- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Ya ben iki yıldır aburcuburu bırakmıştım naditen tüketiyordum şimdi en dikkat etmem gereken zamanda yiyorum uyuz oluyorum kendimeAynen bende senin gibiyim hic düzgün beslenemiyom ögünlerim düzgün degil ..süt içemiyom yogurt yiyemiyom aksine midem yaniyo diye habire dondurma yiyom abur cubur annem cok kızıyo bu cocuk nasil beslencek diye ama kontrolde kilosu falan normal cıkıyo ..napimm canım istemiyo suçluluk duyuyom bende bazen
Helal olsun ne güzel benimde hayalim buydu belki azaltırım gitgide aslında belki değil direkt kesebilmem lazım ama sonuçta sigara içki değil diye geçiştiriyorumCanım pek hazır gıda, işlenmiş gıda tüketmiyorum ben. Cips canım çook çektiğinde iki haftada bir olarak yiyorum dün azıcık çekirdek yedim nasıl özlemişim. Tuzlu tüketimini minimuma indirdim ödem ve tansiyon riskinden dolayı. Tatlı da tüketmiyorum meyve dışında. Elimden gelenler bunlar şimdilik :)
Canım ben hamileliğimi öğrenmeden göğüslerim ağrımaya ve şişmeye başladı, ben regl öncesi diye düşündüm ama aşırı ağrı vardı.. Tam net hatırlamıyorum ama o büyük ağrı ve şişkinlik 12.haftaya kadar sürmüştür. Sonra azaldı ağrı ve şişkinlik ama hassasiyet devam ediyor. Bebeğim erkek bu aradaselam kizlar nasilsiniz :) mayisda kurtajim vardi.olmasaydi ocak annesi olacakdim bende.kismet iste.simdi cok.sukur hamileyim.bir sorum olacakdi? erkek bekleyen anneler gogus agriniz oldumu?olduysa kacinci haftadan basladi?yada gogus agrisi cekmeyen kiz bekleyen hamisler varmi?
kızımda deli gibiydim ben cevizler , sütler kusardım yarım saat sonra yine gider yerdim bir şeyler normal hazır meyve suyu içemezdim.
Şimdi hiç bahsetmeyim
Ah canım ah.. Kendimi tutmasam o cipsleri deli gibi yerim de doktora ne zaman gitsem tansiyonum yüksek çıkıyor ilerleyen zamanlarda albümin yaşamaktan korkuyorum(kuzenim 7aylıkken yaşadı inanılmaz ödem yaptı vücudu yani nasıl anlatsam kız sumo güreşçisi gibi olmuştu ödemden) tuzu azalt canım yemeklerine çok az kullan kendine sınır koymaya çalış hazır gıda konusunda. Canın çok çektiğinde azıcık tüket yolu yarıladık sayılır zatenYa ben iki yıldır aburcuburu bırakmıştım naditen tüketiyordum şimdi en dikkat etmem gereken zamanda yiyorum uyuz oluyorum kendimetesellim sağlıklı besinlerde tüketiyorum süt içemiyorum ama yoğurt yiyorum kefir ayran içiyorum bakliyattır sebzedir yiyorum.. Canım sende öyle yapmaya çalış öok tüketme miden yanıyorsa az az sağlıklı şeyler ye gerekirse aburcuburu da yersin. Belki böyle böyle bırakırız zamanla zararlı gıdaları
Helal olsun ne güzel benimde hayalim buydu belki azaltırım gitgide aslında belki değil direkt kesebilmem lazım ama sonuçta sigara içki değil diye geçiştiriyorum
Ah canım ah.. Kendimi tutmasam o cipsleri deli gibi yerim de doktora ne zaman gitsem tansiyonum yüksek çıkıyor ilerleyen zamanlarda albümin yaşamaktan korkuyorum(kuzenim 7aylıkken yaşadı inanılmaz ödem yaptı vücudu yani nasıl anlatsam kız sumo güreşçisi gibi olmuştu ödemden) tuzu azalt canım yemeklerine çok az kullan kendine sınır koymaya çalış hazır gıda konusunda. Canın çok çektiğinde azıcık tüket yolu yarıladık sayılır zatenYa ben iki yıldır aburcuburu bırakmıştım naditen tüketiyordum şimdi en dikkat etmem gereken zamanda yiyorum uyuz oluyorum kendimetesellim sağlıklı besinlerde tüketiyorum süt içemiyorum ama yoğurt yiyorum kefir ayran içiyorum bakliyattır sebzedir yiyorum.. Canım sende öyle yapmaya çalış öok tüketme miden yanıyorsa az az sağlıklı şeyler ye gerekirse aburcuburu da yersin. Belki böyle böyle bırakırız zamanla zararlı gıdaları
Helal olsun ne güzel benimde hayalim buydu belki azaltırım gitgide aslında belki değil direkt kesebilmem lazım ama sonuçta sigara içki değil diye geçiştiriyorum
İlk çocuklarda insanlar daha idealist oluyorlar
ne guzel canim.insallah benimde oyledir.Rabbim sagsalim kavustursun insallah.coksaol cevabin.icinCanım ben hamileliğimi öğrenmeden göğüslerim ağrımaya ve şişmeye başladı, ben regl öncesi diye düşündüm ama aşırı ağrı vardı.. Tam net hatırlamıyorum ama o büyük ağrı ve şişkinlik 12.haftaya kadar sürmüştür. Sonra azaldı ağrı ve şişkinlik ama hassasiyet devam ediyor. Bebeğim erkek bu arada
