen bas agrisiyla basim belada.parol icmek istemiyrm surekli.migren var zatn normalde ama bu cok daha fena basagrisiyla yatip kalkiyorm hic gecmiyor resmen.dogal bir yontemden bahsedilmsiti bilen varsa tekrar yazabilir mi

Günaydın

Allah yardımcımız olsun. Ama ben gideceğim galiba. İnşallah hiçbirimiz yavrularımzla ilgili en ufak kötü bir haber almayiz.

Ben dediğim gibi hiçbir testi yaptırmadim. Şimdi buna gitmeyede cesaret edemiyordum. Ama rutin kontrollerde doktorum burun kemiğinin falan mevcut olduğunu söylemişti

Günaydın canım, bir beze başına bağlayabileceğin tülbent de olabilir, karabiber ve limon kolonyası döküyorsunve başına bağlıyorsun. Sanırım sorduğun doğal yöntem bu olmalı, bunun dışında bir şey olduğunu hatırlamıyorum. Geçmiş olsun.

Peteceye bol kolonya ve karabiber döküp başına koyuyordu kızlar

günaydın güzel hamişler,hayırlı cumalar tam olarak isimlerimizi fln bilmiyoruz kopuyoruz nasıl toplayabiliriz bu grubu:)
benim ilk gebeliğimde bu forumda tanıştığım 2009 mayıs anneleri ile hala görüşüyoruz sosyal medyada en azından...
işallh güzel muhabbetlerimiz olur sizlerle de ,insan burda birşeyler okudukça kafası dağılıyor yeni şeyler öğreniyor....

dün yine kramplarla cebelleştim ben bu ay doktra gittiğimde söyleyeyim diorum,sizlerden ne haber?Kan ve vittamin ilacı dışında ilaç kullanan varmı bu kramplar için?

Ben dediğim gibi hiçbir testi yaptırmadim. Şimdi buna gitmeyede cesaret edemiyordum. Ama rutin kontrollerde doktorum burun kemiğinin falan mevcut olduğunu söylemişti

Ama detaylı da sadece burun kemiği ya da ense kalınlığına bakılıyor ki

Kornea dan tut tüm damarlara kadar bakılıyor ve bazı sorunlara anne karnındak müdahele edilebiliyor

İnşallah sıkıntı çıkmaz hiç birimizde:)

günaydın,kramp sıkıntısını bende yaşadım.gece uykumdan uyandığım zamanlar olmaya başlamıştı.dün itibari ile magnezyuma başladım bilgin olsun.doktorum daha önce yazmıştı ama alıp kullanmamıştım.dün aldım başladım artık inş iyi gelir.

tamamdır A asya ali teşekkür ederim bende ilk gebeliğimde kullanmıştım bunda da başladı biraz erken oldu ama doktoruma yazdırmalıyım ilacı yoksa çok zor oluyor.

egemenhalit mantar diyince bana gel canım benim hiç geçmedi çaresi yok bence sağlıklı beslenme ve temizlige dikkat edecen sürekli ilaçla biraz hafifliyor
yoktu şimdiye kadar ...bir hafta içinde oldu.. iç çamaşırlarım hep pamuklu beyaz don..dikkat edecem inşallah..çok geçmiş olsun sanada ...şimdi nasılsın yine varmı mantar..
Canım bende de oldu temizliğe cok dikkat et ben pamuklu camasira ütü basıp giyiyorum artık iyice hassas olduk ondan kolay oluyormus boyle seyler bir sey olmaz korkma canım
ütülemeyi bende başlıyayım artık.. tavsiyen için sağol cnm.

Bende kullandım canım onu. Bebeğe zarar verecek birşeyi doktor yazmaz. Zaten hamilelikte kullanılabiliniyor. Hem mantar bebek için daha zararlı
dr dedi zaten enfeksiyon bebeğe bulaşır dedi... 10 gün oldu fitil kullanmayınca artıyo..
bayram sonu tekrar gidecem
inşallah geçerrr ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…