evet benim.kizimdada oyleydi.aynen anlattigin gibu dokunamiyordum bile.bundada var ama o kadar degil.dokununca agriyor sadeceOğlum olcak hiç göğüs ağrısı yaşamadım
Ama kızımda çok kötüydüm gece yanlışlıkla üstüne yattığımda uyanıyordum
benim kziimda 6.7haftalardan basladi.bu gebeligimde oyrenmeden once basladi gogus agrisi.daha cok agri.deyilde sertlik gibu birseyYok ben fenayim boyle 3 gun surecekse isimiz var
Canm benm daha hamile oldugumu anlamadan oldu gogus agrim. Ama reglden bi hafta once de agrirdi hep ona baglamistim 10 11 haftalikken de bitti erkek bu arada
Canm benm aile gecmisimde meme kanseri cok yaygin. O yuzden 6 ayda bi meme ultrasonu cektiriorum. Kitle bende yok ama agri da cok oldu. O yuzden doktorun bu teorisi benm aklima yatmadi cok
sutle alakasi yok canim.sutun tabiki olur..benim kizimda cok aciyordu ustune bile yatamiyordum.bu gebeligimde aci var ama azVar cnm olmazmı göğsümde hiç büyüme yok agrı sızı yok sadece kahverengi kısım koyulastı okadar doktoruma sordum agrımın olmaması normalmi süt olurmu yinede diye bana gülerek tabiki olur dedi hergögüs farklıdır bazı gögüslerde kistler vardır ama zararsızdır işte o göğüslerde agrı sızı olur dedi ilk defa duydum tabi bukonuda baska bi doktor daha görüs bildirse emin olcam sanırm buarada kız bizimki
Canım sitenin ismini yazabilir misin ben de bakayım bir. Güzel günlerde kullan inşallah :)Aslinda beslenme konusu genelde bizim için onemli cunku bebek annenin depolarini tuketmek pahasina ne bulursa emiyor.bebek eksik kalmiyor iyi beslenmesek de bildigim bu.ayrica bir arkadas sormustu lohusa donemi ile ilgili alisveris yapmistim kargom geldi bekledigimden cok kaliteli cikti taç terlik gecelik camasirlar .........hic sorun yasamadim.çok memnunum
Lohusa sepeti tatlim bende tesaduf bulduf tac terlik ve sabahlikli lohusa takimina goren hayran kaldi sanki biraz daha uygun piyasadan cok da anlamam ama oyle geldiCanım sitenin ismini yazabilir misin ben de bakayım bir. Güzel günlerde kullan inşallah :)
Çok sağol canım bakıyorum hemenLohusa sepeti tatlim bende tesaduf bulduf tac terlik ve sabahlikli lohusa takimina goren hayran kaldi sanki biraz daha uygun piyasadan cok da anlamam ama oyle geldi
Ayy seninkileri gorebilir miyiz lutfeeeeenAslinda beslenme konusu genelde bizim için onemli cunku bebek annenin depolarini tuketmek pahasina ne bulursa emiyor.bebek eksik kalmiyor iyi beslenmesek de bildigim bu.ayrica bir arkadas sormustu lohusa donemi ile ilgili alisveris yapmistim kargom geldi bekledigimden cok kaliteli cikti taç terlik gecelik camasirlar .........hic sorun yasamadim.çok memnunum
Canım ben ilk 3 ay baya dikkatliydim, ama artık o kadar dikkat edemiyorum , canım çekiyor deyip yediklerim oluyor , mesela dün cips yedim, arada paketli ürünler kek, kurabiye gibi şeyler de oldu. Ama abartmamaya çalışıyorum , kahve içmiyorum çok çok nadir haftada 1 veya hiç. Aşırı yağlı , mayonezli, ketçaplı şeyler de yemiyorum. Bence canımızın çektiklerinden tadımlık alsak yeter, sebze meyve bol tüketmemiz lazım. Minnoşlarımız sağlıkla büyüsünler :)Kızlar bişey sorucam size, siz her yediğinize dikkat ediyor musunuz? Mesela ben hergün aburcubur yiyorum. Şimdi hazır puding yedim mesela sabah yarım paket bisküvi yedim. Yani hamilelik öncesinde asla kötü beslenmem sadece faydalı şeyler yerim diyordum ama hiç beceremedim. Sağlıklı da besleniyorum ama bunları da hergün yiyorum biraz da suçluluk hissediyorum
Kızlar bişey sorucam size, siz her yediğinize dikkat ediyor musunuz? Mesela ben hergün aburcubur yiyorum. Şimdi hazır puding yedim mesela sabah yarım paket bisküvi yedim. Yani hamilelik öncesinde asla kötü beslenmem sadece faydalı şeyler yerim diyordum ama hiç beceremedim. Sağlıklı da besleniyorum ama bunları da hergün yiyorum biraz da suçluluk hissediyorum
Fotograf yuklemeyi bilmiyorum canimAyy seninkileri gorebilir miyiz lutfeeeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?